Diğer Kokareç kollar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kokareç kollar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kokareç kollar? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
melobaskan Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 95% 5 ay Bir insan vücudunu nasıl bu hale getirebilir ya 0 0 Yorumla
Kemalcan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 5 ay Kendilerine yazık ediyorlar uyuşturucu muptelalari 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Berbat. 0 14 Yorumla Görüş sahibi 5 ay Naptım söylesene Yorumla Soran 5 ay Sen siliyorsun boş yapma Yorumla Görüş sahibi 5 ay Kime esnaflık yaptım Yorumla Soran 5 ay Yapmadığın kalmadikii Yorumla Soran 5 ay Sen benimkini siliyon noldu millet esnaflığını duyuyo diye çekiniyon mu Yorumla Görüş sahibi 5 ay Yapmadığım kalmadıysa örnek ver kime ne yapmışım Yorumla Görüş sahibi 5 ay Sende cesaret olsa söylersin engeli kaldırır Yorumla Soran 5 ay Yaptıklarının saymaya kalksam sabah olur direkt yapmadıklarını söylim sadece ben oda ben izin vermediğim için Yorumla Görüş sahibi 5 ay Bir tane örnek ver napmışım dhdhhdhdj Yorumla Görüş sahibi 5 ay Vermezsin ki yok çünkü anlım ak dhdhdj Yorumla Görüş sahibi 5 ay Kime yaptığımıda keşke bir söylesen dhhddhj Yorumla Soran 5 ay Rağmen* Yorumla Görüş sahibi 5 ay Allah kuru iftiradan korusun Yorumla Görüş sahibi 5 ay Allah uzun ömür versin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
koko'dan soğudum daha da yiyenin..
Bir insan vücudunu nasıl bu hale getirebilir ya
Kendilerine yazık ediyorlar uyuşturucu muptelalari
Berbat
Berbat.
Naptım söylesene
Sen siliyorsun boş yapma
Kime esnaflık yaptım
Yapmadığın kalmadikii
Sen benimkini siliyon noldu millet esnaflığını duyuyo diye çekiniyon mu
Yapmadığım kalmadıysa örnek ver kime ne yapmışım
Sende cesaret olsa söylersin engeli kaldırır
Yaptıklarının saymaya kalksam sabah olur direkt yapmadıklarını söylim sadece ben oda ben izin vermediğim için
Bir tane örnek ver napmışım dhdhhdhdj
Vermezsin ki yok çünkü anlım ak dhdhdj
Kime yaptığımıda keşke bir söylesen dhhddhj
Rağmen*
Allah kuru iftiradan korusun
Allah uzun ömür versin
Korkunç