Acisindan cok korkuyorum bi'de ilerde cikarmak istesem delik kocaman kalacak gerci kucuk mm lik bir sey actirmak istedim ama ilerde is hayatimi filan etkiler mi ki :( daha cok acisi ve sklrsam cikardigimda kulak memem sarkicak o beni dusunduruyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyaptırma ya :/ cidden bak, onu çıkartınca o kadar iğrenç bir goruntu oluşuyor ki :/ bazıları ameliyatla düzelttiriyor sonradan
02 Yorumla- +1 yıl
Cok heveslendim:(
- +1 yıl
pişman olursun bak :/ ama sen bilirsin yinede
En İyi Cevaplar
vücudunu deforme edecek şeylerden uzak durmanı öneririm hem senin güzel ya da çekici olmak için bunları yapmana gerek yok ki neden bu kadar kasıyorsun anlayamıyorum bazen.
00 Yorumla
Ne ki o? Sağ kulağınla sol kulağını birbirine mi bağlıyor?
05 Yorumla- +1 yıl
Internete yaz bak alalla
- +1 yıl
Sinirliyim tartismayalim bence :@@
- +1 yıl
Șu an bende 8 mm var bunu kendim seti ile yaptım aniden gaza gelip 8mm yaptım bu islem kan dolu ve bir miktar acı Verdi tabi Ben bu iște kendimi geliștirdim bir sürü pircing ve tünel deldim acı eșiğin yuksekse yap bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yıl24 mm'lik tünel piercingim var''dı. Dini inanışım ve çevreye açıklama yapmaktan yorulduğum için, çıkarttım. Çıkartalı 1 ay anca oldu, baş barmağımı içine komple soktuktan sonra, daha hallen boşluk kalan delik, şu anda serçe parmağımın ucu giremiyecek kadar küçüldü, kulak memesi sarmadı, dahası 6 aya kadar, küçük küpe deliğine dönüşecek. Kullanmış, yaşamış biri olaraktan, şehir efsanelerine kanmayın. Kulak memesi yumuşak doku, kendini toparlar ve eski şeklini alır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılilerde iş hayatını kesinlikle etkiler façadan işe alınmayanlar var koca delik bide bayansın sen dikat etmen lazım fiziğine pişman olacağın şeyler yapma
01 Yorumla Yaptır gitsin dünyaya bir kere geldin bir daha da gelmiyiceksin bir takı için bu kadar stres olmak bile fazla pişman da olmazsın hem içinde kalmamış olur küçük boyutlarda yaptırırsın çıkarınca da sıkıntı yaşamazsın
20 Yorumla
+1 yılbu işin sonu tup gecit ya da viyadukle son bulcaksa bence tunel felan yaptırıp mılltın aklını bulandrma kızlar zaten herşeye meğilli :P
00 Yorumla
+1 yılSakın yaptırma , dövmecilerden cıkmıyorum her gelen pişman yarısı ameliyat oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
En kucugunden yaptirsam
- +1 yıl
kesinlikle cıkarınca iğrenc duruyor canlı şahidim , aha öz abim açıyor. kesinlikle pismanlık.
- Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılVücudunda mevcut delikler yeterli olmalıydı, fazladan bir deliğe ne gerek var.
00 Yorumla
+1 yılameliyatla düzelir ama gerek var mı bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç yaaa abuk subuk şeyleri nereden bulursanız
00 Yorumla Arpan bol mu geldi yavrucum
03 Yorumla- +1 yıl
Paylasalim mi
- +1 yıl
Tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkulakta tünel nedir :S
00 Yorumla Bence yaptırma çok itici
00 Yorumla
+1 yılYaptirmaa :) dogallık iyidir :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 49,7b cevap paylaştı. yaptırma o zaman. sarkar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence yaptırma iğrenç olur sonra acır ya çokk
00 Yorumla
+1 yılnasıl yani?
02 Yorumla- +1 yıl
Baksana google dan
- +1 yıl
tamam
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne tunelii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz