Davet edildiniz mi?
Ne garip ortam , tövbe aliyorlar , yuvarlak yapıyorlar taş atıp tutuyorlar , sonra herkes gözlerini kapatsın diyorlar , bambaşka bir ortam , hocaları bana fıstık satmaya çalıştı burada konu dışına çıktı kendisi.. söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim..
Ne garip ortam , tövbe aliyorlar , yuvarlak yapıyorlar taş atıp tutuyorlar , sonra herkes gözlerini kapatsın diyorlar , bambaşka bir ortam , hocaları bana fıstık satmaya çalıştı burada konu dışına çıktı kendisi.. söyleyeceklerim bu kadar teşekkür ederim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kardeş ben menzil cemaatine bağlıyım daire olayları hatmei hacegandır gir biraz araştır asla Allah harici bir niyetleri yoktur.. gayemiz zaten Allah'ın rızasını kazanmak lâkin lekelemeye çalışma fena şekilde terso olursun uyandırayım yâni
Terso mu olurum :)
Aynen tepetaplak gidersin Garip gelebilir ama her târikat cemaat asla bir değildir mesela şöyle söyleyeyim sana ben çok iyi bir insanim ama diyorum ki tüm insanlarin hepsi iyi hiç kötü bir insan yoktur gibi cemaatlarda böyledir her cemaatin hepsi iyi olmadığı gibi hepsi de kötü değildir net ve araştırma seviyesine gelip bu gibi yerlerin Yerin yorumlamalari yapılır selam dua ile hayırlı sabahlar 👍🏻
Dini kullanarak insanları kendilerine köle edip sömürüyorlar.
Kimsenin dini kullandığı yok her camaat bir değil boş yapma
@CanTr92 işinize gelmeyince boş yapma oluyor, hiç bir cemaat ve tarikat gerçek anlamda islamı anlatmıyor, anlatsalar kimse onlara köle olmaz.
Ya tamam cahillerle tartışamam hadi bak işine senin işine gelmiyor gerçek islamdan kastın ne? Hayırdır sen gerçek islami yasiyonmuda burada kelime laf ebeligi yapıyorsun hadi bak işine vea
@CanTr92 işte tipik bir kendini müslüman zanneden, herkesi kendisi gibi cahil zannediyor, dini kimin yaşayıp yaşamadığını nerden biliyorsun, ibadet göstermelik yapılmaz.
Cemaatlerin hepsi göstermelik mi yapıyor kafan mı güzel senin içip içip yorum yapmyin
Adnan oktar muridi olmak isterdim. 😂😂
Onu bende isterim
Yani cubbelide fena degil. Adamda her konu hakkinda espiri mevcut. 😂😂
Fikralar da var tabi
Alaydın 1 kilo fıstık😀😀
Aldım ayıp olmasın diye.
Tarikat adı altında LGBT toplantısı
Hiç bana göre değil
Gitmedim
İstemsizce güldüm 😂 uzak dur
Girmedim