28 yaşındaki bir kızla 40 yaşındaki bir erkeğin arasındaki yaş farkı arkadaşlık konusunda sizce de çok fazla değll mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İki tarafdan birinden zihinsel engellilik yoksa.
Sorun yok..
Ama soruyu sorarsa bahseden kişi muhakkak bir zihinsel engel mevcut
Ben zihinsel engelli mi oluyorum bu durumda
:) 28 yaşında yetişkin biri olarak 40 yaşında bir insan ile arkadaşlık etme durumunu ksk oylamasına sunuyorsan..
Gücenmece yok
Zihinsel engelli biri ne yapmış olduğunu bilmez. Teşhis koymadan önce biraz mantığını da kullanmanız tavsiye ediyorum.
Kullanmanızı *
Yoksa kedi ve ciğer konusuna dönüyor iş 😊
:))) Mantık kullanımına dikkat edecek kadar ilgini verirsen. Yetişkin olarak bu kararı alacak mercegin kendin olduğunu bilirsin zaten
Mantık kullanıma gayet dikkat eden biriyim ve ilk cümlene yani "İki tarafdan birinden zihinsel engellilik yoksa.
Sorun yok.." demene kesinlikle katılmıyorum. Yaş farkı arttıkça hayata bakış açısı ve tecrübeler değişiyor. Benim ve 40 yaşındaki bir adamın hayata bakış açısı kesinlikle bir olamaz. Çünkü ben onun kadar tecrübeli değilim. Haliyle hayata ona göre daha temiz baktığıma eminim. Mantıklı biri önce bu farkı fark eder ve zihinsel engelli değilse tabirinizle düşünerek yorum yapar. Boş konuşmaz yani.
12 yaş bir, iki yaş farkı gibi değil.
:) haklısın
Değil :D kadınlar çabuk yaşlanır :D 40 yaşında bir erkek 25-30 arası durur (genelde) ama 40 yaşındaki bir kadın 50 gibi durur :D
Kime göre? Neye göre? Kendine bakan herkes genç durur. Bak bir Nebahat Çehre'ye. Kadın kaç yaşında ama hiç yaşının insanı gibi göstermez
Dostum makyaj ile bende 20 yaş gençleşirim😁😁
Bir makyajıdır öğrenmişsin. Sanki her makyaj yapan genç duruyor. 😂Ayrıca bir yap bakalım. Genç duruyor muymuşsun? 😂Sonra makyaj konusunda bir konuşalım.
Yaw he he 😁😁😁
Bana göre de *Yav he he! *Sanki kadın olan sensin. Bu kadar emin konuşmana bakınca... 😂😂
Sen hala burada mısın :D
Sen neredesin 😂
Engellendin :D
Ne olur? Engelleme. 😂😂
abi o konu öyle değil erkekler geç olgunlaşıyor kadınlar ise erken 18 yaşındaki bir kadın 30 yaşında gibi düşünebilir ama 30 yaşında bir erkek bazen 15 yaşındaki ergenlerden daha beter olur yani görünüşle bir alakası yok ayrıca kimse makyajla kendini gençleştirmiyor estetik yaptıranlar var evet ama bunlar sadece kadınlar değil kadınlar minyonsa ne kadar yaşlanırsa yaşlansın en az 5 yaş daha genç duruyor ve 40 yaşındaki erkekler asla 25 30 arası durmuyor kendini o yaşlarda hissediyor çünkü geç olgunlaşıyorsunuz bu da sizi çekilmez ve itici kılıyor
@Anayyy Ben 20 yaşında 50 yaşındaki hatunlar taş çıkarıyordum (olgunluk ve zekada) Neyse girmeyeceğim bu konuya sonra "kadın daha zeki, hayır erkek daha zeki" mevzusuna girecek ve darlanacağım. Makyaj konusuna gelince izle ve otur aşağıya.
