Güncellemeler
+1 yıl
Benimle nude için mi gerçekten sevdiği için mi devam ediyor bunu çözmeye çalışıyorum.
Bir kaç kez ayrılma aşamalarından dönüldü, nude videoları fotoğrafları var, gerçekten sevdiği için mi yoksa nude için mi devam ediyor nasıl anlarım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gözünün önünde ona ait ne kadar özel fotoğraf varsa silerek. Tehdit mi ettin kızı?
hayır tehdit yok
Tehdit yoksa bundan dolayı olmayabilir. Yine de sil içi rahatlasın. Silmeyi düşünüyor musun
içimde gram tehdit etme gibi bir şey yok sadece nude var diye mi devam etmiş bu zamana kadar onu anlamaya çalışıyorum. sildim dediğimde yenisini çekeriz dedi o tarz bi güveni var anlayamıyorum
E böyle diyorsa o nedenden değil işte apaçık ortada. Neden aklına bu takıldı?
bir arkadaşımla bu konuyu paylaştığımda kızın rol yaptığını acıtasyon yaptığını söyledi kafamı karıştırdı
Arkadaşın bir b. ok bilmeyen birisi. Net söylüyorum. Böyle davranan bir kız bundan korkmaz ki sen asla tehdit etmediysen kesinlikle bir çekincesi olmaz.
anladım teşekkürler görüşün için
korktuğu için devam edıyor. Sana guvenmıs atmıs bunu kullanmaya hakkın yok
gerçekten seviyor mu yoksa nude var diyemi devam ediyor bunu çözmeye çalışıyorum
sevmıyorum dese ne dıyceksın kızı zorlamı bağlıycaksın kendıne
kardeş yoluma bakacağım gerçekten sevmiş mi onu anlamaya çalışıyorum
sil onları o zmaan anlarsın
şerefsiz tehdit mi ediyon utanmaz
senin yaptığın insanlığa sığmaz
?
kızı kandırıp sana güvenerek attığı fotoları niye silmiyorsun da bunları bir tehdit unsuru olarak elinde bulunduruyorsun senin gibi sorunlu insanla ömrünü mu çürütsun senin yaptığın insanlığa sığar mı aynısı kız kardeşinin başına gelse ne tepki verirsin adamsan silersin onları
lan canım kadın benimle nude var diye mi devam ediyor gerçek sevgisiylemi onu çözmeye çalışıyorum
nudeleri silerek bunu anlayabilirsin beyinsiz
nerenden uyduruyorsun tehdit ettiğimi sen yaşadın diye başkalarıda yaşamak zorunda mı
ben yaşamadım ama soruş tarzın onu gösteriyor sende o potansiyel var yoksa aklına bile gelmezdi kızda bunu senden bekliyor demekki
sildim dediğimde yenisini çekeriz dedi bana o tarz güveni var
e o zaman daha ne soruyorsun kız sana koşulsuz güveniyor bunu sadece kör kütük aşıklar yapar
Seviyordur
neye göre bunu söyledin
Fiziği güzeldir
Beğeni alıyordur
Video nasıl