Birisi var okulumda yakışıklı çok fazla arkadaşı var.
Ondan hoşlanmıyorum. Da çok sinir oluyorum onun mutlu olmasına. Yakışıklı olmasını istemiyorum yüzünü cırmıklayasım geliyor. Döve döve yaa bak böyle olur diye halsiz bırakasım geliyor onu :D
Ya benim neyim var sfg:/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu bir tür hoşlanmadır. sen hoşlanmıyorum desen bile bunun farkında değilsin kendini kandırma
Ama bak onu arzulamıyorum ha. Hoşlanmıyorum cidden. :/
yalancı
Sen ondan iyi olmak istiyosun her konuda her şeyde ondan üstün olmak istiyosun bunun içinde kıskanıyorsun
:( sözün bittiği yer..
Ruh hastasımoson kızım sen
Bilmem:/ kıskandım
Duygularını sal çok kafaya takma rahatla önce kendin sonra sakin kafa ile onun önce seni fark etmesini sağla görmesi değil Bak fark etmesi ondan sonra sanki i yokmuş gibi davran bu kadar
Ben ondan hoşlanmıyoruuuuum :( arzu duymuyorum ona. cidden.
Ben seni anladım da sen beni anlamadın iyi veya kötü fark ettir kendi sinir et istediğin gibi birinin dikkatini çekmeden olmaz
Haaa. Yok ya uğraşamam
Niçin ugraşmıyosun
Korkuyorum iyide birine benziyo kalbini kırmak istemiyorum
O zaman sen ona ilk nasıl gıcık kaptın ordan başla belki de gıcık kapmıyorsun duyguların yanıltıyodur önce nasıl hissettiğini ve nasıl hissedeceğini hissetmeye çalış sonradı sende zayem canım
Şey bi hareketi çok yapmacık geldi. Kendini çok tatlı ve yakışıklı görüyormuş gibiydi. Artist artist hareketler.. Normalde hiç umrumda olmaz ama ona gıcık oldum.
Belki de o senden hoşlanıyor kendisini sana belli etmek için dikkatini cekmiş ilginin iyisi kötüsü olmaz aklına girmis başarmış bak onu nasıl kıskandıracagıno düşünüyorsum. Sen düşünöeye devam edersen.. bu yolun sonu akıldan kalbe gider
:D saçmalama :)))
Tabi sacmaladım çünkü bazı duyguların o çocuğa itiyor senş sen kabul edemiyorsun bak mesrla iyş cocuk falan drdim srn duygulatını kontrol edemeyip ona tutulursam bu saçmalama lafon gelsin aklına
Tamam ya :/
Görüşürüz öpüyorum iyi geceler
Büyük aşklar nefrerle başlar
Deme öyle :)
Öyle bir bakmışsınız gerdek gecesinde kızlıgını alıyor
Hahaha :))))) -
O adam içine girince beni hatırla o zaman kızlıgını aldıgında
Aşık oluyorsun
Seviyorsunuz