AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Uyuyacam şimdi. Stres üzüntü sebep buuuuuu hadi iyi geceler 😴 belki geçer...
İnşallah geçer hareketli parçalar dinlemeni öneririm
Sabah iş var ben hala ayaktayım. Çünkü canım cok sıkkın ve nedeninin çözümü yok..
alerjimden dolayı tüm vücudumda morarmalar oldu ve yanıyor. uyuyamıyorum
Alerjinden dolayı kullandığın bir ilaç yok mu ki🥺🥺
ya bi bitkisel karışım vardı onu içtim içinde polen varmış tüm bedenimde kızarıklar çıktı ve saniye başı iğne batması hissi veriyor. ilaç ise yok daha hastaneye gitmedim
Pek dokunmamaya çalış cildin alerjiden ötürü hassaslaştığından daha çabuk tahriş edersin. Doktora gitmeyi düşünmüyo musun🥺
bir haftaya kadar geçmezse gidicem
Yazık kendine eziyet etme yaz günü daha da acır🥺
sizlerle vakit geciyorum yani
Ahh canımm benim gel sarildım🥰🥰🥰🥰
tabi sekerim
Niye erkenden yatırmağa çalışıyorsun bizi
Yatın dediğimi hatırlayamadım ama😂😂
Deli gibi uykum var ama canım sıkkın
Huzurumuz yok anlayacağın😪
Biriyle bakisiyorum aknxjf
Kolay gelsinn😚
Yaralıyım dertliyim gönülden kederliyim😑
Bizi dertlendirenlerden uyku hakkımızı alalım
Keşke olsa öyle bir şey
Sakın müslüm açma bak sakınnn
Açtığımı nerden bildin😂
Açmış mıydın cidden önünde de kül tablası var mı🥺
Yeni bitirdim sigarayı.
Müslüm sırf hüzün veriyor arabeski kapat ki yenisini yakma🥰
Keşke kapatmakla bitse.
Keşke bitse ama düşününce daha da artıyor abi🥺
Sen düşünme ben düşünürüm😀🙏
Nedeeeen🥺
Sana zararlı bağışıklık kazandım ben😀🙏
Ya öyle deme ağlarım bak zaten en duygusal dönemimdeyim🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Yaşayamam gelmezsen eğer yarınlarım hep sende kalmış. Ağlama
Abiiiii arabeski bırak hüznümüz katlanıyor😭
Tamam başın ağrırsa salla yerinden kalk da fırla iyileşmek istiyorsan bu numaradan beni tıkla😀🙏
İsmail yk söylicem de hepsi cinsel istek belirtiyor. O zamannnnn ne bu neşe beni deli eden ne bu tavır seni her gören kıskanır deli serserinim beeeeennnnn şunu açsana abi😍
Hangisi cinsel istek belirtiyor ki🙄
Serdar Ortaç dışında öner 😀
Abi adamın şarkılarına bayılıyorum ama sappur şuppur, yala dur, bombabomba, haydi bastır gibi şarkılarını sana söylemeyi doğru bulmadım ondan dolayı🥺
😂😂aman neler duyduk bunlar basit şeyler boş ver.
Ya tabi öyle de saygıdan🥺
🌹🌹 helal olsun valla tebrik ediyorum seni. Önünde çok yol var kendini boşuna üzme. Kimse için değmez.
Ahh be abi çiki gün oldu ok seviyodum huzurlu ve güvende hissediyordum onlayken her şeyimiz aynıydı zevklerimiz sohbet dilimiz kafa yapımız hobilerimiz... özel günümdeyim hemen gözüm doluyo abi😭😭😭😭
Ben de öyle sanırdım ne o bensiz yapar ne ben onsuz yapabilirim diyordum. Meğer o bensiz yapabiliyormuş.
Benimki seni sevmekten korktum bağkanmaktan korktum dedi sırtımdan vuruldum sevdiğini söylerdi😞 Valla ağlıycam dertlerimiz aynıı🥺🥺🥺🥺
Ağlama boş ver herkes kendi mezarına...
