Biliyoruz çok yoruldun ama bu dava sensiz olmaz reis. Ya fetöcüler pkklılar Atatürk düşmanları herkes ümit özdağ'a saldırıyor. Türk diye mi sevmiyorlar bu adamı
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda 3 tane ümit özdağ destekçisi gördüm. İlk defa bu garip adamı seven insanlar görüyorum. dinimiz her zaman mazlumun yanında olun der. Ümit özdağda mazlum bir adam 🙂
Sevmiyom o adamı çünkü bizi amerikaya bağımlı yapan kişi oymuş. Onun döneminde amerikayla müttefik olmuşuz. Demek ki ümit özdağa bu yüzden saldırıyorlar şimdi anladım işte
sokak kedisi adaylığını koysa kazanması için bütün Tr ye nude yollarım ama şimdi sana yolla oy vericem özdağ a derim ama vermem yalan söylerim çünkü kazanamaz boşa vermiş olurum şu son seçimde boşa oy verecek oy vermeyecek malum kesime oy verecek herkese boydan gireyim
Hiç bir partiye oy vermedim. Şimdi gözüm kapali oyum ümit Özdağ a. Birde Mansur Yavaş i cumhurbaşkani adayi cikartsalar süper olur. Bu ülkeyi bu bataklıktan sadece ikisi kurtarır.
Siyasette isimlere çok dikkat ederim İnsanlara farkında olmadan subliminal mesaj verirler tıpkı markete girip bilinçsizce alışveriş yapıp ben bunu neden aldım dediğiniz gibi
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani ne demek istiyosun sende mi sevmiyorsun bu adamı
Kardeşim sen takvim okumaya devam et ordan okuman bitince hemen ac a haberi izle :) link verdiğin gazetede her gün emekliye işçiye zam var Avrupa bizi kiskaniyor:)
Referans verdiğin gazete değil paçavra ayrıca ben ak parti secmeniyim yeter bu kadar gözünü sen aç ülkeye giren milyonlarca kacaga bak at gözlüğünü cikar 18 35 yas arasi bekar yaninda cocuk yok kadin yok yaşlı yok genç zıpkın gibi delikanlıları bu memlekette ne isi var sor kendine link kopyalacagina oraya buraya beni kimse kandiramaz ancak seni kandırırlar boyle
Paçavra olsa bile ne fark eder kendi ağzıyla söylüyor nasıl projeleri var bunun mesela neler yapacak ülkeye anlat bakalım bu arada kendisinin yalan uzmanı olduğunu söylüyor
Kitaplarını oku aslan parçası projeleri icinde takip et parti sayfasını programını oku siyaset yapmayacağım görüşümü soyledim sadece durust siyasetçi görmediğin icin sana yaramaz sana herkesten oy isteyen adam lazım bu adam diyor ki cumhuriyetle istiklal harbiyle ataturkle sorunun varsa bana oy vermeyin var mı oyle bir siyasetci oy verme diyen gordun mu hic
Kardeşim benim oy verme sebebim kim oldugu belirsiz sığınmacıların gönderecek olmasi bu vaadi yeterli benim icin ülkenin geleceği için sende düşün derim milyonlarca kaçak dunyanin neresinde var görmüyormusun hic kamyon çeviriyorlar 50 tane mülteci tir çeviriyorlar 100 tane minibüslerde atliyorlar insanlar videoya cekiyor görmüyor musun 5. sinif dünya ulkesinde goremeyecegin goruntuler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
https://www.takvim.com.tr/video/haber-videolari/iste-etki-ajani-umit-ozdagin-profesyonel-algi-operasyoncusu-oldugunun-kaniti-o-video-yalanin-kitabini-yazmis
Amerikan destekli darbeci babanın Japon doğumlu gavur oğlu Ümit mi Türk oldu ehuehe, bak o da güzel hikayeymiş biraderim
Oha öyle miydi o
Ne darbesi ya ümit özdağ asker mi ya bu adamı sırf türk diye sevmiyorsunuz di mi ayıp be
@DefneÖzkaya Evet. Menderes'i astıran ekibin içindeki üst düzey subaylardan Muzaffer Özdağ'ın, Japonya sürgünündeyken peydahladığı oğlu Ümit
Ohaaa
Daha asla savunmam
Gerçekten menderesi ümit özdağın babasımı indirdi o zaman ben artık ümit özdağı çok seviyorum
Menderes'in ne kötülüğü oldu sana
Sevmiyom o adamı çünkü bizi amerikaya bağımlı yapan kişi oymuş. Onun döneminde amerikayla müttefik olmuşuz. Demek ki ümit özdağa bu yüzden saldırıyorlar şimdi anladım işte
hahaha çok kafa kızsın lütfen bana yaz uzun zamandır komik bir kadınla karşılaşmamıştım bu sitede
Ya bak sen bile bu adama saldırıyorsun türk diye sevmiyorlar adamı ya
Asla asla Özdağ ın askerleriyiz seninle birlikte bu hareketi daha da ileri götüreceğimize inanıyorum
Gerçekten mi
kesinlikle
Sığınmacıları kovmasına yardım eder miyiz beraber peki
birlikte yaparız mancınıkları sen ne diyosun manyak ya
Ay seninle şöyle olabilirdik hayali kurdu ya. Benim de bundanım olsun
olur olur send me nude pardon send me message :D
gerçekten bu adama oy vereceklerini bilsem nude atarak barajı geçmesini isterdim üzülüyorum artık bu adama ya herkes ona düşman
sokak kedisi adaylığını koysa kazanması için bütün Tr ye nude yollarım ama şimdi sana yolla oy vericem özdağ a derim ama vermem yalan söylerim çünkü kazanamaz boşa vermiş olurum şu son seçimde boşa oy verecek oy vermeyecek malum kesime oy verecek herkese boydan gireyim
Banane banane millet ittifakı cumhurittifakı hdp bu adama saldırıyorlar ortak olarak
Sana zafer partisi gençlik kolları kraliçesi olmayı teklif ediyorum birlikte kurucaz ben de kral olucam olur mu
Hiç bir partiye oy vermedim. Şimdi gözüm kapali oyum ümit Özdağ a. Birde Mansur Yavaş i cumhurbaşkani adayi cikartsalar süper olur. Bu ülkeyi bu bataklıktan sadece ikisi kurtarır.
