Çok mu açık yoksa çok mu açsınız?

Ceren_Alemdar

Hayır anlamıyorum şu iğrenç insanları. Balıkesirde tatile geldik burada çok genç (ergen) yoktur umudu ile ve gerçekten de yoktu. Ama yaşlı adamlar ya da orta yaş veya biraz üstü kısımın yiyecek gibi bakışları yüzünden tatilimiz çöp oluyor. Hayır bikini giyiyoruz ama keşke direk yorgana sarılıp denize girseydim o iğrenç bakışlar yerine. (Her erkek için değil) Erkekler gerçekten bu kadar mı açsınız yoksa sorun bizim bikinilerde mi? 40 yaşında adamın 18, 20 li yaşlardaki kıza ağzının suyu aka aka bakmasından daha iğrenç bir şey gördüğümü sanmıyorum. Ancak kızlar o bakışı bilir hani gözler hafif kısık kendini etkileyici sanarak saçma sapan bir gülümseme ile falan ya da direk uzaylı görmüş gibi. İstanbul'da yaşıyorum ve orada bunlardan beterleri de var onlardan kurtulmak için geldik ama keşke gelmeseymişiz gerçekten yazık. Daha önce tacize birçok kez uğradım maalesef ama o zaman daha küçüktüm artık böyle devam etmesine izin vermiyorum normal olarak. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkekler (hepsi değilllll) gerçekten birtakım organları uğruna bu tür iğrenç ve tiksindirici şeyleri yaparken hiç utanmıyor mu? Ya da olay kıyafette değil başka bir şey falan mı bilemiyorum. Ana bence gayet normaliz 😐. Sizce ne yapmalıyım? Hayır ciddi ciddi gidip kavga çıkarmak istiyorum ama olay büyürse dört kız ne yaparız bilmiyorum. Sizce birdahakine ne yapmalı, nasıl bunu engellemeliyim?

Çok mu açık yoksa çok mu açsınız?
8 Cevap