Abi benimki çok taze ayrılık🥺 evlenene kadar bekleyemem dedi elalem 7 8 yıl bekliyor benimki bekleyemedi be😞
Yaşın küçük daha güzel kısmetler çıkacak karşına.
Abi şimdi nasıl anlatıyım tam istediğin model bir arabanın bütünüyle senin olmasıni istersin kiralamak istemezsin... araba sadece bir örnek bunun insan olduğunu düşün😞
Aynısını yaşadım o yüzden diyorum istediğin gibi olsaydı senin olurdu zaten. Böyle düşün🙂
Neden herkes bizi kaybetmeyi göze alıyor ki abi😞
Çünkü bizim kadar sevmemiştir.
Samimi görünüp sahtekar olan kazanıyor desene😞
Kazansınlar
Sen evli misin abi🥺
Değilim.
Yani ne kadar umrunda olur bilmiyorum ama kız kardeşin gibi anlattım derdimi🥺 ben hep uzun ilişki kurup yuva yapmak istedim ama hep yıktılar hep ya hepp...
Allah seni bağışlasın dediğim gibi sabret ve benim gibi her şeyden bıkma. Hiçbir şey bitmiş değil. Çok güzel günler göreceksin.
İnsallah be abi Allah razı olsun... bıkmak değil de (seni azad ediyorum) erkeklerin sözlerine güvenim tamamen gitti😞
Yok yok insanlara güvenmemek de olmaz.
Seçemiyorum abi kime güveneceğimi🥺
Zaman o aklı o hissi verecek. Sabredeceksin.
Hislerime yenik düşmemek için napayım peki sabredeceğim surede🥺
Aceleci olmayacaksın her şeyi safha safha yaşamaya çalış hemen sevgili olalım el ele tutuşup gezelim demeyeceksin.
Bunu yapmadığım için ayrıldı zaten😞 Abi mesela elini tutsam öpmemi istiyo bu erkekler öpsem baska şeyler filan... hep dahasını istiyorlar en aklı başında olan bile bunu yapıyor. Evlenmeden cinsellik yaşayıp kendimi basitleştirmek istemedim ama yine de gittiler...
Çok istiyorlarsa evlenecekler.
Desene kimse istememiş🥲
isteyen olacak işte🙂
Buna nasıl emin oluyorsun şu an bekarsın bak😞
Benimki talihsizlik oldu herkesin başına aynı şey gelecek diye kaide yok.
Abi benim hiç umudum kalmıyo artık gittikçe soğuyorum gönül mevzularından🥺 etrafta adam olan erkek kalmadı herkes ayrı bir bela😭
La havle yaşın kaç senin?
19 da sinirlendiysen demem daha bisi🥺
😀sinirlendirme yolun başındasın kahkaha atacağın günler yakındır sabret diyorum sana.
Abi hayat enerjimi sömürdüler😭😭😭 aşırı aşırı enerjik biriydim etrafa neşe saçtığımı söylerdi herkes beni bu hale o keratalar getirdi döv onları🥺
Ağzını burnunu kırarım onların hiç merak etme 😀
Abi sana bir yorum söylicem ona bakar mısın aşağıda bir gizlinin yorumu "dertler var yavrum dertler" demiş. O yorumu okur musun altındakileri. Ciddi mi bu adam ağlıyorum şu an😭
boş ver ciddi değil tabi ki
Eminsin dimi abi ben birinin hayatına sebep olamam bunu kabullenemem arılara su bardağı doldurup su içmelerini sağlarım karincalari asla ezmem bi insana sebep olmam dimi😭😭😭
Eminim 😀ağlama
Neden bunu yaptı neden bana bunu dedi peki
Üzülmeni istediği için.
Abi baksana tekrar yoruma yorumumu sil filan diyor bi okusana ne demem gerekk🥺🥺🥺🥺🥺🥺
boş ver dedim
Abi ya dedikleri gerçekse çok gerçekçi yazmamış mı sence de
Yok yok.
