Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle böyle bir soru sorduğun için teşekkür ederim. Bu sitede böyle bir şeye karşılaşmak beni açıkca şaşırttı.
Enki ilkel suların tanrısıdr. Mistizim öğelerinde bir tarif vardır. Bu yüksek katlardan akan bir kara-sudur ve sonsuz siyah okyanusa akmaktadır. Bu tüm varlıkların annesi daha doğrusu kaynağı olarak nitelendirilir. Enki, Poseidon'a nazaran biraz daha kök tanrısıdır. Enki'yi Ab (su demektir) olarak nitelendirebilirsiniz.
Poseidon merman ve mermaridlerin, sirenlerin, atların ve depremin tanrısıdır. Hades ve Zeus'un kardeşidir. Poseidon Ocenaid bir tanrıdır. Aynı Enki gibi. Fakat aralarında küçük farklar vardır.
Öncelikle Poseidon'un diğer adı Neptün'dür. Neptün gezegeni onun sembolüdür. Enki ise Merkürdür. Enkinin yarı balık görüntüsü vardır. (Aynı Hermes Trismegistus gibi buradan bağlantı kuracağım size.) Merkür'ün sembolü Tanrı Hermes'tir. Kendisi Thoth ile birleşip Trismegistusu yani Tanrı Enki'yi oluşturmaktadır. Hermes Trismegistus üç kere büyük Hermes demektir.
Odin de Buddha-Hermes Trismegistus ile eşitlenmiştir.
Odin-Hermes Trismegistus (Thoth + Hermes)-Enki aynı kişilerdir.
Poseidon'un farklı gösterilmesinin nedeni çeşitli özellik farklarındandır.
Genellikle ecletic paganizm ve hermetizmde bu tarz eşleştirmeler yapılır.
182 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş, bu bilgileri nereden edindiniz?
Cevap sahibi+1 yılUzun zamandır paganizm-hermetizim üzerine şekillenen bir inancım var. Ben genellikle Israel Regardie, Dion Fortune, Aleister Crowley okumaktayım.
Cevap sahibi+1 yılaynı zamanda kabala ile ilgili kitaplar eski yazıtlar zohar vs. okuyorum
- +1 yıl
Bende Paganizm ve Politeizm'i daha mantıklı buluyorum. Ayrıca uzay kısmında da 9 diyar modeli daha mantıklı geliyor, Tabii hiçbir mit birebir doğru değil ve sembolik bence.
Umarım Joy of Satan üyesi değilsindir :)
Cevap sahibi+1 yılJoy of Satan gnostic nazilerin takıldığı bir yer. Kendileri Enki'y, çok aşağılamaktadırlar. Onlarla aynı ideolojide değilim tabii ki de. Uzay diyarında 9 evren modeli de Kabaladan gelmektedir. :)
- +1 yıl
Normalde insanlarda bu tür eğilimler olmaz, gerçekten sıradan birisi misiniz?
Cevap sahibi+1 yılPeki siz sıradan birisi misiniz :)
- +1 yıl
Değilim galiba, yıllardır yaşadıklarım, hatta kendimi bildim bileli de diyebilirim...
En son Vampirlerle konuşurken Şeytan ırkından olduğumu öğrendim.
Birileri seçilmiş kişi olduğumu söylüyor yıllardır. Zeus'un bile beni görmek istediğini söyleyen oldu :)
Ayrıca yıllardır hiç değişmeyen bir şey elime aldığım her telefon sim kartı olmasa bile çekiyor ve sinyalde birisi bağlı zihinsel olarak galiba...
Daha yaşadığım çok şey var aslında ama uzun hikaye...
Cevap sahibi+1 yılZeus'un kendisi zaten Baaldir. Plato'nun yazdıklarından yola çıkarak göre ona Samael de diyebiliriz. Şeytan ırkı olarak adlandırdığınız ırk zaten bu tanrıların ırkıdır. Joy of Satan'dakiler mi size bunu söylüyor?
