Bende numarasi var bide instasini biliyorum. Bunlari bildigimi biliyo. Instasi gizli. Evlendi. Foto atiyo instaya ama gizli o yuzden ben goremiyorum sadece ekli olan gorur karisiyla fotosunu. Fakat disardan bakarsan instasina ne biosunda kizin bashrafi var ne tarih ne kilit hicbisey. (Karisi ise her hesabina basharfini ve fotolarini koyymis. Cocuk whatsapptada öyle asla evli oldugunu dusunmezsin. Facebook ve twittr hesabida var ama o hesaplari bildigimi bilmiyor. Orada twitterda kapak fotosuna yuzuk koymuş. Facebooka ise evli yazmis. Heryere böyle evli oldugunu gosteren biri niye benim bildigimi sandigi hesplarda bekar gorunuyor? Digerlerinde evli gorunuyo ama? Normal mi banami oyle. geliyo? Ama numarami sildi ve uzagiz hicbisekilde ulasamaz artk bana? Yani buda demek oluyo ki niye ozaman böyle bekar imaji yapsin? zaten geri donisu yok
Sizce numarami biyere yazmamismidir ya notlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Napcan kızim evlenmiş gitmiş işte, kuş uçmuş yuvadan neyini irdeliyorsun hala
Agrima gidiyor bana yaptiklarindan sorna yuva kurmus ben nolcam hic haketmiyo nutlulugu
Ama seni almamış başka kârı almış gülüm ne yapak boşayalım mi adamı kuma mi gitmek istiurosun alla sen
Hayr ama mutlulugu haketmedi o kizda guzel. degil.
Hayat devam ediyor Her şeye rağmen belki de karşına daha iyi güzel yakışıklı birisi çıkacak sen daha mutlu olacaksın belki de
Ommuyo
Kendi kendine gelin güvey olmak
Bunu yazmaya geldim gidiyorum 😃👍
Kızım evli barklı adamın peşinde ne işin var hala?
Pesinde degilim. Baana etti etti yanina kaldi? Bu haksizlik
Bırak kalırsa kalsın uğraşma zararın neresinden dönsen kar
Orasi öyle ama bana neler neler dedi sustum barisiriz diyekeske haddini bildirseydim icimde kaldi bana nasil kiydi gitti evlendi anlamiyorum
Kurtuldum diye bak böyle seviyesiz bir insandan
Orasi öyle ama simdi banada hak ver o kizi Nisan elbisesiyle söz kiyafetleriyle gördüm
Yavrum hak veriyorum da bu iş sana bişey getirmeyecek aksine yoracak boşu boşuna bırak boş ver
Bosverdim ki duygum askim bitti insAllah nefretimde biter
Nefret yorar ama zaman iyi gelecektir
Umarim.. teşekkürler
Sonuç?
Sence benim icinmi
Resşmdeki senmisin
Sen isen senin için değil. Yürüdüğüm için sordum sanma
Yazmistir