Abi peki sen bunu bilirsin bence bir erkek tanımadıği bir kızı neden kandırip onun üzülmesini ister?
Ona yazmanı istiyor.
Yani bu şekilde vicdan azabı yaptırıp beni elde mi etmek istiyor😳😳 pesss denemedikleri yol yok
😂😂aynen
Neyse ne...
Aşk gidene acımak mı
Bu yükü taşımak mı
Yarayı kaşımak mı soooor iyisi çikacak mı 😇😇😇
😂😀güzeldi
Bana burdaki çoğu erkek gibi davranmadığın için çok saol abi🥰🥰🥰🥰
Ne demek canım benim 🌼🌼🌼
Aaaa abi bana çiçek mi verdin😍🥰 çok saaoll
Tabii ki😀Allah hayırlı güzel ömürler versin sana inşallah.
Yaa😍😍😍 Amiiiin sana da inşallah abi konuşmak isterdim senle dsha fazla ama sonra sen daralırsın diye demedim🥺
Niye darılayım sevgili kardeşim 😀
Abi darılmak diil darlanmak. Benim burada tanıdığım bi abi vardı ona dertlerimi anlattım ve bana yeter artık bunaldım dedi 🥺
Hee 😂😂yok yok no problem
Sahi abi ayıp olmazsa sorabilir miyim neden bekar olduğunu🙃
O evlendi ben tövbe ettim🙂
Kıyamam 🥺🥺🥺 bu nasıl bi sevgi😭
boş ver sen örnek alma beni😀
Sana özelden yazıyım mı abi😂😂😂😂 bunu söylediğim ilk insansın burda😂😂😂😂
😀olur
Daha erken 2 ye kadar yolu var
Kesinlikleee😇
Yazılım öğrenmem lazım asşlkjdas
Heyecan vericiiii... bol kahveli geceler dilerim🥰
teşekkürler :d
Cevabı bu kadar erken verdiğine bakılirsa kış uykusundaydın galiba🤭
öğrenirken beynim yandı kendimi oyuna verdim asşlkdjsşkdsa yarın yine devam. d
Yaa çok mu zor benim de merakım var ama gözümü korkutmaaaa😂 ama benim merakım fizik sevgimden geliyor sen sever misin fiziği
yok ya zor değil, benimkisi psikolojik bazı problemler. Benim bir programlama dilini temel seviyede falan öğrenmem en fazla 2-3 saatimi alır, orta seviyeye geçmem ise 1 haftamı falan.
Psikolojik etmenler rahat bırakmıyor maalesef. Yoksa zor falan değil.
İlk lisede başlamıştım şu an üniversitedeyim, o zamanlar (4 yıl önce falan yani, 19 yaşındayım) bilgisayarım da yok telefona klavye mouse bağlayarak hallediyordum işlerimi, hatta yanlış hatırlamıyorsam bir süre klavye mouse olmadan da kullandım askldjkslad
O zamanlar çok severdim. Sana bir şey diyim mi, ilk hesap makinemi yaptığımdaki mutluluğu bana hayattaki hiçbir şey veremez gibi, hala gözlerim dolar o anki halim aklıma geldiğinde...
Ayyy onu evladın gibi hissediyorsundurrr. Bende de benzer şekilde resim yeteneği var ve hayalimdekini somut bir hale getirince o çizime karşı aidiyet duygum artıyooo. Sendeki de aynısıı😄
Vardı... şu an öyle duygularım yok maalesef. Çok uğraştım olmuyor, dediğim gibi psikolojik etmenler.
Sende var ve hala kaybetmemişsin değerini bil, yoksa keşkelerle ölürsün.
