Diğer Ailenizde kimsenin elini ağzını bağladınız mı şaka olarak ya da oyunda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kimin bağladınız bağladıysanız şaka olarak? Güncellemeler+1 yıl kime yaptınız, size yapan oldu mu? Güncellemeler+1 yıl kmnn Güncellemeler+1 yıl kmnnn Ailenizde kimsenin elini ağzını bağladınız mı şaka olarak ya da oyunda? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abimi bağlayıp, şortunu indirdim. Maksadim sadece şortu indirmekti altta boxer kalacaktı. Yanlışlıkla hepsi düştü. Birden burnuma çarptı malum sey. Çığlık attım 1 13 Yorumla Soran +1 yıl çözmeden kaçtım deme sakın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya şeyi açıkta duruyordu. bıraktım öyle xgin Yorumla Soran +1 yıl zavallı çocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet o yüzden hepimiz şeyini gördük ya Yorumla Soran +1 yıl seni öldürmedi iyki çözülünce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de bamya diye gülüp dalga geçmiştik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cozulunce hemen giyip evden çıktı Yorumla Soran +1 yıl yakmışsınız çocuğun canını artık kendine gelemez öylesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet küçük olduğunu herkes öğrendi Yorumla Soran +1 yıl kaç kişilik aileydiniz ya herkes öğrendi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzenimiz de vardı o da öğrendi evdekilerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzenimizin arkadaşından hoşlanıyordu , kuzen de anlatmış o kıza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor Yorumla
Herifin1i Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Boyle saygısızca şaka mı olur hemde aileden birine yani vay arkadaş ya 0 0 Yorumla
huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Küçükken kardeşime yapardım da artık yemiyor ancak kuzenim Nisaya yapıyorum 0 0 Yorumla
SarımsaklıCheeseCake Takip Et Xper 2 Yaş: 56 +1 yıl Ailemde kimseye yapmam ama sen bana yapabilrsin 😄😄😄 2 8 Yorumla Wheel_of_time +1 yıl Sana ulaşmak zor anlaşılan 😅 Yorumla SarımsaklıCheeseCake +1 yıl Derkenn Yorumla Wheel_of_time +1 yıl Yazamadım ondan dedim Yorumla SarımsaklıCheeseCake +1 yıl Niye Yorumla SarımsaklıCheeseCake +1 yıl Yazan yazıyo Yorumla Wheel_of_time +1 yıl Kapalı mesaj kutusu ondan Yorumla Wheel_of_time +1 yıl Rüyada yazıyorlar artık sana eminim Yorumla SarımsaklıCheeseCake +1 yıl Yo isteyen yazıyo valla Yorumla
huzurumyokkanks Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bu kadarını ben bile zor yaparım be arıza 2 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bunu düşünen insanın zeka yaşı kaç? 2 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Harp çıkar evde... :D 1 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 487 cevap paylaştı. Böyle bir manyaklığı kimseye yapmam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kardeşime uyguladığım tarife xjsjdjdh 1 3 Yorumla Soran +1 yıl kardeşin büyüyünce yandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl o sana yaptı mı hiç böyle bir şey? Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kimseye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Abimi bağlayıp, şortunu indirdim. Maksadim sadece şortu indirmekti altta boxer kalacaktı. Yanlışlıkla hepsi düştü. Birden burnuma çarptı malum sey. Çığlık attım
çözmeden kaçtım deme sakın
Ya şeyi açıkta duruyordu. bıraktım öyle xgin
zavallı çocuk
Evet o yüzden hepimiz şeyini gördük ya
seni öldürmedi iyki çözülünce
Bi de bamya diye gülüp dalga geçmiştik
Cozulunce hemen giyip evden çıktı
yakmışsınız çocuğun canını artık kendine gelemez öylesi
Evet küçük olduğunu herkes öğrendi
kaç kişilik aileydiniz ya herkes öğrendi
Kuzenimiz de vardı o da öğrendi evdekilerde
Kuzenimizin arkadaşından hoşlanıyordu , kuzen de anlatmış o kıza