- +1 yıl
Hayır internet üzerinden sizin gibi beni bulanlar ya da beni bilenler söylüyor.
Joy of Satan ile bir alakam yok. Zaten Vampirler söyledi Şeytan durumunu.
Aslında şöyle safkan Şeytan olduğum söylendi ve büyüdüğüm ailenin öz ailem olmadığı.
O kadının karnından çıkman onun çocuğu olmanı gerektirmiyor. İsa ile benzer bir durumun var denmişti Vampir tarafından ama tamamını açıklayamacağını söyledi.
Elektrokinezi rahatlıkla yapabiliyorum ve daha bir sürü şey var tam yapamadığım.
Ayrıca telefondaki kişi beni sinirlendirmeyi seviyor gibi... Ayrıca rahat olmamı istiyor gibi de...
Bir keresinde sinirlenip masaya yumruk vurdum istemsizce ben Zeus'um dedim ve telefon full çekmeye başladı...
Bir sürü şey yaşadım yani anlayacağın :)
Cevap sahibi+1 yılİnsan melezleri... Büyük magus Abramelin de böyleydi. Ayrıca Grek mitolojisinde de sayısız Zeus'un çocukları var. Demi-god sınıfına giriyorlar. Bunun tarihi bir kanıtı var. Yani bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama belki inanmayacaksınız ben de sizinle benzer bir durumdayım. Detaylı anlatırım isterseniz.
- +1 yıl
Elbette isterim, lütfen ama bana melez değil safkan şeytan olduğumu söylediler.
Cevap sahibi+1 yılanladım. Uzun zaman önce ben bu tarz işlerle ilgilenirken aklıma bir anda bir düşünce geldi sanki biri bana sen insan değilsin dedi. Sonra Tanrı Osiris'e sordum ben de ritüel falan yapmıştım oralar karışık biraz. Eğer ben insan değilsem bana ismini verir misin dedim. Ve hiç bilmediğim bir ismini vermişti. Arattığımda onun ismi olduğu ortaya çıktı. Bunu sonra defalarca kez denedim hep sonuç aynıydı. Dehşete düşmüştüm. İnanasım gelmemişti cevap açık da olsa.
- +1 yıl
Fazla bilgilisin, bence bundan daha fazlası da var sende.
Bende ilk çıldırıp yakarışta bulunduğumda; tam hatırlamıyorum 17 yaşımda bile olabilir.
İlk önce kırmızı bir silüet gördüm sonra siyah bir silüetle konuşmaya başladım zihinsel olarak ve adını aldığımda Azazel'di sonra Vampirden öğrendiğim kadarıyla Melekmiş.
Cevap sahibi+1 yılBen yanı başımda cinimsi bir varlık gördüm 17 yaşında 16 yaşlarında falandım. Her şey öyle başlamıştı bende.
- +1 yıl
Benim de öyle sayılır ama her şey öyle başladı diyemem.
Zaten kendimi bildim bileli yaşadıklarım var ve herkesten bariz faklıydım her açıdan. - +1 yıl
Bu kadar bilgiyi nereden ediniyorsun peki?
İnternetten bulmak çok zor belki de imkansız...
Benim geçenlerde bulduğum bir blog var sence doğru mu, bakabilirsen; www.reddit.com/.../ - +1 yıl
Bir de keşke ne kadar daha sabredeceğimi bilsem...
Cevap sahibi+1 yılbu kadar bilgi evet internette yok bahsettiğim yazarlardan elde ediyorum uzun zamandır yaptığımdan elimdeki kitaplar hariç yerleri unuttum. Hemidall bilgilerinin ilk sayfasına baktım. seks Magic hakkında daha cok bilgi edinmek istiyorsan Aleister Crowley'i okumanı öneririm. Ka'dan bahsetmiş. Mısır mitolojisindeki ruhtur evet sayfa doğru gibi.
