Kimseye güvenmiyorum. Sizce sebebi ben miyim yoksa diğer insanlar mı?

Son zamanlarda en çok rastlanan, okunan, duyulan cümlelerden biri oldu 'Kimseye güvenmiyorum'. Benim de etrafımdaki birkaç kişi hariç yakın arkadasım ya da akrabam da olsa bu hiç güvemiyorum diyeceğim insanların oranı %98 dir. Bu son zamanların ortak cümlesi sizce kişi kaynaklı mıdır? Yani kaybedilen güvenlerle yaşın yanında kuruyu da mı yakmaktır. Yoksa gerçekten güvenilecek insan yok denecek kadar azalmış mıdır? Ki sorun güvenilecek insanların azlığıysa bu oran neden gitgide azalmaktadır. Ki bana göre böyle. Bu soru sadece karşı cinsle ilişkiler açısından değil her konuda genel manada sorulmuştur. Cevaplar için teşekkürler ...
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR SORU TOPLUMDA BU SÖZÜ ÇOK DUYMAYA BAŞLADIĞIMI ANLATARAK BAŞLIYOR LÜTFEN BUNA SADECE BENİM RUH HALİMMİŞ GİBİ DAVRANMAYIN :)

AYRICA GÜVEN KAYBEDEN VE GÜVENSİZ İNSANLARIN ÇOKLUĞU YADA İNSAN YAŞANTISININ BUNA ETKİSİ KONUŞULUR SANIRKEN SORUNUN SADECE BENİM ÜZERİMDEN GİTMESİ Bİ SONUÇ SAĞLAMAZ. EVET BENDE BAZI DOSTLARIM HARİÇ KOLAY KOLAY KİMSEYE GÜVENMEM AMA BU BENDE Bİ AKSAKLIK OLDUĞUNU GÖZTERMEZ ...
Kimseye güvenmiyorum. Sizce sebebi ben miyim yoksa diğer insanlar mı?