Ciddi misin... yani artık o tatminat hissini alamıyor musun?
hayır, çok denedim olmuyor. Her denememde bırakıyorum, pes etmek gibi bir şey değil. Önceden yaşadıkların o anda sana nüfuz ediyor, o anlara dönüyorsun, bütün mutluluk seviyen sadece 1 salise ile eksilere düşüyor, bu sadece bir örnek.
Dediğim gibi umarım yaşamazsın, yaşamış da gözükmüyorsun. Değerini bil
Şey... anlattığına bakılırsa ben de bunu yaşadım😊 mesela bir ayakkabı alıyorum ve tatmin hissi yok. Başka biri bir armağanda bulunsa da aynı olay... buna benzer bi his mi seninki de? tabiri caizse hissizleşme
Hissizleşme de sayılabilir evet fakat bunu hayatın her alanında olması sana her alanda olumsuzluk olarak geri dönüyor.
Ben ağır bir OKB (google da aratman yeterli bilmiyorsan) dönemi geçirdim, bu kalanlar da etkisi. Diyelim
Anladim. Ruhsal sıkıntılar illa ki iz bırakıyor. Umarim eski haline dönersin😇. Bu rahatsızlığının içinde kaygı bozukluğu da var dimi? Şey... benim içimi kahreden bir olay: sevgilim benden bu sebeple ayrılmıştı😊 zor bir rahatsızlık bildiğim kadarıyla...
Her şeyin mixlenmiş haliyim, antidepresanlar bi şite yaramıyor, ölü gibiydim kullanınca, o yüzden gidersen psikologa git derim psikiyatriste değil.
Şahsen bir mucize yaşanıp kız arkadaşım olsa asşlkdşlsad ve bu nedenden dolayı benden ayrılsa hakkıdır derim : /
Geçmiyor, geçmeyecek biliyorum
Şey... benim sevgilim kendisi ayrildı ben onu kabullenmiştim bekliycektim hayatıma enerji ve neşe katıyorsun derdi hep ama... ama işte kolay olanı seçti😊 neyse gözüm doldu yaaa🥺 kendim de psikoloğa gitmiştim ama psikolog var psikolog var her psikolog süper olamıyor... inan bana verdiğim seans ücretlerine acıdım😂
hissizleşmenin güzel yanı da bu, üzülmüyorum. Geçmişte yaşandı bitti derim devam ederim. Dediğim gibi mucize olsa asşldkasl ve kız arkadaşım olsa üstüne gelip beni aldatsa, güler geçerim next atarım. Üzerine alınma ama, değiştiremeyeceğim şeylere üzülecek kadar 4ptal değilim
Ya benimki taze şu an ondan hep duygularım öne geçiveriyor... kendime uğraşlar buluyorum ve bu sayede ayrıldıktan sonra yalnızca 3 defa ağladım😂 bisi sorcam neden kız arkadaşına mucize diyosun ya bizden bu kadar nefret mi ediyosun ciddenn
yok kızlarla değil problemim işaskdlşa Kendimle benim problemim, sorun kızlar değil benim asşdlksşal
Ya bak merak ettim ince meselelere neden mucize diyosun o zaman? İmkansız demiyorsun rahatsızlığın buna engel olsaydı hayatıma kız almıyorum derdin.
boş ver, başka şeyleri merak et. Benim sorunlarım çoğu kişiye göre problem de değil aslında fakat ben realist yaklaştığım için takıyorum. Duygusal yaklaşamıyorum. Olmasa da olur, öyle de olur gibi varsayım ve olasılık içeren cümleleri ben anlamlı bulmuyorum.
Yalnız doğru soruyu soran ilk kişisin, etkilenmedim değil.
