Diğer Bazi erkekler, kizlara niye ustunde ne var, ic camasirin ne renk gibi sorular soruyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazi erkekler, kizlara niye ustunde ne var, ic camasirin ne renk gibi sorular soruyor😅🤣😂 Bazi erkekler, kizlara niye ustunde ne var, ic camasirin ne renk gibi sorular soruyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yalçınhlf Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Aklı sıra fantezi yapmaya çalısıyo ve fantezi nasıl yapılır bilmediği için sal.. ak. ça üstünde ne var diyo çünkü başka bişey bilmiyo den yo 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl konudan bağımsız bir şey soracağım.kadınsal özellikler nelerdir? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda kadinsal ozellikler? Dis gorunus mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karakter Yorumla Soran +1 yıl Herkesin istedigi karakter farklidir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilşyorum bu yğzden herkesin fikri önemli mesela senin fikrin ne? Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. 3 boyutlu hayal kurmak için 😆 1 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sence? Bunu anlamıyormusun cidden 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kizi Seksi ic camasiriyla hayal ederek azmak icin mi? Yorumla KaanArducc +1 yıl Hayal edebilmek için sen hayal kutmuyormusun? Yorumla Soran +1 yıl Ben sevdigim erkegi ciplak ve seyi havada hayal ediyorum genelde😂ic camasina gerek gormuyorum. Yorumla KaanArducc +1 yıl Kızların hayal ettiği erkek tipi ne sence o olayı yaparken? Yorumla Soran +1 yıl Kasli Seksi ve seyi kalin uzun erkek hayal ediyorlardir. Biz kizlar yani. Yorumla KaanArducc +1 yıl kızlar bazen aşırı kas sevmem falan diyor ideal kas ne kadar olmalı sence? Yorumla Soran +1 yıl Orta kalinlikta kas kafi Yorumla KaanArducc +1 yıl Hmmm orta kalınlık pp me baksana ordaki az mı sence Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. O an bişeyler düşünebilmek için 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kizi Seksi ic camasirla hayal mi ediyorsunuz😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Ne anlatırsa 😅 Yorumla Soran +1 yıl Senin su an uzerinde, foyodaki kedinin ic camasirlarinin aynisindan olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam🤭🤣😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Foto Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Kim bilir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben eminin aynilari var Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Peki öyle diyorsan öyle olsun 😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 15b cevap paylaştı. fantezi 1 0 Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl İğrenç 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Niden ki Yorumla byalibey +1 yıl O ne be Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla byalibey +1 yıl Sevmem Yorumla Soran +1 yıl Yanlis yazmisin Yorumla byalibey +1 yıl Neyi Yorumla Soran +1 yıl Igrenc yazmissin ya, bende neden ki diye sordum. Algilamada sorun mu var? Yorumla byalibey +1 yıl Tamam sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ok. Yorumla byalibey +1 yıl Sen seviyor musun Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla byalibey +1 yıl Gel konuşalım Yorumla Soran +1 yıl Uykum var yatacagim😴 Yorumla byalibey +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Sagolasin sana da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aklı sıra fantezi yapmaya çalısıyo ve fantezi nasıl yapılır bilmediği için sal.. ak. ça üstünde ne var diyo çünkü başka bişey bilmiyo den yo
konudan bağımsız bir şey soracağım.
kadınsal özellikler nelerdir?
Ne konuda kadinsal ozellikler? Dis gorunus mu?
karakter
Herkesin istedigi karakter farklidir.
bilşyorum bu yğzden herkesin fikri önemli mesela senin fikrin ne?
3 boyutlu hayal kurmak için 😆
Sence? Bunu anlamıyormusun cidden
Kizi Seksi ic camasiriyla hayal ederek azmak icin mi?
Hayal edebilmek için sen hayal kutmuyormusun?
Ben sevdigim erkegi ciplak ve seyi havada hayal ediyorum genelde😂ic camasina gerek gormuyorum.
Kızların hayal ettiği erkek tipi ne sence o olayı yaparken?
Kasli Seksi ve seyi kalin uzun erkek hayal ediyorlardir. Biz kizlar yani.
kızlar bazen aşırı kas sevmem falan diyor ideal kas ne kadar olmalı sence?
Orta kalinlikta kas kafi
Hmmm orta kalınlık pp me baksana ordaki az mı sence
O an bişeyler düşünebilmek için
Kizi Seksi ic camasirla hayal mi ediyorsunuz😅
Ne anlatırsa 😅
Senin su an uzerinde, foyodaki kedinin ic camasirlarinin aynisindan olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam🤭🤣😅😂
Foto
Kim bilir 😂
Ben eminin aynilari var
Peki öyle diyorsan öyle olsun 😂
fantezi
İğrenç
Niden ki
O ne be
Neden ki
Sevmem
Yanlis yazmisin
Neyi
Igrenc yazmissin ya, bende neden ki diye sordum. Algilamada sorun mu var?
Tamam sevmiyorum
Ok.
Sen seviyor musun
Biraz
Gel konuşalım
Uykum var yatacagim😴
İyi geceler
Sagolasin sana da