Diğer Uykum kaçtı nasıl gelir geri? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Naz yapıyor.. kaçan kovalanır diyor 😄 Güncellemeler+1 yıl yok mu bir caree Güncellemeler+1 yıl Harbi kaçtı uyku ya Uykum kaçtı nasıl gelir geri? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Rahatlatıcı müzikler iyi gelebilir 0 0 Yorumla
Tamam007 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bir seyker izle uykun kesin gelir ya da esneyen kişileri düşün 0 21 Yorumla Professore +1 yıl Ne izleyim Yorumla Tamam007 +1 yıl Hım 🤔 şimdi sürükleyici şeyler izlesen uykun daha beter kaçar belgesel filan izle veya biyografi filan Yorumla Professore +1 yıl Aklını seveyim kanki Yorumla Tamam007 +1 yıl 🤣🤣 başka bişey gelmedi ki aklıma Yorumla Professore +1 yıl Senin aklına gelen şeyler ohoo Yorumla Tamam007 +1 yıl Sen koyun say 🐑 en iyisi🤣 Yorumla Professore +1 yıl Kız bir git ya Yorumla Tamam007 +1 yıl 😂😂 iyi uykular sana Yorumla Professore +1 yıl Seninde uykun yok ha Yorumla Tamam007 +1 yıl Ben uyudum uyandım yani yok 🙃 Yorumla Professore +1 yıl Aynı bende öyle.. hayırdır senin ne derdin var bu yaşta 😂 Yorumla Tamam007 +1 yıl Yok be derdim 😅 dün sabaha karşı uyudum bugünde akşam 8 gibi uyudum 12 de uyandım uykum yok yani 😅 Yorumla Professore +1 yıl İşsizlik diyorsun 😂 Yorumla Tamam007 +1 yıl Evet 😅 Yorumla Professore +1 yıl Yeni mezun falan mısın 😄 Yorumla Tamam007 +1 yıl Evet.. Yorumla Professore +1 yıl Bölüm öğretmenlik Yorumla Tamam007 +1 yıl Benim muhabbetim bu kadar git uyu sende 👋 Yorumla Professore +1 yıl Noldu be 😂😂 Yorumla Tamam007 +1 yıl Uyu uyu 😅 Yorumla Professore +1 yıl Anlat anlattt Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. tülay geri dön 0 5 Yorumla Professore +1 yıl Puahhahaha 😂😂 ne alaka kızım ya Yorumla Ecmelovski +1 yıl komik mi Yorumla Professore +1 yıl Ne içtin bro sen 😂 Yorumla Ecmelovski +1 yıl hic sakadan anlamiyorsunuz gercekten yani Yorumla Professore +1 yıl Ne bilim kanki, tasak geçiyon heralde dedim öyle tepki verdim 😄 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bişey dicem 2 dk ni ayirabilirmisin 0 9 Yorumla Professore +1 yıl Haydaa 😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Burdan biriyle alakali ya rahatsız ediyor moderatör kil biliyomusun gizli kullanici da engelleyemiyorum kufur edip duruyor Yorumla deli_xatûn +1 yıl Şişman 120 Kilo Kadınlar burada mı sizce? ↗ Kanka burada benim yorumuma yazana baksana Yorumla Professore +1 yıl Bir sürü moderatör var yaz birine de.. yardım kısmından direk kizlarsoruyor hesabına söyleyebilirsin Yorumla Professore +1 yıl Senin yorum yok ki 😂 silmisler heralde Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aa az once duruyodu ss almistim atimmi sana Yorumla deli_xatûn +1 yıl Bilmiyorumki kim olduğunu bilgin yaziyodu sende didim aktif bari yazum😅 Yorumla Professore +1 yıl Gitmiş yorum kökünden.. at kafandan gitsin salla ya 😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Sinir oluyorum ya napayim adam ne diyo bi okusaydin keske Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yoğurt ye 0 1 Yorumla Professore +1 yıl Hala ise yarıyor mu o ya Yorumla
caniiiisteyennn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Rahtlayarak 0 1 Yorumla Professore +1 yıl Uzaktasın dostum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rahatlatıcı müzikler iyi gelebilir
Bir seyker izle uykun kesin gelir ya da esneyen kişileri düşün
Ne izleyim
Hım 🤔 şimdi sürükleyici şeyler izlesen uykun daha beter kaçar belgesel filan izle veya biyografi filan
Aklını seveyim kanki
🤣🤣 başka bişey gelmedi ki aklıma
Senin aklına gelen şeyler ohoo
Sen koyun say 🐑 en iyisi🤣
Kız bir git ya
😂😂 iyi uykular sana
Seninde uykun yok ha
Ben uyudum uyandım yani yok 🙃
Aynı bende öyle.. hayırdır senin ne derdin var bu yaşta 😂
Yok be derdim 😅 dün sabaha karşı uyudum bugünde akşam 8 gibi uyudum 12 de uyandım uykum yok yani 😅
İşsizlik diyorsun 😂
Evet 😅
Yeni mezun falan mısın 😄
Evet..
Bölüm öğretmenlik
Benim muhabbetim bu kadar git uyu sende 👋
Noldu be 😂😂
Uyu uyu 😅
Anlat anlattt
tülay geri dön
Puahhahaha 😂😂 ne alaka kızım ya
komik mi
Ne içtin bro sen 😂
hic sakadan anlamiyorsunuz gercekten yani
Ne bilim kanki, tasak geçiyon heralde dedim öyle tepki verdim 😄
Bişey dicem 2 dk ni ayirabilirmisin
Haydaa 😂
Burdan biriyle alakali ya rahatsız ediyor moderatör kil biliyomusun gizli kullanici da engelleyemiyorum kufur edip duruyor
Şişman 120 Kilo Kadınlar burada mı sizce? ↗
Kanka burada benim yorumuma yazana baksana
Bir sürü moderatör var yaz birine de.. yardım kısmından direk kizlarsoruyor hesabına söyleyebilirsin
Senin yorum yok ki 😂 silmisler heralde
Aa az once duruyodu ss almistim atimmi sana
Bilmiyorumki kim olduğunu bilgin yaziyodu sende didim aktif bari yazum😅
Gitmiş yorum kökünden.. at kafandan gitsin salla ya 😂
Sinir oluyorum ya napayim adam ne diyo bi okusaydin keske
Beklemeyi bırakınca gelir
Yatağa uzanıp gözleri kapatınca
Yoğurt ye
Hala ise yarıyor mu o ya
😒😒😒
Kitap oku
Rahtlayarak