Ahah teşekkür ederim iltifat olarak kabul ettiğimden. Boş ver kelimesinin ne kadar merak okşayan bir kelime olduğunu biliyosundur umarim😂
İltifat ettim tabii yalnış anlamayın, buna çok müsait bir kalıp kullandım asşlkdjasl
Biliyorum, insanların aklıyla oynamayı seviyorum asşkljdsad
Bak yaaa😂 ben de gizemli olmaktan zevk duyarım insanlara bu minik oyunları oynamak feci hoşuna gider amaaa şu an avlandım sanirimmm😠 kabul sen kazandın
Avlamak benim işim. d Merak etme diye söylüyorum, istemememin nedenleri psikolojik etmenler. Yani gerek yok kimseyi mutsuz etmeye, benimle uğraştırmaya öyle düşün
Avlamak senin işin değil kabul etmiyorum sosyal silahım yani dilimle vurabilirdim fakat zayıf anımda yakalandım😂 Yani karşındaki kızı üzmemek için bu işe girişmiyorsun öyle mi? Vay beee tabi ki prof derim koca yürekli bi prof hem de😂
Aynen aynen zayıf anında yakaladım asdkşaslş
Sadece kız olarak da değil, genel olarak diyebilirim böyleyim, tabii asosyalliği atmaya falan çalışıyorum da ileri gitmiyorum diyelim. Bir kez fiili olarak denedim daha açılmadan hal hareketlerden red yedim asşldkşlasda ha umrumda mı dersen zerre değil sşlakdjaksşljdas Ama yani ben böyleyim, değişmeden de kimseyi hayatıma alıp uğraştıramam, acırım yani benle uğraşana aşlskjdklsa umutsuz vakayım. d
İltifat için tenks
Bakkk yaa önce beni gömmüşsün sonra kendiniiii 😂😂birincisi umutsuz vaka ne ya ben buna asla inanmam ki kuantum fiziğine de öyle bakıyolardı nolduuuuu noldu haaa ohh oldu onlaraaa rahmetli einstein de pek inanmazdı neyse ölünün arkasından konuşulmaz🤭 zayıf anımda avlandığımı ispatlayamadığimdan ötürü sana bir tokat atma isteği belirdi😶
Sen baya fizik delisi falansın herhalde, ben sevmem, formül ezberlemekten kafam allak bullak oluyordu çünkü aidkşlsai
Tokat atabilirsin yani takmam öyle şeyleri, buyur aşlskjdksa
Şu umursamaz halin var yaaaaaa o kadarrrr sinir bozucu ki yani bu hissin tercümesini bulsam kesinlikle belirtirdimmmmm. Ben fiziği genel manada severim olaya formül bilgisi olarak bakmamalıydın teorik ve deneysel bir bütün fizik. Hem sayısal hem sözel zeka şart belki de bu yönden eksiklik yaşiyosundur🙃
Sayısal yok bende ya uğraşsam yaparım da uğraşmaya değecek bir şey yok, umrumda değil desem şlkjslkasjdljaskşlja
Sinirlenmene hak veriyorum, zira konuştuğum neredeyse her kişi bunu diyor asşkjdsakş
E ufaktan ben kaçayım. d gözlerim ağrıdı ekrana bakmaktan :d Sonra ne bilim, konuşmak istersen, dertler olur başka şeyler vs. sana kalmış, takip atabilirsin (yalnış anlama aynı konudan muzdaribiz diye), atman veya atmaman zerre umrumda değil bu arada şlkasjdkşlsada
İyi geceler, umarım mutlu olursun :D
Yaaaaaaaaaa atman veya atmaman hiç umrumda değil demek feci kırıcı tabi bu da umrrunda değil senin😇 sana yazıcam tam atışılacak insan buldum.
