İstanbul'da yaşıyorum Marmara üniversitesi psikoloji bölümü 3 sınıf öğrencisiyim seneye bitiriyorum kendime bir muayenehane açmayı düşünüyorum ama eşcinsellerden korkuyorum bana gelmemelerini nasıl sağlayabilirim alelade eşcinseller gelmesin yazarsam çok dikkat çeker tepki alırım nasıl engelleyebilirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayatimda duydugum en sacma şey. Bende uyuşturucu kullaniyordum. Psikiyatri den destek aldim. Hoca deseydi banane, o zaman neden bu isi yapiyorsun derdim. Sorunlu olmayanın psikolog da, psikiyatride ne isi olsun. Adam psikopattir, bende öyleyim, her yerimi kesiyorum mesala, eh psikiyatri korkuyorsa bizden , bize nasil faydasi olacak. Yapma bu mesleği sen.
İnan ki bir araştırma için cezaevine gittik katillerle bile görüştük onlardan korkmuyorum sadece eşcinsellerden korkuyorum
Escinsellikte bir hastaliktir bana göre. O yüzden, ayrim yapmak, yanlis senin mesleginde. Ben psikopatım, yeni psikiyatriye gittim. Raporum bitmişti, ozel psikiyatride tedavi oluyordum. Param yoktu. Devlete gittim. Psikiyatri ilaclarimi yazmadi, raporumu uzatmadi. Git doktorun yapsin dedi. Ana avrat küfür ettim. Karşılık verseydi. Onu orada bicaklardim. Sen ben gibi cok insan görücen. Bizim gibilerden daha tehlikelisi yok. İki kere kendimi bicakladim. Escinselleri birak, biz gibilere sesini yukselt. Kadin olduguna bile bakmaz, dograr seni. Psikiyatri olacaksan bunlari şimdiden öğren. Korkulacak onlar değil bizleriz.
İyi de sizin gibiler psikiyatriye gidiyor Ben psikolog olacağım psikiyatri de farklı şeyler
Merak etme psikologa da giden var, hastaligini kabul etmeyenler. İlk önce psikologa gider. Öyle bir toplumuz, psikiyatriye giderse deli diyecek diye cevre, gitmiyor, akli sira psikolog destegiyle kurtulurum diye inanan cahil toplumuz. Hatta burada bile çok gördüm. Kisi ona olanlari yaziyor, basbaya şizofreni, artik kimin ne hastaligi var, iki dakikada anliyorum. Ben ilac kullanmak istemiyorum diyor, kabul etmiyor, psikologa gidiyor. Bir başla nelerini gorucen. Psikiyatri olayim diye ugrasican. Vereyim iki ilaç başımdan def edeyim diyicen.
Evet zaten en büyük sıkıntı orada başlıyor hala deli doktor diyen var psikolog psikiyatri falan hastalığını kabullenmeyenlerden hiç bahsetmiyorum zaten
İnan ki psikopatlar bile eşcinsellerden gerçekten daha az tehlikeli tamam fiilen zarar verebilirsiniz ama ne bileyim hiçbir şizofren Ben şizofren oldum gel sen de ol demez ama eşcinseller yavaş yavaş ülkemizi bir mikrop gibi pislik gibi sarıyor kendi bataklarına diğer insanları da çekmeye çalışıyorlar yüz binlerce şehit verdiğimiz Çanakkale'de gidip Onur yürüyüşü yaptılar artık senin özverine bırakıyorum durumu mantıklı birine benziyorsun çünkü kendi hastalığını kabul edebilmek kolay değil
Hayatimda escinselligin yanindan bile gecemem. Bir erkegin bana dokunmasi. ya da toplarin. Bana yaklaşması, ayol falan dedikleri zaman deliriyorum. Ama cok escinsel tanidim bu huyumu bildikleri icin, her zaman benimle mesafeli oluyorlar. Onlarla cok yakin olmadigin sürece, onlara meyil vermedigin surece, sana dediklerini yapamazlar. Hic disardan gördüğün gibi degil. mesafeli hasta, doktor iliskisi yaşarsan hiç biri dediklerini yapmiyor merak etme.
Peki
Homofobik bir insan psikolog olamaz. Empati duygun sıfır bir kere. Yazık sana keşke başka bir bölüm okusaydın.
Haklısın knk eşcinsel ise yardımcı olmuyorum de ciddiyim
O zaman halk tarafından tepki almaz mıyım
Almazsın bişey olmaz halkın çoğunluğu eş cinselleri sevmiyor
Peki madem öyle yaparım ki haklılar da bence
Haklılar tabi iki cinsiyet var fazlası yok erkek kiz nokta
Aynen
sen psikolog falan olamazsın. önce kendini tedabvi et
Yorumlarına baktım da senin kendi psikolojin bozuk mk puahahaha
En doğrusu okulu bırak başka meslek seç
Niye ki gayet başarılı bir şekilde ilerliyor eğitimin
Senin işin eşcinsller katiller psikopatlar vb bir sürü kişi bunlardan birine bile gelmesin diyorsan başarılı falan değilsin yani mesleğe uygun değilsin
İnan ki katillerden bile korkmuyorum sadece eşcinseller
Bunu deme hakkın yok başlarken onlara da yargılamadan çekinmeden yardım edeceğini biliyor olman lazımdı
Hem eşcinsellik doğru bir şey değil zaten sırf onlar yüzünden diğer insanlardan vazgeçecek değilim katillerden bile korkmuyorum
Bu yazdığın psikolog olamayacağının kanıtı sen insanları yargılamak için değil yardım etmek için varsın daha bunun farkında değilsin şu olsun bu olmasın deme lüksün yok
Sen psikolog olmadan önce homofobini yen
Çiftleri al sadece sen de
Encinsellikten korkmak mı? Yok daha neler
Psikolog olmamalısın
Neden korkuyorsun ki