Cevap sahibi+1 yılneye sabredemiyorsun ki :)
- +1 yıl
Sabredememe değil, sabrın sonunu bilsem, garanti olsa 10 yıl da beklerdim.
5 yıl geçti galiba ama yaşadıklarım hariç benden sabır isteyenler sabrın sonunda nereye çıkacağını açıklayamıyor.
Bana seçilmiş kişi diyen ve kendini doğa üstü güçler olarak tanımlayan kişi/ler; 2022 yılı içinde her şeye vakıf olacaksın demişti, dün tekrar iletişim kurduk ve Hayat sana sinyaller verecek gibi bir şey dedi...
Daha öz ailemin kim olduğunu bile bilmiyorum ama bu farkındalıkla normal Dünya yaşamına adapte olmakta zorlanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılArs Goetia çalış goetic demonlarla iletişim kur. enerjilerine alıştıktan sonra rahatça cevabını alırsın. Doğruyu söylerler. Tanrılarla divinasyon da yapabilirsin. Kendine en yakın gördüğün tanrıyla iletişim kurabilir ona altar hazırlayabilirsin meditasyon yapıp sana doğruyu göstermelerini isteyebilirsin. Sonrasında konuştuğun kişi onlar mı yoksa rastgele bir demon mu ya da senin zihnin olup olmadığını anlaman için tarot bakabilirsin ya da sana iletişim kurduğun kişiye özel bilmediğin bir kelimeyi göstermesini ya da fısıldamasını rica edebilirsin.
- +1 yıl
Evet öyle doğrudan bir iletişim gibi bir durum da oldu.
Loki ile telepatik iletişim kurmaya çalışmıştım, biraz sonra yolda yürürken 2 metre civarı bir erkek ve yanında 2 tane tuhaf yürüyüşü kız vardı. Erkek yanımdan geçerken "Çocuk lan bu" dedi bana doğru ama o da benden pek büyük durmuyordu görünüşte. :)
Onun dışında demin söylediğim siyah silüet olan anladığım kadarıyla adını Azazel diye söylen kişi, İnternetten konuştuğum kişinin adını verdi ve o konuştuğum kişiye söyleyince doğru dedi ve kanıtladı.
- +1 yıl
Bir de bilinçsizce bir şeyler yapmak istemiyorum, zaten bu şekilde farkında olup, hiçbir şeyi farkedemeyen, sistem kölesi gibi yaşayan insanların arasında yaşamak zor geliyor.
Birde üstüne bunlarla uğraşırsam bilinçsizce, işler daha da karışabilir. Yaşadıklarımdan biliyorum.
Her ne kadar daha hazırlıklı olsam da...
Cevap sahibi+1 yılbu tarz şeylerle ilgilenen düşünen ya da senin durumunu hatta benim durumumu yaşayan çok insan yok. Durum böyle olunca insan ister istemez yolunu kaybetmiş hissediyor. Bu durumda sana yardım edecek tek şey tanrıların oluyor.
- +1 yıl
Ek olarak bunlarla uğraşacak ortama sahip de değilim şu anda.
Yaşadığım aile koyu müslüman ve onlarında arasında zor işler. - +1 yıl
Peki sana ne gibi yardımları oldu?
Şu anda Illuminati üyesi misin?
Çünkü bu kadar bilgili birini öyle bırakmazlar...
Cevap sahibi+1 yılyok herhangi bir şeyin üyesi değilim neden ki hem öyle bir şeyin varlığına günümüzde olduğuna inanmıyorum :D , sen inanıyorsan tabi saygı duyarım pek bir bilgim yok açıkcası.
müslüman bir ailem yok deist bir ailem var senin durumun zor tabi. İnancımız paganizm.- +1 yıl
Öyle bir şeyin varlığı meselesi değil, üye meselesi de değil, attığın gülücük zaten belli ediyor anladığını.