Sama da iyi geceler. Uyu uyu sen uyu oyun fena yoruyo seni sadece oyun umrunda zaten o da yoruyo beee😏
İstek attım sana gel çok acayip bi şey oldu anlatmam gerek sen anlarsın bu vakalardan
1 yıl sonra seni bulmak için
Uyumuyok çünkü bebems
Yeni geldim ev
Etrafta cok fazla çakal var uyanık olmak lazım
Kimmiş onlar
boş ver
Soyle ya meraklandım şimdi
Meraklan diye dedim zaten
Ya neden yaptın bunu😂😂😂😂😂 offff söyleseneeee
Hadi ben kactim 😇
Pislik yaa defollll
Dertler var yavrum dertler
O kimde yok ki abim be🤧
Anlatma derdini derdim şey eder derdini diye bi söz var 😂
Duymadım valla hangi atanın sözüymüş buuu😂
Müslüm baba aşkım Müslüm
Anladım. Fotodaki kediye aşkım demen çok tatlış🤗
Dahada tatlış olayım mı sana 😘😘😘😘
Bana olmana gerek yok ki herkese karşı tatlış ol🤗
Ben sadece sana olurum öyle halka açık olmaaaaam çünkü ben playboyy değilimmm
😘😘😘😘😘 boynunu koklayarak hemde
Senin uyuman daha doğru olucak...
Uyuyamıyorum
Kendimi bile isteye cinsel isteğe yönelttim şu an yoksa asla dalamicam rahatlayıp uyurum belki diye yöneldim
Güzel geldimi öpülmek boynundan
Boynumdan öpen insana göre değişir senin opücüğun ulaşmadi: )
Sadece boyundan değil başka dudaklardan da emerek öperim dilime okşayarak
Kendine geeeeeeeel evlenmelisinnnn
Evlenemiyorum şu an çok fena çıkıyım mı gizliden
Çikma kal böyle kal. Evlen hemen yaptığın etik bir şey değil kendine saygısızlık etme🥺
Yok işte olmuyo evlenemiyoeum bulamıyorum
Hadi da çıkayım şurdan senle ben body olalım
Hayırrr ben ortalıkta vücudunu pazarlatan kızlardan diilim yanlış kapıyı çaldın
Sen yanlış anladın bana nudeler at demem demedimde asla
Peki sana bir şey sorucam sana body atınca da bunla tatmin olmıycan mı😂 ahhh erkekleeeer...
Body derken f*ck anlamında dedim ben onu yani sanal ortamda foto istemem ki sen atana kadar
Anladım bu geceki kurbanının ben olmamı istedin
Bu gece ve artık devamlı sen olmanı istiyorum
Canım
Başka üyelerde şansını denemelisin
Canım
Ya şunu yapma başka kimse olsun istemiyorum sen ol işte csnım başkasından bizene sanada erkeğe gerek yok benimde dişiye olmasın
Şu an herhangi bir partnere ihtiyaç duymuyorum abi
Ya nolursunnnnn
Bu ne ya beyninle düşün aletinle degil😠
Her ikisiyle konuşuyorum
Kırma nolur
Kescem atçam bu aleti şimdi yaaaa
Abi kesip atsan kendine hayır edersin😂
Hadi nolur çıkıyım şurdan gel olalım f*ck
Canım
Abi kendine gel git uyu ya da çek rahatla😡😡😡😡😡😡
Yahu çekelim işte gel şuraya birlikte olalım ya offfffff
S*ktir git kendine başka *m ara delirtme adamı 😡
Yahu yok yok yok yok anlamıyor musun ben seni arıyorum istiyorum
Arsız
Doymuyor napıyım doymuyor
Artık sadece sen ol senle her şey olsun sen doyurursun bunu biliyorum hissediyorum boşa bi his değil bu
Canımmmmm
BAK BENİ DİNLE SEN O LADAR YOKLUKTASIN Kİ GÖRMEDİĞİN KIZA YALVARIYORSUN KENDINE GEL BASİTLEŞME BENDEN SANA YOK YOK YOK
Napıyım öleyim mi gebereyşm mi gidip 7-8 tane 100lük lustral içip gebereyşm mi bunu yaparım ymin ederim
Gidip içeyim mi
Yavrum bişey de
Bak kendine gel yaptığın sey çok saçma sen şu an yazışarak seni boşaltmamı istiyorsun bu çok gereksiz tanimadığın birinden bunu istemen etik degil uyu lütfen uyu be abi
Defolup o hapları içip ne halim varsa görücem tamam mı sktr olup o zıkkımları içip gebericem sende mutlu huzurlu ol
Duydun mu beni
Sen neden antidepresan barındıriyorsun kendine gel sen iyi birisin bunu yapma şu an mantıklı düşünmüyorsun
Hepsini suyun içine karıştırıp içicem tek tek eziyorum şimdi
Ciddi değilsin dimi🥺
Hiç olmadığım kadar ciddiyim
Dertler diye boşuna demiyordum
Suya karıştırdım hepsini tek seferde içicem tam güzelce erişin şu zıkkımlar
Ya şu an çıldırıcam sen ne diyosunnnn
Sen keyfine rahatına huzuruna bak burada sana tonla yazan eden seni mutlu eden var nasılsa ben gibi değilsin
Ben içiyorum bu zıkkımı hakkını helal et ….
