Diğer Sevgilim "çok toxic birisin" deyip engelledi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Napmaliyim zjzkzkToxic lik nasil olur nasil kurtulunur gam zedeyim deva ariyorum Sevgilim "çok toxic birisin" deyip engelledi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Randomlara bakarsak sen bişey yapma kanka. Cokta sıkıntı değil anlaşılan senin için bu. Bulursun başkasını boş ver. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kanka bira kutularını kapak fotom yapsaydım belki daha iyi bi durumda olurdum...::( Yorumla _Ǥнσsτ_ +1 yıl Aynen dene bence. Yorumla _Ǥнσsτ_ +1 yıl Ama sen içmeden güzellesiyosun sanırım, senin kafandan istiyorum. Yorumla _Ǥнσsτ_ +1 yıl Biz boşuna alkole para veriyoruz. Yorumla Soran +1 yıl Ya bi git şurdan ya ergen Yorumla _Ǥнσsτ_ +1 yıl Hahahaha Yorumla _Ǥнσsτ_ +1 yıl Kapak fotoma bakarak tek çıkardığın bu dimi. Büyü abicim sen biraz, sonra ilişki yaparsın. Yorumla
Tuna90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl :D :D gülüyorum kusura bakma ama bi anda okuyunca komik geldi. Toxic kelimesi ilişki bitirmekte ilk defa duydum yaratıcıymıs :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kavga ettik sonra bana ömür törpüsü çekilmezsin toxic deyip engelledi :D Yorumla Tuna90 +1 yıl Salla gitsin kımse için değişemezsin :D Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. 10/10 hareket bu arada 1 5 Yorumla Ecmelovski +1 yıl köylü yorumuna cok güldüm bu arada Yorumla Soran +1 yıl Böyle yapıp iki gün sonra engeli açıp özür dilemesine ne demeli peki :D Yorumla Ecmelovski +1 yıl köyüne dön demelisin Yorumla Soran +1 yıl Dicem baby sağol yorum için 💋 Yorumla Ecmelovski +1 yıl 😚✌️ Yorumla
Nazlimrdnzz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Zehirlisin demek istiyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zehirli miyim Yorumla Nazlimrdnzz +1 yıl Ne bilim ben toxic in anlami o Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Evet toksik demek istemis hiyar feyzo Yorumla Soran +1 yıl Tamam da zehirli ne abi yılan miyim ben zehirli olucam Yorumla Nazlimrdnzz +1 yıl Karşındaki utandırma ben merkezcilik paranoyak vs işte yılanla alakası yok Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Toxic ne la 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim ya allahin köylüsü köyde inek sagiyor gelmis bana toxic diyor Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Ineklerini salmaya devam toxice selam de engelle Yorumla Soran +1 yıl O beni engelledi oğlum nasıl intikam alıcammmmm Yorumla Yalanduunyaa +1 yıl Kaldirir engeli anam sen bekle ayrica cocuk musun cocuklarla cikiyon Yorumla Soran +1 yıl Off bilmiyorum kankki çok koydu bu hareket :Sd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Randomlara bakarsak sen bişey yapma kanka. Cokta sıkıntı değil anlaşılan senin için bu. Bulursun başkasını boş ver.
Aynen kanka bira kutularını kapak fotom yapsaydım belki daha iyi bi durumda olurdum...::(
Aynen dene bence.
Ama sen içmeden güzellesiyosun sanırım, senin kafandan istiyorum.
Biz boşuna alkole para veriyoruz.
Ya bi git şurdan ya ergen
Hahahaha
Kapak fotoma bakarak tek çıkardığın bu dimi. Büyü abicim sen biraz, sonra ilişki yaparsın.
:D :D gülüyorum kusura bakma ama bi anda okuyunca komik geldi. Toxic kelimesi ilişki bitirmekte ilk defa duydum yaratıcıymıs :D
Kavga ettik sonra bana ömür törpüsü çekilmezsin toxic deyip engelledi :D
Salla gitsin kımse için değişemezsin :D
10/10 hareket bu arada
köylü yorumuna cok güldüm bu arada
Böyle yapıp iki gün sonra engeli açıp özür dilemesine ne demeli peki :D
köyüne dön demelisin
Dicem baby sağol yorum için 💋
😚✌️
Zehirlisin demek istiyor
Zehirli miyim
Ne bilim ben toxic in anlami o
Evet toksik demek istemis hiyar feyzo