Diğer Güne i̇lk ki̇mi̇n mesaji i̇le başlıyorsunuz? tuzsuzfıstık Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gözünüzü açar açmaz telefona bakınca ilk kimden bildirim gelmiş oluyor ve ne geliyor. Şahsen bana hiç bir şey gelmiyor 🥺 Güne i̇lk ki̇mi̇n mesaji i̇le başlıyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Telefonumun alrmından mesaj alıyorum ismini günaydın yaptım 0 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güne mesajla başlamam Geceyi mesajla bitirmem Aptal mıyım ben zaman kaybedeyim yalandan aşko kuşko ilişkiler falan lslslalq o ne la 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. erkan dayı var bizim hep komik video paylaşıyor sabahın köründe uyanıp sağolsun onla uyanıyom 0 4 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl JDUDJMDUDJS Yorumla u tenedos +1 yıl ekliyemmi senide gruba uyanıcanmı sende erkan dayıyla hııı Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Güne bir dayı ile uyanmaktansa yanlızlığım ile uyanmayı tercih ederim xjzjdjeidjd Yorumla u tenedos +1 yıl nihoho :P dayıların gözü yaşlı Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Güne maj değil çalar saat ile başlıyorumGünaydın msjına da ihtiyacım yok 😂 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Daha atan olmadı, bakalım hangi kız ile bismillah diyeceğiz güne. 0 3 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Günaydınnnnnnn Yorumla ByToRo +1 yıl Aaaa fıstık senden geldi :DSağolasın Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Ne demek efendim Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar şanslı biri değilim maalesef 😔 0 2 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl +1🥺 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Evet maalesef 😔 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Banada hiç bir şey geldiği yok 0 3 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Üzülme yanlız değilsin 🫂 Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Günaydın sana minnoş Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Günaydınnnn Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl genelde msaj gelmemiş olur 0 1 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Bana da 🥲🥺 Yorumla
GüzelRüya_ Takip Et Xper 3 Yaş: 105 +1 yıl Sevgilimden günaydın mesajı 0 1 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl When Baba when Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Tam takır 0 2 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl 🤌🏻🤌🏻 Yorumla TuranTurk34 +1 yıl 👌👌 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kimse 0 2 Yorumla tuzsuzfıstık +1 yıl Ağa be 🥲 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Aglıcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Telefonumun alrmından mesaj alıyorum ismini günaydın yaptım
Güne mesajla başlamam
Geceyi mesajla bitirmem
Aptal mıyım ben zaman kaybedeyim yalandan aşko kuşko ilişkiler falan lslslalq o ne la
erkan dayı var bizim hep komik video paylaşıyor sabahın köründe uyanıp sağolsun onla uyanıyom
JDUDJMDUDJS
ekliyemmi senide gruba uyanıcanmı sende erkan dayıyla hııı
Güne bir dayı ile uyanmaktansa yanlızlığım ile uyanmayı tercih ederim xjzjdjeidjd
nihoho :P dayıların gözü yaşlı
Güne maj değil çalar saat ile başlıyorum
Günaydın msjına da ihtiyacım yok 😂
Daha atan olmadı, bakalım hangi kız ile bismillah diyeceğiz güne.
Günaydınnnnnnn
Aaaa fıstık senden geldi :D
Sağolasın
Ne demek efendim
O kadar şanslı biri değilim maalesef 😔
+1🥺
Evet maalesef 😔
Banada hiç bir şey geldiği yok
Üzülme yanlız değilsin 🫂
Günaydın sana minnoş
Günaydınnnn
genelde msaj gelmemiş olur