İnanmayacaklar baştan ön yargılı olacaklar hiç yazmasın arkadaşlar.
Beyaz ışık falan değildi koskoca gemiyi detaylı bir şekilde gördüm ve yanımda 1 tane arkadaşım vardı. Sokağın başında bir arabayı nasıl görürseniz ben de ufoyu öyle gördüm
Gelip ufonun tanımını yapmayın şimdi tanımlanayam gök cismi demek olduğunu ben de bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu dedemiz gormus
Tam o sırada telefonun çalışmadığı için foto çekemedin..
Telefonum çalışıyordu ve yanımdaydı ama çekmedim evet
Tamam aynı durum hepimizde oluyor..
Sen direkt olarak önyargı ile geldin zaten
Önyargılı olanlar yazmasın dedim
Xper kazanmak istiyorsan bir sürü soru var bu soruya ihtiyacın yok
Tamam.. Sen gökyüzüne bakmaya devam et..
Teleskopum var bu olaydan sonra aldım ama uzaylılar için değil gezegenleri izlemek için. Sen de dar pencerenden bakmaya devam et :)
Benim oğluma aldığım teleskop 19 Bin TL... Şu an demonte edilmiş halde yanımda duruyor.. Sen foto atamazsın ama ben hemen atabilirim. Üstelik üstüne "sayın gizli üye al gözüne sok" notu düşerek.. Var mısın?
Teleskobun fotoğrafını çekmekse mesela içeriki dodada duruyor gider ben de çekerim. Varım yap 19 yaşındaki baba
19 yaşında mı görünüyorum oradan?
21 yazıyor yanlış yazmışım ama 2 yaş çok da fark etmese gerek babalık için
Fotoğrafı at sen
Kuzenimin hesabını kullanıyorum ufaklık :D
Fotoğraf dedin bekliyorum
At ben de atacağım teleskopu sabahleyin. Sen şimdi atacağını söyledin at bakalım
Sence bu resimdekiler su borusu mu? https://www.hizliresim.com/4nzythx
Doğru düzgün bir fotoğraf atacaksın sanmıştım
Ben sana teleskobun gövdesini atacaktım sen nereyi atıyorsun
Onu oradan çıkarmam için üstündeki tüm malzemeleri indirmem lazım. Sence senin için indirir miyim? Kaldı ki teleskoptan anlıyorsan zaten onun bir teleskop olduğunu çoktan fark etmişsindir.
Süs olarak mı aldınız? Şu an en güzel zamanlar mesela izlemek için
Bıktık izlemekten kaldırdık..
olay nerede gerçekleşti. hangi il?
İzmir Bornova askeriyede iken gece nöbeti
şaşırmadım dostum.
gök ataların en çok geldiği yerler oralar.
mevzu derin şimdi anlatamam ama sana gönülden inanıyorum.
Teşekkür ederim. Şimdi anlatamazsan da sonra anlatabilir misin? Mesaj atsam?
olur müsait olduğum bir zamanda anlatırım.
Mesaj attım orada dursun o zaman
tamam
Beni uzaylılar kaçırdı
Ciddiyim ben dalga geçmiyorum
Bende geçmiyorum inanmanıda beklemiyorum
Dalga geçmiyorsan anlatır mısın?
Bizim insanların olmadığı bir yerde evimiz var arada gideriz bir gün yine oradaydık ben gece yürüyüşe çıktım yürürken ilerimde ışık gördüm ışığa doğru gittim yaklaşınca biri arkamdan tuttu bayılttı sonra ayılır gibi oldum etrafımda 3 tane insana benzeyen ama bi tık farklı şeyler vardı sonra tekrar bayıldım gözümü açınca ağaca yaslanmıştım
Şimdi her ne kadar ben gördüğümden emin olsam da senin bana inanman da benim sana inanmam da güç. Ama önyargılı yaklaşmayıp olabilir diyorum çünkü kendim şahit oldum.
Peki kaçırılma ile iligi bir şey hatırlamıyor musun? Yaşadığın olayın gerçek olduğuna ne kadar eminsin? Uzay gemisinin içini ve uzaylıları tarif edebilir misin mesela?
Uzay gemisinin içini görmedim yatıyordum etrafımdada onlar vardı tipleride insan gibi ama gözleri kulakları burnu normal insans göre daha büyükeü
Sonrasında bir şey oldu mu neden kaçırıldığını biliyor musun
Muhabbet etmedimki soruyum niye kaçırdınız diye onları gördüğüm içindir
Şifa falan veriyorlarmış ya hani belki bir şeyin varsa iyileşmişsindir
İlk defa duydum şifa verdiklerinş
Ameliyat falan ediyorlarmış kaçırıp amaçları oymuş öyle diyorlar
bir şey yapmadılar bana
Belki sadece haberin yoktur
Teşekkür ederim anlattığın için
Önemli değil
İyi ısıtıyorlar kışın falan baya kolaylık sağlıyor
Ben varım
1-2 yıl önce köyde yatarken gece kapının camından Cook yukarıda yıldız gibi parlayan ama belirli bir rotası olmadan ilerleyen zikzak çizen bir şey gördüm
Evet bunu söyleyen arkadaşlarım var aynı senin gibi
Ama hiç benimki kadar net bir şekilde gören olmamış bulamıyorum benimki gibi anlatan
Ben gordukelrimin arkasındayım ya bazı insanlar bir şeyler karıştırıyor ya da var
Evren çok büyük
Olduklarını düşünüyorum
Görmüş olmama rağmen düşünüyorum diyorum çünkü insan yapımı bir şey de olabilir diye bir seçenek koyuyorlar
Bence varlar
Çok büyük ama en başta 0 di soru şu evrenin merkezinde miyiz eğer merkezindeysek tekiz ama deiglsek bizim gibi birçok varlık olabilir ama farklı varlık olursak birbirimizden ya Hinduizm gibi olacak ya da onlar aslında biziz ve konumlara göre değil zaman dilimine göre sıralandik bu da benim teorilerimden birisi
Fotoğraf cekseydin
Benim de aklıma geldi biraz inanması güç ama çekmek isteyince gidecek gibiydi ve çekmek isteyince gitti
Ayrıca askerdeydim telefon yasak ama yanımdaydı
Yaw tm inandık
İnanma inandırmak zorunda değilim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!