Diğer Iddia kuponundan anlayan ciddi insanlar var mı 10 bin TL lik bir kupon tutturmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlayan insanlar ciddi insanlardan destek bekliyorum Güncellemeler+1 yıl 5 bin de olur Arkadaşlar Iddia kuponundan anlayan ciddi insanlar var mı 10 bin TL lik bir kupon tutturmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MR_TERAPİST Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl kaç paraya 10 bin lira 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onu düşünmedim en fazla 200 Yorumla MR_TERAPİST +1 yıl valla çok iyi arakdaşımv arda görüştürebilirim hergün tuturuyor Yorumla Soran +1 yıl Sadece 1 kere yapabilirim sürekli yapamam günlük ücret istemesin sonra Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bugun 2 golle kacirdim onu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya üzüldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haftaya denicez artik sansimizi Yorumla Soran +1 yıl Bana da atsana onu tutarsa bin lira veririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım bak Yorumla garabet +1 yıl Doğru söylüyor attı valla. 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo sen daha neleri var gecmiste 1 gole 20 bin gitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At sen bilirsin Yorumla
Çapkın_Bakire Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl zengin erkeklerle takıl :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hıı yapma Allah aşkına Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Yok öyle bi dünya😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😞 Yorumla
garabet Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl burada öyle biri varsa aniririm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya Yorumla garabet +1 yıl Yok ta ondan Yorumla garabet +1 yıl Hiç yok desem 100 TL ye düşecek 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Çıkar illa kî Yorumla Soran +1 yıl 20 lira ya 600 lira tutturduk bi kere desem ama bana başkası yardım etti işte ben kendim anlamıyorum olmuyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kaç paraya 10 bin lira
Onu düşünmedim en fazla 200
valla çok iyi arakdaşımv arda görüştürebilirim hergün tuturuyor
Sadece 1 kere yapabilirim sürekli yapamam günlük ücret istemesin sonra
Bugun 2 golle kacirdim onu
Hadi ya üzüldüm
Haftaya denicez artik sansimizi
Bana da atsana onu tutarsa bin lira veririm
Attım bak
Doğru söylüyor attı valla. 😂
Ooo sen daha neleri var gecmiste 1 gole 20 bin gitti
At sen bilirsin
zengin erkeklerle takıl :D
Hıı yapma Allah aşkına
Yok öyle bi dünya😀
Neden 😞
burada öyle biri varsa aniririm
Neden ya
Yok ta ondan
Hiç yok desem 100 TL ye düşecek 🤣🤣
Çıkar illa kî
20 lira ya 600 lira tutturduk bi kere desem ama bana başkası yardım etti işte ben kendim anlamıyorum olmuyo
Öyle kolay olsa herkes zengin olur
Kolay