Kendimi garip hissediyorum?

Arkadaşlar bir teyzem var annemle uzun yıllardır farklı bir sebepten görüşmüyorlar. Benimle yaşıt benden ay olarak küçük bir oğlu var. Küçükken sürekli oynardık. Yılını hiç hatırlamıyorum, günü bile hayal meyal hatırlıyorum. Çok küçüktük en fazla 8 yaşındaydık. Hani cidden masum bir çocuktum. Nasıl oldu bilmiyorum beni manipüle etti, aslında ne olduğunu bile bilmezdim. Birbirimize dokunduk. Yani c*nsel organlarımıza falan öptü beni. Cidden nasıl ikna etti bilmiyorum o ne düşünerek yaptı bilmiyorum ama yemin ederim ki bir şey düşünmedim ve hiçbir şey bilmiyordum. Yanlış bir şey olduğunu bile bilmiyordum. Yıllardır yüzünü dahi görmüyorum. Görmek de istemem. Kendimi kirlenmiş hissediyorum. Bir nevi taciz edilmiş gibi hissediyorum. Bir gün ailem tarafından bir şekilde öğrenilir diye korkuyorum. Kuzenim sonuçta o benim. Ne erkek arkadaşıma ne ailemden birine anlatamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yıllar geçiyor hala unutamıyorum. Ne olur çocuğunuz varsa ya da ileride olursa, böyle şeylerden haberi olsun. Ne olur güzel eğitin😔
Kendimi garip hissediyorum?