Diğer Benim sordugum sorular size niye batiyor? serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Takip istegi göndermeyin hic kimseyi kabul etmiyorum artik Benim sordugum sorular size niye batiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
World7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Sorular degil siz batıyosunuz gibi gördüm simdi sorunuza ve cevaplariniza baktim uslup önemli 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Yok bundan sonra Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yoo bana batmıyo hatta tüm soru hakklarını kullan bence :d 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Benlik bir durum yokmuş. 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Evet senlik bir durum yok bazi kisilere ne sorarsamSorayim sorularim batiyor 🤦🏻♀️ Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Onlar her yerde var boş ver Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bana batmıyor. 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl ♥️ Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Batmadı şuana kadar hiç 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Sanada kalp ♥️ Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Teşekkürler Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl iğneyi fazla batırıyon demek ki :) 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl belli ki sana birşeyler batmış 0 10 Yorumla serenay1995 +1 yıl Ne batsin, size batiyor Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Batıran taraf biziz tatlım batan taraf sizsiniz Yorumla serenay1995 +1 yıl Sen benim etrafimdan bile gecemessin Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Senin üstünden çok geçtim tatlm. Sanırım yalama olmuşsun artık hissetmiyorsun Yorumla serenay1995 +1 yıl Sen kim ben kim hadi bakalim uyu belki rüyanda görürsün Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Rüya mı? Ben rüya görmeyeli uzun zaman oldu tatlım. Unuttun galiba benim bebek deki yatta inlediğin zamanları Yorumla serenay1995 +1 yıl Ben berlindeyim bebek ne alaka oc Yorumla Salih_tutucu +1 yıl Üç kuruş kazanacağım diye bir günlüğüne berlinden bebeğe gelip ertesi gün paranı alıp tekrar gittin unuttun sanırım. Yorumla serenay1995 +1 yıl Ben dogma büyüme berlinliyim simdi kes sesini Yorumla serenay1995 +1 yıl TL gibi degersiz parasi olanlarla muhattap bile olmam sen sükür et sana güzel ellerimle küfür bile yazdim Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Hangi sorular? 0 3 Yorumla serenay1995 +1 yıl KS de soru soruluyor ya hani belki o sorulardir Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Dikkat bile etmedim Yorumla serenay1995 +1 yıl Burada baska napilir ki soru sitesi zaten nesine dikkat edicen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sorular degil siz batıyosunuz gibi gördüm simdi sorunuza ve cevaplariniza baktim uslup önemli
Yok bundan sonra
yoo bana batmıyo hatta tüm soru hakklarını kullan bence :d
Benlik bir durum yokmuş.
Evet senlik bir durum yok bazi kisilere ne sorarsam
Sorayim sorularim batiyor 🤦🏻♀️
Onlar her yerde var boş ver
bana batmıyor.
♥️
Batmadı şuana kadar hiç
Sanada kalp ♥️
Teşekkürler
iğneyi fazla batırıyon demek ki :)
Kim kızdırdı seni?
belli ki sana birşeyler batmış
Ne batsin, size batiyor
Batıran taraf biziz tatlım batan taraf sizsiniz
Sen benim etrafimdan bile gecemessin
Senin üstünden çok geçtim tatlm. Sanırım yalama olmuşsun artık hissetmiyorsun
Sen kim ben kim hadi bakalim uyu belki rüyanda görürsün
Rüya mı?
Ben rüya görmeyeli uzun zaman oldu tatlım.
Unuttun galiba benim bebek deki yatta inlediğin zamanları
Ben berlindeyim bebek ne alaka oc
Üç kuruş kazanacağım diye bir günlüğüne berlinden bebeğe gelip ertesi gün paranı alıp tekrar gittin unuttun sanırım.
Ben dogma büyüme berlinliyim simdi kes sesini
TL gibi degersiz parasi olanlarla muhattap bile olmam sen sükür et sana güzel ellerimle küfür bile yazdim
Hangi sorular?
KS de soru soruluyor ya hani belki o sorulardir
Dikkat bile etmedim
Burada baska napilir ki soru sitesi zaten nesine dikkat edicen
Seni çekemiyorlar
Sivri demek ki 😁
Batmıyorki
Çok tatlısın halbuki