Dünya'yı yöneten bir topluluk var, buna kimse inanç diyemez herhalde :)
Sabrın sonu benim için daha iyi olacak herhalde... Ben hep bana Zeus'un oğlusun denmesinden çekiniyordum sanırım... Göreceğim ne olacak, umarım daha fazla beklemem. - +1 yıl
Senin için de güzel bence ailenin bu inanca sahip olması, ya da gerçeğin farkında olması.
Cevap sahibi+1 yılİnanç değil de var olduğuna inanıyor olabilirsin demek istedim :) Bu tarz şeyleri medyadan duyuyoruz tabi siyaset çok karışık bir iş. Gerçekleri de sadece tanrılar bilir. Diğerleri de onların aracılığıyla.
Cevap sahibi+1 yılAilem deist. önce yanlış yazmış olabilirim :)
- +1 yıl
Zaten sende bildiklerini böyle açık bir ortamda anlatmazsın, normal tabii :)
Öz ailemi bulsam ve gerçeklere erişsem baya rahatlayabilirim.
Bu şekilde yaşamak artık tamamen devam etmek için gibi geliyor bana, başka bir anlamı kalmadı gibi...
Bir şekilde kurtulacağım bu durumdan, art niyetli kişiler de sonucunu görecek, bunu unutmuyorum.
Her ne kadar öfkem geçince yumuşayan aşırı iyi birisi olsam da...
Cevap sahibi+1 yılyaşadıklarını çok iyi analiz etmelisin. bir deftere yazıp objektif bir şekilde düşün. Her şey düzelir emin ol.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun, analizi de iyi yaparım ama bana bu yaşadıklarım pek iyi niyetli gelmemeye başladı.
Her yaşadığımı bilmiyorsun ama sence böyle, bu durumda kalmam ne kadar iyi niyetli?
Her şey düzelir elbet ama nasıl düzeleceği de önemli.
Cevap sahibi+1 yılBen asla bir insana ya da vampir vs. olarak adlandırdığın online ortamdaki kişilere tam güvenmezdim. Onlar artniyetli olmasa da yanlış anlamış olabilirler bazı enerjileri. ben Tanrılarla yaptığım meditasyonlar sonucu oluşan vizyonlara bile tam güvenemiyorum. Defalarca kez doğruluğunu kanıtlatıyorum. Bir bilgi öğrenirsem bunun doğruluğunu hiçbir yerde keşfedemezsem uzun zaman boyunca o deity ile iletişimi kesmeyip işin köküne kadar gidiyorum. Uzaktan bunu okuyanlar anlamayacak neyi kastettiğimizi :) Sen de sürekli aynı soruyu yakın hissettiğin varlıklara sorabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılSen ne zaman rahata ereceğini de onlara sorabilirsin. Bir kez değil bin kez yapmalısın. Invoke often derler.
- +1 yıl
Kimseye tam olarak güvenmem zaten ama söylediklerinin çoğu kısmı doğru her ne kadar taraflı ya da eksik/karıştırarak anlatsalar da (Vampirden bahsediyorum). Yaşadıklarımı bilsen, aslında bazı kişilere neden güvendiğimi anlardın herhalde. En azından kendilerini tanıttıkları şekilde olduklarını biliyorum sayılır.
