Diğer Siz uyudunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor ben uyuyamadim Güncellemeler+1 yıl valla cok sıkıldım Siz uyudunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Uyuyamadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de niye uyumuyon u Barış_LonelyForever +1 yıl Uykum gelmedi dün geç uyanmıştım ondan sanırım
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 683 cevap paylaştı. Beni bir i b nenin evladı uyandırdı kamp yaparken şu an cin gibiyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kim o güzel kardeşim Yorumla Soran +1 yıl ya sitede kufur de edemiyoruz artik sansurluyo 😔🙏🏻 Yorumla
Kenankomutan_03 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hayırrrr uyumadımmm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl niyee Yorumla Kenankomutan_03 +1 yıl Yatağımdayım ama uykum yok Yorumla Soran +1 yıl benim de asiri sıkıldım Yorumla Kenankomutan_03 +1 yıl Napsak ki ya Yorumla Kenankomutan_03 +1 yıl Bende çok sıkılıyorummm Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Napcan kardesim uyutcan mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet ninni sölicem Yorumla
Yalanduunyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 11. ruyamdayken yaziyom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aga super Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Libido yüzünden uyumadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tmmm Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl en az 1 saat daha yatamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Uyudum kanka uyuyorum Şu an hatta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi geceler canım ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 8’de uyandım bu sıralar erken uyanmalarım peki 😀 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Uyudum uyandım uyudum uyandım uyudum uyandım 0 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyumadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Sohbet edelim mi Yorumla
haricisite Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl uyumadım ablamın uyumasını bekliyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl neden haricisite +1 yıl aynı odada kalıyoruz bende yaramazlık istiyorum Soran +1 yıl ablana mi yapcan 🤨 haricisite +1 yıl yok ama frikik verirse bakarım Soran +1 yıl çok kötüsün dicem ama cok klise olcak ama cidden çok kötüsün sakasiz Soran +1 yıl i g re ncsin haricisite +1 yıl napim video açamıyorum gece gece
Capt_Andrey Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yazıkkk 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl ne neden Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Uyuyamadın Yorumla Soran +1 yıl agliom Yorumla Soran +1 yıl sen niye uyumadin Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Boş yapıyorum Yorumla
Taylan6969 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Hiç uykum yok benim 0 1 Yorumla Taylan6969 +1 yıl Kafadengi bulsamda sohbet etsem diye bakınıyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Uyuyamadım
ben de niye uyumuyon
Uykum gelmedi dün geç uyanmıştım ondan sanırım
Beni bir i b nenin evladı uyandırdı kamp yaparken şu an cin gibiyim
kim o güzel kardeşim
ya sitede kufur de edemiyoruz artik sansurluyo 😔🙏🏻
Hayırrrr uyumadımmm
niyee
Yatağımdayım ama uykum yok