https://www.youtube.com/watch?v=uS2JhJizn7E
sonra zeki erkek yok diyince ben linçleniyorum lan ne yaşıyorsun bizim ülkemizde bu makyajı yapan kimse yok saçma sapan şeyler izleyip birde inanıyorsunuz cidden saçmalık sen 20 yaşındayken hangi yıldaydınız amcacığım Milattan önce falan kadınlara konuşma hakkı verilmediği yıllar olması lazım çünkü kadınlar asla genel konuşmuyorum senin gibi IQ seviyesi 2 haneli insanları kapsıyor bu söyleyeceklerim sen değil bir kadın bir sokak köpeğiyle bile yarışamazsın zeka konusunda konuşma üslubun zaten berbat hatunmuş saçmalık ve olgunluk konusunda kendi yaşına uygun bile davransaydın 40 yaşında bir insan gibi davransaydın şu makyaj konusuna bu kadar takılmazdın ki 40 yaşında olduğuna asla inanmıyorum büyük ihtimalle klavye başına geçmiş bir ergensin ilgi çekmek içinde saçmalıyorsun 40 yaşındaysan daha kötü bu çünkü o zamanda IQ seviyesi 70 in altında olupta toplum arasına kabul edilen insanlardansın
Zekada ve olgunlukta kendine göre taş çıkarıyordun galiba 😂😂
Verdiğim örnekteki Nebahat Çehre yoğun bir makyaj yapan biri bile değil. 😂😂Nasıl kudurduğun belli oldu. Profilinde kendi foton da yok ama kadınlar daha çabuk yaşlanır gibi bir fikre sahipsin. Kim bilir? Belki o da zeka konusu gibidir. Yani yalandır az önce engelliyorum deyip hala burada olman gibi. 😂
Ki dediğin doğru olmadığı liseli genç kızlardan da belli. O yaşlarda birçoğu makyaja özeniyor genç birer kadın gibi görünmek için. Öyle olmasa özenmezler zaten. Zaten genç ve güzel olduğunun farkında olurlar.
@Anayyy Benim boyum uzun ama görenler beni yaşımdan genç buluyorlar. Daha 20li yaşlarımın başında gibi bulur. Bu adamın dediği gibi yoğun makyajlar yapan biri de değilim.
@Anayyy Seni engelleyeyimde daha fazla saçma cevaba maruz kalmayayım. Ben örnek gösterdim bana diyorki türkiyede böyle yapan mı var. :D :D Allah akıl fikir versin :D
Türkiye'de böyle yapan mı var diye bir şey demedim ben önce okumayı öğren. Sonra konuşalım. Allah, sana akıl fikir versin asıl. Deminden beri boş yapıyorsun. Galiba Türkiye kadınlarını bir çekememe sorunun var ama başka yerde havla. Bir engellemeyemedin. 😂Neyse, ben engelleyeyim en iyisi. Üstün zekama göre olmayan biriyle daha fazla muhatap olamayacağım.
@Anayyy Hay ağzını öpeyim. Ne doğru demişsin. ❤️🌸😊
fazla ama bazilari seviyor hatta 19 40 bile okumuslugum var burada
Yuh! 🙄
aynen yuh amam ne yapacaksin? Hatta f*ck buddy bile yapan var
O dediğin farklı bir şey Sorumla ilhşdo yok
İlgisi *
dogrudur ama ben yine dedim biklmem aklima geldi yole dedim
Kafa yapılarına bağlı bence. Eğer 18 30 deseydin çok derdim
Yine 12 yaş var arada
Olabilir az değil. 20 15 farkla evlenen ünlüler de var. Bence insan nasıl mutluysa, ahlaka aykırı olmadan istediği gibi biriyle konuşabilir evlenebilir
İşte o ünlülerin bir gün onunla bir güç ötekiyle. Buna benim minnoş kalbim gelemez. 😂
Ünlülerin *
Gün *
Ünlüler *
Haklısın üzülmek istemiyorsan ilerde anlaşamama seneler geçince değişme durumu falan varsa riske girme. Anlatmak istersen detaylı dinlerim
Sevgili değilim ya.
Arkadaş olmak için de aynı şey geçerli. Zaman geçince zihniyet değişir
E ben de aynı kalmayacağım ki
O yüzden diyorum 10 sene sonra mesela sen ,38 iken o 50 daha yaşlılık belirgin olacak arkadaş olmak sorun olur mu tuhaf hisseder mıydın bunu düşün
Şu anda bile tuhaf hissediyorum. Bir de benim geçmişte kendimden 11 yaş büyük biriyle bir arkadaşlığım olmuştu. Bitti. İyi yönleri de vardı ama olumsuz yönleri ağır basıyor.
Öyleyse bitir arkadaş kalma.
Aslında başlamadım bile. Karşılaştıkça konuşuyoruz.
Öyleyse arkadaşlığa dönüşmesi n
çok fazla arkadaş ya da sevgili olunmaz bence tabi.
pek değil bence
Fazla
Hayır bnce
Biraz var fark
Degil neden olsun
Bence çok.
Cok fazla evet
Değil
Baya fazla