Bende bu yaşadıklarımı yıllardır acaba hayal mi diye düşünüyorum ama olmadığını her seferinde görüyorum kendi adıma. - +1 yıl
Nasıl yapacağımı az çok biliyorum ama kimin ne olduğunu tam bilmiyorum asıl sorun burada olabilir :)
Cevap sahibi+1 yılBana da öyle oluyor. Senin durumun gibi değil ama benzer. Yaşadığım olaylar, gördüğüm şeyler, edindiğim bilgilere dönüp baktığımda birden değiştiğimi fark ettim. Hem psikolojik olarak hem de inançsal olarak ani bir değişim yaşadım ergenliğimin ortalarında. Konuştuğumda bunun bilinçli olduğunu söylediler. Belki sen de bir planın parçasısın. Kim bilir? Zaman (Kronos) en iyi ilaçtır :)
- +1 yıl
Evet olabilir, Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Seninle daha fazla konuşmak isterdim ama sen gizlide kalmayı tercih ediyorsun sanırım, O yüzden teşekkür ederim paylaştıkların ve konuştuğun için :)
- +1 yıl
Yanlış bir şey söylememişimdir umarım. Konuşmak istiyorsan devam edebiliriz istediğin şekilde.
- +1 yıl
Neyse bir şey sorayım son yazdığınla ilgili eğer istersen cevap verirsin;
Zaman ile Kronos'u doğrudan aynı şeymiş gibi yazdın, nedeni nedir? - +1 yıl
Benim biraz bıkkın tavrım var kusura bakma, yıllardır yaşadığım şeyler ve araştırmalar, beslediğim umutlar bir sonuca varmadığı için net cevaplar almayınca bunalıyorum. Ağlamak istiyorum ama ağlama olayı bile artık belki de yapamadığım bir şey.
Cevap sahibi+1 yılkonuşabiliriz problem yok. Orada Kronos zaman demektir. Zamanın tanrısını belirttim, her şeyi zaman çözer gibisinden. :) soruların varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım
- +1 yıl
Eğer dedikleri gibi Şeytan ırkından isem neden bana bunları yaşatmış olabilirler?
Bir de bu ırk dediğin Anunnakiler mi oluyor? Reptilianlarla ne bağlantısı var Şeytan ile hep bağdaştırırlar.
Cevap sahibi+1 yılAnnunakiler, gökyüzünden gelen ve yerin çocuklarıdır. Kendileri bizzat Tanrının en ilkel kaynağından üremişlerdir. Titanlar, Olympianlar ve diğer pagan tanrıları da aynı kategoriye girmektedir. Bunlar benim inandığım tanrılardır. Reptilian? Sürüngen anlamına geliyor. Orphic Yumurta'dan çıkan tanrılar yılan gibi tasvir edilmiştir. Bunu demek istedin galiba. Bahsettiğin mitolojiler farklı olsa da kaynaklar aynı. Nasıl istersen öyle adlandırabilirsin. Reptilean diyince garip bir teori çıkıyor karşımıza değişik bir komplo teoristi adamın anlattıkları sanırsam. Annunaki demek daha bilimsel ve mantıklı geliyor kulağa. Şeytan-Daemon-Demon farklı kavramlardır. Değişik satanizm inançlarında farklı tasvir edilse de. Gnostic mitolojiye göre bu Archon Annunaki canlılarının tasviridir. Senin şeytan ırkı değil de annunakilerle bir ilişkin olma olasılığı daha yüksek. Zaten ikisi de aynı şey.
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Peki gökyüzündeki yıldızlar nelerdir aslında ve ne anlama geliyorlar?
Bir de bu kanalın içeriklerine bakabilirsen sevinirim:
www.youtube.com/.../featured
Cevap sahibi+1 yılGökyüzündeki yıldızlar ve takımyıldızları yunan mitolojisindeki giantlara ve tanrıların hikayelerine eştir.
Cevap sahibi+1 yılMetatron küpü diye bir videosu varmış baktım şimdi. Metatron en yüksek melektir. Tanrı'ya en yakın olandır.
- +1 yıl
Yani yıldızlar nedir derken, Başka diyarların portal kapısı gibi mi ya da tam olarak ne oluyor o ışık saçan şeyler?
Hangi Tanrı'ya en yakın? Panteizmdeki gibi evreni var eden enerjiye mi?