Siyasette isimlere çok dikkat ederim
İnsanlara farkında olmadan subliminal mesaj verirler tıpkı markete girip bilinçsizce alışveriş yapıp ben bunu neden aldım dediğiniz gibi
Yani ne demek istiyosun sende mi sevmiyorsun bu adamı
Tanımıyorum maalesef bişey diyemem ama solcu partilere hiç sıcak bakmıyorum
Ama ama ümit özdağ solcu değil ki. Ümit özdağ'a solcular da saldırıyor herkes bu adama saldırıyor ya üzülüyorum ona artık
Araştırma yaparım bir ara kimmiş merak ettim
Bak burdan izleyebilirsin ben de burdan tanıdım https://youtu.be/qcot2ci3HqY
Bu sefer oylar zafere
www.takvim.com.tr/.../iste-etki-ajani-umit-ozdagin-profesyonel-algi-operasyoncusu-oldugunun-kaniti-o-video-yalanin-kitabini-yazmis
Kardeşim sen takvim okumaya devam et ordan okuman bitince hemen ac a haberi izle :) link verdiğin gazetede her gün emekliye işçiye zam var Avrupa bizi kiskaniyor:)
gözün körmü kendi ağzıyla diyor senin gibileri nasıl kandıracağını
Referans verdiğin gazete değil paçavra ayrıca ben ak parti secmeniyim yeter bu kadar gözünü sen aç ülkeye giren milyonlarca kacaga bak at gözlüğünü cikar 18 35 yas arasi bekar yaninda cocuk yok kadin yok yaşlı yok genç zıpkın gibi delikanlıları bu memlekette ne isi var sor kendine link kopyalacagina oraya buraya beni kimse kandiramaz ancak seni kandırırlar boyle
Yaa bu adam zaten hdplidir iyi partiyi savunuyor bana ya iyi parti arap partisi ve hdp partisi
Adami beyni terketmis memleket istila edilmis adamin umurunda değil
Paçavra olsa bile ne fark eder kendi ağzıyla söylüyor nasıl projeleri var bunun mesela neler yapacak ülkeye anlat bakalım bu arada kendisinin yalan uzmanı olduğunu söylüyor
Kitaplarını oku aslan parçası projeleri icinde takip et parti sayfasını programını oku siyaset yapmayacağım görüşümü soyledim sadece durust siyasetçi görmediğin icin sana yaramaz sana herkesten oy isteyen adam lazım bu adam diyor ki cumhuriyetle istiklal harbiyle ataturkle sorunun varsa bana oy vermeyin var mı oyle bir siyasetci oy verme diyen gordun mu hic
Neresi dürüst yalan uzmanıyım diyor körü körüne savunma bu kadar kendi ağzından dinledin işte senin gibileri nasıl kandırıyormus anlatıyor
Koru körüne savunan birisi varsa sensin o da sen kime vereceksin onu söyle
İcraatlarını say bakalım ne yapacakmış
Kardeşim benim oy verme sebebim kim oldugu belirsiz sığınmacıların gönderecek olmasi bu vaadi yeterli benim icin ülkenin geleceği için sende düşün derim milyonlarca kaçak dunyanin neresinde var görmüyormusun hic kamyon çeviriyorlar 50 tane mülteci tir çeviriyorlar 100 tane minibüslerde atliyorlar insanlar videoya cekiyor görmüyor musun 5. sinif dünya ulkesinde goremeyecegin goruntuler
Millet ittifakı da sığınmacıları gönderecegini taahhüt ediyor
Ak millet ittifakı onlar ümit başkanım haklı. Ümit başkanım yokken neredeydiler
Sana zahmet silermisin yorumumu
İcraatlarını sayamadınız çünkü icraat yok sözde haklısınız nasıl bir cvp vereceksiniz ki
Ben seviyom
İlk defa gördüm sevenini herkes bu adama saldırıyor ya acıdım adama
Özdağ 2023’de delip geçecek alayını.
Yüzde 2 oyu
Ya o paralı troller anketlere kalsa akp kaç yıldır seçimleri kaybetmiş olmalıydı.
Yav he he