Kuzenimin oğlunun sünnet düğünü var bunları giymeyi düşünüyorum bu kombin uygun mudur sizce bide insanlar pantolon giymiş vs derler mi bunada takıntılıyım biraz gerçi deselerde kimse kimsenin giydiğine karışıp laf edemez değilmi

Kuzenimin oğlunun sünnet düğünü var bunları giymeyi düşünüyorum bu kombin uygun mudur sizce bide insanlar pantolon giymiş vs derler mi bunada takıntılıyım biraz gerçi deselerde kimse kimsenin giydiğine karışıp laf edemez değilmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uygun bence. güzel bi makyajla tamamla ama basit durmasın
Teşekkür ederim bide kırık fön düşünüyorum ya da doğal maşa bide bişey daha sorsam nasıl bi makyaj yapmak gerek buna ne renk ruj olur
ben nude tonları seviyorum genelde ama esmersen eğer kırmızı ruj olurr
Yok beyazım şey ruj renginde kararsızım kiremit rengi ruj olur mu acaba
olabilir. giyinip saç makyaj bittiğinde denersin, bulursun hoşuna gideni
Teşekkür ederim 🙏
ustunde nasıl durur bılemem
iyi duruyor
onu yorumlıyamam olculerını bılmeden
Hayır uygun değil çok sıradan pazara gider gibi
Ben kuzeninin düğününe etek tişört kombiniyle gelen kız gördüm onun yanında benim bu yaptığım şık kalır. d
sen pazara kumaş pantolon bluz ile gidiyorsan bilemem tabi orasini
Ayol fotoğraf paylaşıyorsun fikir istiyorsun herkes fikrini bildiriyor Benim de düşüncelerim bu neden alınıyorsun ki ben mesela o kombinle düğüne falan gitmem
ok ben giderim ama canım
Evet güzel
Teşekkür ederim bencede uygun olur
Yani iyi bence gunluk
yok ne günlüğü ben kuzeninin düğününe etek tişört kombiniyle gelen kız gördüm benimki onunkinin yanında müthiş
Size kalmş kendi gorüşümü söyledm
Kimse bunu giymiş demicegine göre bence gayet iyi hem milleti ilgilendirmez ben böyle giymek istedim
Ustundeki crop iyide altna baska bisey yokmu
Yok ayrıca benim amacım göbeği kapatması göbek açık giyilmez düğüne o kadar akraba var laf ederler pantolon yüksek bel olduğu için kapatıyor
Hm baska pantolonn var mı