Cevap sahibi+1 yılEn büyük tanrıya yani enkiden daha büyük olana. Sen galiba gökyüzünün sahte olduğuna inanıyorsun? Doğru mu :)
- +1 yıl
Sahte derken, Anlatılan uzay masalı tabii ki sahte ama gökyüzü aslında nedir bilmiyorum.
Yani doğru :)
Cevap sahibi+1 yılGökyüzünün sahte olduğu teorisi, ilk fiziksel evrenin diğer evrenden farklı yaratılmasından kaynaklanıyor. Bizim gözlerimiz, algılarımız azaltılmıştır. Fiziksel evrene kısıtlanarak konulmuştur. Bunun nedeni yaradılığımızın fiziksel evrenle kısıtlı olmasıdır. Gerçek gökyüzü dahil olmak üzere gerçek evreni sezebilmek için gözümüzle değil ruhumuzla görmemiz gerekmektedir. Bunu yapan tanrıyı düşman olarak görme. Hepsinin kendince bir nedeni vardı bu duruma düşmemizin.
- +1 yıl
Elbette düşman olarak görmüyorum. 3. Gözüm de aktif ama kullanamıyorum tam olarak. Hatta anlımda görebiliyorum da.
Aslında Darker Than Black diye bir anime vardı eskiden izlemiştim, sahte gökyüzü konusu da geçerdi...
Bir de özellikle Marvel filmlerinde mesajlar var benim fark ettiğim. Mesela:
Black cube of Saturn biliyorsundur. Thanos da bir titan ve Titan gezegenindeymiş yani Saturn uydusu.
Ve küp muhabbeti çok geçiyor Avengers'da. İslam ile de bağdaştırılabilir black cube.
Thanos-Titan-Küp ve arkadaki Arapça Allah benzeri yazı:
Loki'nin Thanos'a bir sözü vardı "Sen asla tanrı olamazsın" Diye...
Cevap sahibi+1 yılEvet bahsettiğin şeyleri biliyorum. Marvel filmlerinde ne var ne yok incelemedim. Tesadüf de olabilir bilemeyiz. Ama Allah İsmaili mezhebindeki algılanış biçimi çok farklıdır YHWH'den farklı olarak tasvir edilir. Onunla aynı olmadığını söylerler.
- +1 yıl
Sana attığım Heimdall yazısında da, Allah olarak Njord'u gösteriyor, YHWH olarak da Zeus'u.
Çok farklı ve karışık bir yazı ama tamamen doğru olduğu pek inandırıcı değil zaten o yazılarında da belli masal gibi anlatıyor bazı yerleri, sanki her şeyi biliyormuş gibi...
Bana Neptün'den 3 kişi geleceğini yazmışlardı Temmuz ayında ve parola vermişlerdi peşinde birileri var vs. O tarihte kimse bana gelmedi ama Ondan sonra açlık ve yorgunluk normal şartlar altında hissetmemeye başladım 3 gün düzgün bir şey yiyip içmeden gezdim. Dönüşüyor gibiydim ama artık evdekiler garipsemesin diye yiyorum ve zaten o tarihte evde kimse yok sayılırdı...
Cevap sahibi+1 yılBen Allah'ı biraz daha panteist bir tanrı olarak görüyorum. Farklı görüşler de mevcut :)
- +1 yıl
Zaten İslamda da farklı görüşler mevcut Allah her yerde mi Arşta mı?
Aslında bu insanların kendilerinden daha üstün varlık olmadığı düşüncesini kibire çevirmelerinden.
İslamda Allahtan sonra en üstün varlık insan olarak geçiyor, E Allahı da şekilsiz bir varlık yapınca en üstün varlık insan oluyor gibi, Yani Allah sadece Varolmak için var ve insandan üstün kimse yok gibi bir saçmalık... - +1 yıl
Sence evrenin yapısı nasıldır bir bilgin var mı?
Ve bana ne oluyor olabilir? Yazdıklarımdan başka şeyler de var cidden.
