Diğer Sizce beni tehdit eden birini siber suç la ihbar etsem nolur? Asyakrtas Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar siber suça şikayet edince siber suç evimize mi geliyor Sizce beni tehdit eden birini siber suç la ihbar etsem nolur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siber suçlar güzel çalışıyor. Şikayet etmekte fayda var. 0 1 Yorumla Asyakrtas +1 yıl Ettim ins içeri atarlar Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Cumhurbaşkanına hakaret ettir, garanti alırlar içeri 0 1 Yorumla Asyakrtas +1 yıl Kanıtlar bı sekilde Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternette tehdit ettiyse yaz hemen. 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı. Tabi edin gözü korksun biraz 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Erkek mi 0 8 Yorumla Asyakrtas +1 yıl Evet Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Sen mutlaka bıktık bu karaktersiz aciz p*çlerden. Yorumla Asyakrtas +1 yıl Kimden Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Seni tehtit eden p*c gibi hayvanlardan işte Yorumla Asyakrtas +1 yıl Fake hesaptan istek atti Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Fark ermez sikayet et bulurlar onu. Sikayet et ki ceza alsın Yorumla Asyakrtas +1 yıl Siber suçtan ettim Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Iyi yapmışsın yanlarına kalmamalı o hayvanlarin. Yorumla
sehzadesinan3455 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl ne diye tehdit ediyor 0 9 Yorumla Asyakrtas +1 yıl Özel foto göndermessem hesabımı calip başkalarının özel fotosunu ben misim gibi ark atcak Yorumla Asyakrtas +1 yıl Paylascak falan Yorumla sehzadesinan3455 +1 yıl anladım bişey cıkmaz ondan Yorumla Asyakrtas +1 yıl Ailesinin haberi yok herhalde 12 yaşlarında bana aşkım falan diyo bu da bi suç olmuyomu (sevgili değiliz) Yorumla sehzadesinan3455 +1 yıl olabilir sen kaç yasındasın 13 mü Yorumla Asyakrtas +1 yıl 15 Yorumla sehzadesinan3455 +1 yıl Anladım Yorumla sehzadesinan3455 +1 yıl Daha önce attın mı peki Yorumla Asyakrtas +1 yıl Hayir Yorumla
charmming Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ne diye tehdit ediyor 0 2 Yorumla Asyakrtas +1 yıl Özel foto göndermessem hesabımı calip başkalarının özel fotosunu ben misim gibi ark atcak paylascak falan Yorumla charmming +1 yıl boş ver bir halt yiyemez Yorumla
CeyhanDinçer Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ne diye tehdit ediyor. Sonucu ne olacakmış? 0 1 Yorumla CeyhanDinçer +1 yıl Sorum ve cevabın? Yorumla
kaan_3534 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl hiçbir şey olmaz 0 2 Yorumla Asyakrtas +1 yıl Saka Yorumla kaan_3534 +1 yıl valla Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı. Uğraşmazlar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Siber suçlar güzel çalışıyor. Şikayet etmekte fayda var.
Ettim ins içeri atarlar
Cumhurbaşkanına hakaret ettir, garanti alırlar içeri
Kanıtlar bı sekilde
şikayet et bence
İnternette tehdit ettiyse yaz hemen.
Tabi edin gözü korksun biraz
Erkek mi
Evet
Sen mutlaka bıktık bu karaktersiz aciz p*çlerden.
Kimden
Seni tehtit eden p*c gibi hayvanlardan işte
Fake hesaptan istek atti
Fark ermez sikayet et bulurlar onu. Sikayet et ki ceza alsın
Siber suçtan ettim
Iyi yapmışsın yanlarına kalmamalı o hayvanlarin.
ne diye tehdit ediyor
Özel foto göndermessem hesabımı calip başkalarının özel fotosunu ben misim gibi ark atcak
Paylascak falan
anladım bişey cıkmaz ondan
Ailesinin haberi yok herhalde 12 yaşlarında bana aşkım falan diyo bu da bi suç olmuyomu (sevgili değiliz)
olabilir sen kaç yasındasın 13 mü
15
Anladım
Daha önce attın mı peki
Hayir
Ne diye tehdit ediyor
Özel foto göndermessem hesabımı calip başkalarının özel fotosunu ben misim gibi ark atcak paylascak falan
boş ver bir halt yiyemez
Ne diye tehdit ediyor. Sonucu ne olacakmış?
Sorum ve cevabın?
hiçbir şey olmaz
Saka
valla
Uğraşmazlar.