Hayır ya öyle bir şey değil. Ama güzel kızlar benim için dünyadaki en güzel varlık. Çirkin bir kızla birlikte olup zengin olacağıma normal bir maddi durumda olup güzel kızla birlikte olmayı tercih ederim
Bir tanrıçadan kazık yemek bile güzeldir bence. Tanrıça kadar güzel bir kızla hiç sevgili olamadım ki. Bir tane vardı cok güzel bir kızdı sırf hdp barajı geçebilsin diye hdp'ye oy verdiğini söyledi soğudum ayrıldım o yüzden.
Neden agresifleştin :/ Evet çünkü Türk devletine karşı aidiyetim yüksek. Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz. Vatanı iki çift memeye satanlar liboşlar ve solcular olur anca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni seviyorum olabilir
Peeeeh kardeşim ya neyse ben kendi adıma cevap veriyorum tatlı ve tuzlu şeyler mslzmslzmsksm
Neden peeh?
Güzel kızlar > para + dünyadaki diğer her şeyden.
Köle bile olurum kızlara dersen şaşmam snxksmxmmss
Hayır ya öyle bir şey değil.
Ama güzel kızlar benim için dünyadaki en güzel varlık.
Çirkin bir kızla birlikte olup zengin olacağıma normal bir maddi durumda olup güzel kızla birlikte olmayı tercih ederim
Senin gibi çok var
Nasıl yani
Benim. Ben yoksam benim açımdan hiçbir şey yoktur
Babamın gülüşü
Kızım
Onu anladım da güzel misin peki
Annemmmmm❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Söyle annem
😂😂😂
Yağmur :3
Dünyadaki tüm güzel kızlar senin olsun kanka
Mükemmel 😍 ağzından ayıyı sarhoş eden baldan damlıyor.
Güzel kızlar > para + dünyadaki diğer her şeyden.
Sen yakışıklı mısın peki üzülme sonra
Güzel kızlar derken, tanrıça gibi olanlarından bahsediyorum. Yok onların güzelliğinde olmam mümkün değil fkfkgdj
Fazla hayal kurma bence sen yine de xdfjlshkdddjk
Hayalde mi kurmayalım? Bunu da çok mu gördünüz ya 😄
Sen peki tanrıça seviyesindeki olup
Sen peki tanrıça seviyesindeki olan kızlardan mısın
Öyle kız burada ne arasın
Tanrıçalar > para + dünyadaki diğer her şeyden.
Peki buna katılıyor musun
Hayır bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun sana kötü davranıyorsa bitmiştir
Bir erkek tanrıça olamaz ki ama. Tanrıça, kadınları temsil eder.
Ve tanrıçalara kötü davranılmaz tanrı çarpar 😂
Allah kurtarsın
Olur neden olmasın
Tanrıça
Ça Eki kadınları temsil eder.
Ben davranmam asla 😂 bir tanrıçanın yanında beynim hep serotonin dopamin falan salgılar.
O tanrıçalar ağzına etsin de görürüm o zaman sağlam bi kazık yememişsin belli ekfktkt
Bir tanrıçadan kazık yemek bile güzeldir bence.
Tanrıça kadar güzel bir kızla hiç sevgili olamadım ki. Bir tane vardı cok güzel bir kızdı sırf hdp barajı geçebilsin diye hdp'ye oy verdiğini söyledi soğudum ayrıldım o yüzden.
Evi satıp gelen parayı bir tanrıçaya yatırmayı düşünüyorum 😂
İyi hdp olayında bir beynin olduğuna dair emâre göstermişsin
Neden agresifleştin :/
Evet çünkü Türk devletine karşı aidiyetim yüksek. Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz.
Vatanı iki çift memeye satanlar liboşlar ve solcular olur anca
Some abaza problems
Abazalıkla falan alakası yok bu işin. Benim için dünyadaki en güzel varlık güzel kızlardır.
Güzel kızlar > para + dünyadaki diğer tüm güzelliklerden
Güzellikte bir yere kadar