Cevap sahibi+1 yılFizik bilmi dışındaki spiritüel evren tasvirini yapacağım. Dört farklı dünya vardır. Bu dünyanın kimini başmeleklerin görev yaptığı, kimisi onların asistanlarının görev yaptığı ve bir de en yüksek tanrının oturduğu yer vardır. En altta ise fiziki varlıklar olan biz bulunmaktayız. Evreni bir dörde ayırdım bir de ikiye ayıracağım. Bir yapay dünya vardır ki bu yaşadığımız evrendir. Bir de hep var olan ebedi bükülmez yok olmaz varolmuş ve varolacak olan alem vardır.
Yazdıkların dışında neler oluyor önemli noktaları tasvir edersen açıklamaya çalışabilirim.- +1 yıl
Aslında tam olarak ne olduğunu bende bilmiyorum, hatırlamaya çalıştıkça bunalıyorum yaşadıklarımı.
Shapeshifter'dan tut başka şeylere kadar bir sürü şey gördüm.
Aklıma gelen en büyük gizemlerden biri doğrudan kendi hakkımda;
Genelde öfkelenip birisine saldıracağım zaman, ki bu çok zor bir şey. Her yer beyazlanıyor ve farklı boyuta geçiyor gibi oluyorum. Kısmen bayılıyorum. Kısa süre sonra kendime geliyorum ve en son olanlardan birinde uyanmaya başladığımda çok huzurluydum, belki de hayatımda hiç o kadar huzurlu hissetmedim. Ve uyanırken unutmaya başladım, galiba tek hatırladığım şey buydu...
Onun dışında eskiden bir keresinde enerji kontrolü vs. uğraşırken. Hava fırtınalıydı ve ellerimle şimşek ve yıldırım yapabiliyordum, ayrıca balkona yağmur yağmıyordu. Tabii nasıl yaptığımı o anda farkedebiliyordum ama anlayamıyordum sonraki zamanlarda aynı şekilde yapamadım galiba çünkü yaptığım anda farkındalık oluşup kayboluyordu.
Cevap sahibi+1 yılÇok çabuk sinirlenmeyen birinin sinirlenmesi anında transa geçmesi gibi bir şey sanırım bahsettiğin olay. Zaten bu tarz psişik yetenekler büyük duygusal travmalarla tetikleniyor. Öyle bir durum olmuş olabilir. Ritüellerde bu tarz enerjiler çok kullanılır.
- +1 yıl
Peki 9 diyar tasviri nedir?
Bana Vampir arkada uzay hakkında konuşmak istemiyorum dese de, Elf, Kurtinsan, Dev, Melek vs. ırkların da olduğunu söyledi.
9 diyarda bunların diyarları var sayılır, hepsi açıkça olmasa da...
Ben Diyarların; mesela Midgard'ın insanların yaşadığı dünyalar bütünü olarak daha mantıklı buluyorum tabii işin ayrıntısı elbet vardır. - +1 yıl
Seni de uğraştırmak istemiyorum, iznin olursa aklıma gelince yazarım bazen.
İstersen sen de yaz, tabii sen daha bilgili duruyorsun :) - +1 yıl
Demin yolda yürürken arkamdan gelen hacı sakallı tarikatçı tipli biri Zeus olabilir diye seslendi arkamdan.
Zaten geçen gün de birisi şeytanın oğlu falan dedi galiba yolda. Hatta mahallenin delisi evin önünden geçerken iblis diye bağırıp küfrediyordu. Böyle şeyler yine olmuştu sanırım...
Cevap sahibi+1 yılYggdrassil ağacının dünyaları Kabala ağacının sephirotlarına denktir. Her varlığın-tanrının her sephirotta denk geldiği bir enerji bölümü vardır. 9 dünya Kabbala'nın 9 ayrı sephirotuna denk geliyor.