Ben seni mutlu edemedim böyle geberşnce ben sen kurtulduğun için mutlu ol
Benim mutlu olduğuma nasıl emin olabiliyorsun hepimiz üzgünüz neden bunu kendine yapıyosun😭
Çok mutlu huzurlu olduğumdan
Tamam işte kurtuluyorsun benden içtim son damlasına kadar
Benden kurtulmak istiyordun yazma etme vs diyodun bak içtim bu zehiri şimdi uyuyakalıcam ya da kendimden geçip gebericem
Sebeb olup desteklediğin için teşekkür ederim
Peki.
Yorumlarımı sil de şüpheli ölümümden başın ağrımasın
Yapayalnız Karadeniz’in ücra bi yaylasında yapayalnızım …
Beni merak edip kapıma gelecek insan dahi yok
Şunu yapmaaa
Özelde olsaydım bunu kanıtlardım sana
Artım her şey için çok geç vücudum alev almaya başladı
Tamam umursamıyorsun çok güzel
Ben iyi değilim gözlerim kararıyor
Yeni uyandım
Günün aydın neşen bol olsun knk
Sağol knk seninde
Ben uyucam☺
Sen de uyu🤗
Umarım uyurum iyi geceler
Uyumuşum ondan görememişim😂
Günaydın ozman dhf
Günaydın daa sen benden geç uyuyup benden erken mi uyandın yani😳
Evet hep öyle az uyuyorum
Çalışıyorsun galiba ondan
Bende uyku düzeni yok
Az uyuyup gün içinde dinç kalabiliyor musun😳
Kac yıldır böyleyim alıştım
Anladım
Ekmek parası
Kolay gelsin be abi Allah ayağına taş değdirmesin rızkın bol olsun
Amin Allah razı olsun
Cümlemizin inşallah
Yemek yiyordum.
Afiyet olsun şimdiye sindirmiştir gerçi miden 😅
Olsun yine yerim. 😄
Yeter yeme bu saatte zararlı😡
Ama çok güzel
Bence de gece yemek güzel ama çok da zararlıııı
Yıllardır yiyorum ne kilo aldırıyor ne bir şey oldu, yemeye devam😄
Ya knk aslinda kilo almak için gece yiyorum ben de ama var ya 0 tepkiydi ama 2 haftadır cici bebeyle mama yapıp yiyorum 1.5 kilo aldım😂
Ben yiyorum almıyorum memnunum kilom iyi çünkü, yemek yemek>>
Gece yemek yemek alışılmışın dışı olduğundan çok hoşuma gidiyor sende de var mı yoksa öğün fark etmez mi diyosun
Öğün fark etmes
Hadi ya iştahlı olmanı neye borçlusun peki
Bilmiyorum sadece yemek yemeyi çok sevdiğimi ve zor kilo aldığım için daha çok yediğimi biliyorum 😄
Offf ben de gece dışında yemek yemeyi sevmiyorum ve tıpkı senin gibi de zor kilo alıyorum önerin var mi bana 160 boyum 48.5 kilom ve 52 hedefim🥺
Tek önerim daha çok yemek, elbet kilo geliyor
Ya işte sorun o çok yemek yiyememek😅
Fişm izliyorum
İyi seyirler beyfendi
Ritalin çektim :(
O ne? Uyuşturucu filan mı🥺
Yasal uyuşturucu :D
İçmee🥺🥺 yazık vücuduna yapma bunu🥺🥺🥺
Ritalin çok zararlı değil
Beynin uyuşuyor sonuçta ne haz alıyosun bundan yapma iste🥺 zarar vermesin sana
