Duygu bozukluğum var tehşis de engeli raporum da var ama şu an gerçekten duygularımı hissetmiyorum..
nasıl düzelir? İlaçlarda işe yaramıyor
Duygu bozukluğum var tehşis de engeli raporum da var ama şu an gerçekten duygularımı hissetmiyorum..
nasıl düzelir? İlaçlarda işe yaramıyor
Bence ilaçları bırak bunu doktor tabiki daha iyi bilir ama ben ilaçları kullanırken ne yaptığımı bile bilmiyordum şu an düşününce o günler hayal gibi geliyor ve kötü rüyalar görüyordum bıraktım şimdi yine sıkıntılarım var kabul ediyorum ama daha iyiyim en azından doğru düşünebiliyorum ilaç seni sadece uyuşturuyor, düşünmenin engelliyor en azından kullanmıyorken kendi beynini düzgün kullanıyorsun, sorunlarımızla yüzleşmemiz lazım kaçarak hiçbir şey hallolmuyoe
Yanlış kullanmadım ki bunu doktor tanıdığımız bile soyluyor bu ilaçlar genelde insanı uyusturur sorununu çözmez sorununu kendini uyuşturarak nereye kadar erteleyebilirsin ki? Eğer çok ağır bir psikolojik rahatsızlık olmadığı sürece kullanilmasini tavsiye etmem terapi psikolog tarzı bir sürü seçenek varken çok ağir olmayan rahatsizliklar ilaçla tedavi edilmemeli. Bobrek karaciğeri de mahvediyor zamanla beynin de uyuşuyor boşa yaşıyorsun bunu gerçekten kullanmayan bilemez ayrıca intihara suruklenen bir çok kişi de oldu iyice düşünülmeli şimdi her psikiyatriye giden kişiye ilaç yazıyorlar doğru bulmuyorum
Ayrıca üslubun hiç hoş değil sağlık fakültesinde okuyan bir hemşire olarak bir çok sağlık bilgisine dayanarak yazıyorum bu yorumu saygı çerçevesinde yorum yazarsan sevinirim
Tamam herkes yanlış doktor da yanlış sen doğrusun cahile laf anlatılmaz üslubun da berbat senin gibi birini niye muhattaba alıyorum ki iyi günler dilerim
Sen doktor musun tıp mi okudun da bu kadar bilmiş gibi konusuyorsun ne bu cahillik anlamıyorum doktoru bile yalancı çıkardı şaka gibisin entel dantellik değil insanca konuşuyorum
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun bence en iyi yardımı uzman kişilerden alabilirsin burada çok fazla bilgili insanın kkdugunu düşünmüyorum bu konularda yani. Benim tavsiyem uyumaya calis yarın sabahda aile hekimine gözük umarim iyi olursun
Doktorun ile konusup ilac degisikligine git. Hemen etki etmez tedavi sureci min 1 ayda azicik azicik etki etmeye baslar hemen umutsuzluga kapilma
Duygu bozukluğu neymii
Bazen akışına bırakmak gerekiyor
Bu saatte ne yapıyorsun kızz
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?