Az yiyorum vermeye çalışıyorum ama orada da alay konusu olursam kilom 84 falan
Başka neler yaparak verilir
Başka neler yaparak verilir
Üniversiteye girişte tartı yok, kilolu olanlar giremiyor falan gibi düşünme yani. Senin kilon olması senin kişisel problemin dalga geçenlere hadlerini bildirirsin olur biter. Kendinle barışık ol, şu an ki kilonu kabul edip vermeye çalışabilirsin. Birileri alay edecek, dalga geçecek diye değil sağlığın için ideal kilonda kalman lazım sonuçta.
Daha önce zorbalığa uğradığım için
Daha önce lise de veya başka bir yer de zorbalığa uğradın. Üniversite de böyle bir muamele göreceğini sanmıyorum. Ayrıca tek kilolu insan da sen olmayacaksın.
Senin gibiydim okullar açıldı 1 hafta utandığım için okula gitmedim lisede cok zorbalık görmüştüm o yüzden ev arkadaşım buraya okumaya geldik hadi ben senin yanindayim gidiyoruz dedi beni götürdü ve fark ettim ki üniversitedeki insanlar daha olgun kimse benimle dalga geçmedi kilolu seven erkekler de var sadece bakımlı ol güzel giyin benim ozguvenim üniversite sayesinde geldi
Cevap
11Cevap
Az diş göster alay konusu olmazsın, çünkü bunun başka yolu mide küçültme ameliyatidir hiç gerek yok
Kimsenin dış gorunusune kolay kolay laf edecek biri değilim bu konuda oldukça hassas biriyim ama Türkiyede ki kızlara laf ediyorsun çok mu iyi olduğunu düşünüyorsun niye kendinize bakmadan baskalarına yorum yapıyorsunuz
Üniversitede daha olgun olunuyo kimse alay etmez ben böyle mutluyum de geç ayrıcada
kılon ıle ugrasma bence cok ıı ıdeal emın ol senı goz altında tutacak cok erkek olur
Uniye tartiyla almıyorlar. lys ygs sinavlariyla aliyorlar canım.
Milletin lafına bakarak hayatını karartma bence yok kiloluyum da alay ederler ne bu ya alay etmek alay konusu ne bu insanları dışına göre kimse kimseyi eleştirme hakkı yoktur tanınmamıştır. İster kilolu ol ister zayıf ol kendinle mutlu ol sen
insanların dış görünüşüyle dalga geçen insandan bi bok olmaz sen memnunsan bırak dışarıdakiler boş konuşsun
Bak kg bir şekilde verilir bu kadar takmayın ya
hızlı kilo vermekmi istiyorsun?
Evet
Üni. De kimse senin kilonu takmaz lise değil orası
Spor yürüyüş şekeri bırak
Bakmam lazım yorum için
Verirsin zamanla takılma.
Bol su akşamları 6 dan sonra bir şey yeme.
Yanii orası öylee
Yürüyüş yap hergun
Benle çalışsan incecik yaparım seni 😅
Az ye
Diyet, spor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?