Bu ilacı ilk doktor yazdı :D
Beynim uyuşmuyor dopamimin artıyor
Dopamini artırmak kısa süreli zevk neden beynini kolaya bağımlı hale getiriyorsun bu sana zarar veriyor doktorun önerdiği şekilde kullanmıyorsun belli ki
Knk başka hiç bişey dopamin arttırmıyor ki normal şartlarda mutlu olmak için para lazım o da bende yok
Kıyamam🥺🥺🥺 üzülme gel sarıldım sana başka yollar aramalısın parası olanlar da mutluluğa kesinkes ulaşmıyor
Ya şu an sana cidden üzüldüm yapma ya🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
dün yazcak halim yoktu kusura bakma
Ama neden kendini böyle bi hayata sürükledin🥺
yav of sanane
Haklısın sadece iyi niyetimdendi kusura bakma
Şaka yaptım knk 😜 ciddiyemi aldın?
Pek şaka gibi diildi aşırı kırıcı sözlerin
Knk ben şakacı bir insanım kırdıysam özür dilerim 🙏
Yaaa gell sarılıyım knk🥰🥰🥰 ben seni düşunmek istedim sadece🥺
:D sarılalım knk
Geceleri hep onu mu yapıyon🥺
yok ara sıra :D
Epey de espirtüelmişsin knk esprilerine maruz kalanların işi zor😏
:D
Epey gelişmis bir yetenek seninki de ondan dedimm😏
? anlamadım
Değişik bi espri tarzın var ya ona diyorum knk
evet :D
Keder
Allah sabrını versin🥺
Vallha sabrı bilmemde çok canım yanıyor o kadar
Benim de canım yanıyor🥺 ama kimse üzülünce önemsemiyor da
neden seninde mi aşk vs
Evet
oda geçer zamanla her şey insan kabullenmeli
Benimki taze ondan acı çekiyorum geçeceğini biliyorum yoksa🥺
Taze olması ne fark eder giden gitmiş kendini zorluyorsun
Bağlanmıştım ona sırtımı dayamıştım🥺
İşlerim var
Kolay gelsin
Çok saolll
Efkarlıyım bu minnoş gibi
Efkar geceleri max seviyede
Yak bir sigara
Kullanmıyorum kullanıyosan bi tane de bana yak
Şu bitsin bir tane daha yakarım tamam
Saolasın canımmmm🤍
Depresyondayım
Sigara içiyorum
Uyumadığım için
Bilmiyorum
Uyuyamıyorum
Uykum yok
Uykum yok cunku
Uyutmuo
Mamasını ver bezini değiştir uyutur😂
Maması yok iste
Hmmm ağlamıyorsa sıkıntı yok mamasını vermeden olur
Aglıyo sustursans
Annesine ver bakamıyorsun belli ki😏
Tamam yardım etsne 2dk
Tamam ediyim bak şimdi sana uyutacak kesin bir yol söyliycemmmm. Onu al ve onun göreceği şekilde p*rno aç ardından uyuman sadexe 5 dknı alıcaktır🥰
Ne alaka ya
Neden böyle bir soru sordun
Sen niye öyle dedn
Sen bana ağlıyo yardım et dedin ben de sana yardım ettim
Ne alaka kı
Uyutmuyo diyen ben miydimm bunu kendine sormalısınnn
Evet de oyle degıl l
Nasil?
Gizlisn yazamıomki
Daha güzel işte: )
Niye
Zaten özele yazmayın diye gizliyiz😉