Ben blind i diye bir uygulama var ordan biriyle konuşuyordum
bazı şeyler oldu uygun olmayan komuşma tarzı bu gece bilinmeyen numara aradı benim seslerim kayd edilmiş ve dinletti
3 kere bunu karşı taraf yapmadı eminim
bide arkadaşlar uygulamada telefon nom gizli acaba uygulama adminleri hackledimi ya da ne oldu bir açıklık getirin kafam allak bullak
Ya bana yardımcı olun cidden gerildim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uygulama kaynaklı sesin kayıt edilmiş. Bi sorun cıkmaz merak etme. Ordan kimseye bişey falan göndermedin dimi
Hayır uygulama kayt etmiş dimi
Ama telefon numaram nasıl bulundu sadece epostam vardı
Evet uygulama kayıt etmiş. Adamlar yazılımı sistemi ona göre kurmuşlardır. Numaranı alsınlar sorun yok. Bi daha uygulamaya girme ama
Telefonumu bulurlar yani dimi rahatlıkla
Bulmak isterlerse bulurlar. Bunlar artık basit şeyler. Güvenilir sitelerden konuşmanı öneririm. Tıpkı burası gibi bu şeye benziyor güvenilir sitelerden alışveriş yapmaya
Biride diyorki bana evine cihaz yerleştirmişler ay iyice korkttum
Yok ya o kadar değil 😊 boş muhabbet olmuş onunkisi
Ama şöyle bir şey var sadece benim sesim geliyordu karşı tarafın sesi gelmiyordu sen sadece benimki kaydetilmiş gibi
Sadece seninkini kaydetmiştir. Odana öyle girebilecekler olabilir mi?
Ya bilmiyorum her şey aklıma geliyor acaba telefonum mu dinleniyordum uygulamadan mı üst komşumu kaybettim sesini ama üs komşuda telefon numaram yok kimse kimseyi tanımıyor oturduğum sitede aklım çok bulanık sesleri aileme gider mi bilmiyorum ama
Sesler ailene gitmez. Kafana cok takmışsım bu konuyu. Ayrıca hepimizin telefonu zaten dinleniyor.
Saçma sapan uygulamalar işte
Hemen indirelim