Diğer Sonkesti ne demek biliyor musunuz? kolalıgömlek Takip Et Xper 2 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşadığım şehirde mi kullanılıyor yoksa heryerde bilinirmi bu kelime merak ettim de.. Güncellemeler+1 yıl Ramazan başlamadan içilen son içkiye son kesti denir..sahura kalkılacak gecenin 1 gün öncesi yapılır..bu akşam sonkesti gecesidir:) Sonkesti ne demek biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
insansavar Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl nerde kullanılıyo ne için söylesene 0 1 Yorumla kolalıgömlek +1 yıl Ramazan başlamadan içilen son içkiye son kesti denir..sahura kalkılacak gecenin 1 gün öncesi yapılır..bu akşam sonkesti gecesidir:) Yorumla
angel_girl2 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl bende merak ettım sımdı nete baktın mı? 0 4 Yorumla kolalıgömlek +1 yıl ben biliyorum ..sizden bilen varmı onu merak ettim. Yorumla angel_girl2 +1 yıl merak ettim nedir? Yorumla kolalıgömlek +1 yıl önce ben sordum angel:) Yorumla kolalıgömlek +1 yıl Ramazan başlamadan içilen son içkiye son kesti denir..sahura kalkılacak gecenin 1 gün öncesi yapılır..bu akşam sonkesti gecesidir:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
nerde kullanılıyo ne için söylesene
Ramazan başlamadan içilen son içkiye son kesti denir..sahura kalkılacak gecenin 1 gün öncesi yapılır..bu akşam sonkesti gecesidir:)
bende merak ettım sımdı nete baktın mı?
ben biliyorum ..sizden bilen varmı onu merak ettim.
merak ettim nedir?
önce ben sordum angel:)
Ramazan başlamadan içilen son içkiye son kesti denir..sahura kalkılacak gecenin 1 gün öncesi yapılır..bu akşam sonkesti gecesidir:)