gokten isiklarla inen aziz mi bu adam? bu adam Turklugun patenttimi almis Japonyada dogmus almanyada egitim gormus Turk milliyetcisini sevmek zorunda mi? bu statukocu kafa Turkiyeye 100 yil kaybettirdi ne endustri 2.0 i anlayabildi ne endustri 3.0i.. bugunun de endustri 4.0 ini kaciriyor bu kafayla.. dunya degisti artik 20inci yuzyilin ideolojileriyle bu dunya donmuyor... hala ezberlemisler sloganlar onlar uzerine politika yapan birisi.. Turkiyenin icinde bulunan jeopolitigi okuyan insanlara aydinlara ihtiyaci var boyle cakma aydinlara degil... ittihat ve terakki de endustri 2.0 ı ve icinde bulundugu jeopolitigi okuyamadi sonuc olarak ortadogudaki petrollerden mahrum kaldiniz, toprak kaybettiniz bir de dumlupinar savasini yapmak zorunda kaldiniz.. bu kafayla gene ayni olacak gibisiniz...
Ortalığı karıştırıyor. Olmuş pişmiş aşa su katıyor. Şu an yaptığı tek şey Cumhuriyetçiliği ve Milliyetçiliği savunarak oy bölüyor. Bununda tek faydası akp’ye yarıyor. Farkında ya da değil ama akp için çalışıyor. Bu kesin
Bazı dedikleri ülkedeki azınlıkların zoruna gidiyor da ondan yüzü yumuşak Osmanlı'nın ekmeğini yemeye alismislardi
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü ümit özdağ Atatürk'ün cumhuriyetine tamamen sahip çıkıyor. Atatürk'ün yaptığı hiçbir şeyden taviz vermiyor. Kılıçdaroğlu oğlu bile sözde Atatürkçü ama atatürk'ün koyduğu yasalara karşı çıkıyor. Bak mesela şu videoyu izler misin kılıçdaroğlu direkt Atatürk'ün koyduğu yasaya karşı çıkıyor mobile.twitter.com/.../1519748105578680320
Evet bu videoyu izlediğimden beri kılıçdaroğluna resmen düşman oldum. O yüzden zafer partisi'ni destekliyorum. Resmen atatürk'ün yaptığı Türk vatandaşlık tanımına karşı çıkıyor. Ve bunlar sözde Atatürkçü
Günümüz CHP lilerinin geneli dindar insanları ikinci sınıf gören azınlık yanlısı özgürlük altında zinayi ahlaksızlığı içkiyi normallestirmeye çalışan bir zihniyet. Öyle ki ben CHP yi en çok destekleyen batı tarafında şehit yanında içkili kafeye rastladım. HDP destekçisi birine asla iyi gözle bakmam
Fazla otoriter diplomatik açıdan sorun çıkarabilicek düşünceleri var. Yani yetki verilmesi tehlikeli olabilir, ama öyle bir muhalefete kesinlikle ihtiyaç var. Diğer muhalefet partilerini kendilerine çeki düzen vermeye zorluyor
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Otoriter olmayanları gördük. Egedeki küçük adaylarımızı yunanistana kaptırdılar. Akp'den bahsediyorum. 2002den beri 18 tane Türk adası yunanistan işgali altında. Ve orta doğulu işgali altındayız
Hiç de diktatör değil. Şu videoya bak Atatürkçü diye oy verdiğimiz chp, Atatürk'ün yaptığı vatandaşlık tanımına karşı çıkıyor. Ve bunlar sözde Atatürkçü. Kılıçdaroğlu kürt milliyetçisi olduğu için zafer partisinden başka çare kalmadı. mobile.twitter.com/.../1519748105578680320
Kılıçdaroğlunu desteklediğimi kim söyledi? İlk yorumumda da belirttim, ümit özdağ gibi sert muhalefet yapan birisine kesinlikle ihtiyaç var. Böylece chp, iyi parti gibi gelecekteki iktidar partileri meydanı boş bulmamış olur. Ben sadece ümit özdağın iyi bir yönetici olmayacağını düşüyorum
Sadece ben paylaşmak istedim. Bence ümit özdağ mevcut genel başkanların hepsinden daha bilgili, daha atatürkçü ve vatansever kişi. Türkiye'de profesör ve akademisyen ünvanı olan tek genel başkan aynı zamanda
Hayır onu sormadım. O başkanlık adayı zaten muhtemelen kılıçdaroğlu olacak ve bu hata yüzünden erdoğan yine kazanacak. Ben parti seçimindeki oyunuzu sormuştum