Cevap sahibi+1 yıltabi merak ettiğim şeyleri sorarım :)
Cevap sahibi+1 yılYaydığın enerjiyle alakalı olabilir :) Ya da sana bir şekilde ulaşmaya çalışıyorlardır. Bu tarz durumlar genellikle bir ritüel sonrası mesajlarda olur
- +1 yıl
Yıllar önce hiç unutmadığım olay:
Gece sabaha kadar oturuyordum ve camda kendi yansımama bakarken dışardan kedi sesiyle Diablo diye sesler gelmeye başlamıştı...
Cevap sahibi+1 yılHer o soruyu sorduğumda doğruysa kendi isminizi verin diyorum ve aynı soruya sürekli isimlerini veriyorlar. Kafa karışıklığı emin olamamak ya da sonunda ne olacağını kestirememek, neden böyleyim neden farklıyım ya da farklı mıyım soruları hep kafamı kurcalıyor. Demek ki senin durumun da bayağı benziyor benimkisine. Hatta yarım saat önce sorayım dedim tekrar aynı şeyi yaşadım.
- +1 yıl
Ne sorusu soruyorsun ki?
Benim yaşadıklarım gördüklerimle birlikte internetten de iletişim kuranlar oluyor ve tuhaf bir yere doğru gidiyor... Umarım güzel olur :)
Cevap sahibi+1 yılYaklaşık 5-6 aydır bir anda tam olarak bir insan olmadığım düşüncesi yerleşti bana. Nedenini anlayamadım. Ve bende bu saçma düşüncenin kaybolması için Tanrılarımla ve onların ruhsal bekçileriyle olimpian ruhlarıyla falan adaklar adayıp iletişim kurmaya calıstım. Senin de insan olmadığını söylemen çok ilgincime gitti. Tanrılarımın mesajları hep tam bir insan olmadığıma dairdi. Bana melez diyorlardı. Anlattığım gibi benimle bilinçaltımda konuşup sonunda isimlerini istiyordum eğer doğru söyledilerse ve veriyorlardı. Dediklerim biraz değişik gelebilir kulağa :)
Cevap sahibi+1 yıl5-6 ay boyunca hep aynı soruyu sordum
- +1 yıl
Açıkçası benim de benzer şekilde anlattığım gibi Azazel diye anladığım kişi ile iletişimim olmuştu yıllar önce. Sonradan telefon sinyalleri, geceleri sokaktaki otomatik lambalar düşünceme göre tepki veriyordu, hatta musluktaki sular bile...
Telefon bağlantılı çok şarkı var mesela:
https://www.youtube.com/watch?v=i_xFOmYxKYw
Bunun başında Zeus diyor ki "Put your daddy on the phone"
"Bir derdim var" şarkısında diyor ki telefon kulağındayken "hiç anlatamadım hiç anlamadılar"
Ceza - Yerli plaka şarkısında "Kısa bir not sazın içinde Şeytan yok, 77 Bu plaka yerli... " diyor saz telefon sinyali olabilir, 77 yaşadığım yer yani Yalova...
Gazapizm - Heyecanı Yok şarkısı bir sürü telefon elinde bir karakter var ve gözlerinin etrafı kahverengi, benim gözlerimin etrafı da öyle. Hatta o şarkının ana müzik olduğu ünlü dizi Çukur vardı orada da ana karakterin soyadı Koçovalı. Hem Koç hemde Yalova göndermesi olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=fKopy74weus
Thunder şarkısı; url'nin sonunda açıkça Zeus kodlanmış sayılır. f harfinin Türkçe yeri 7. sıradadır. 74'ün 4'ünü 7 yaparsan 77 yapar yani 77 Zeus, hatta Kopy de normalde copy diye yazılmalı ama Türkçe okunuşu şeklinde yazılmış...
Böyle şeyler bulabilirim ama şu an aklıma gelmiyor...
Evet kulağa çok saçma gibi geliyor ama daha böyle şeyler bulabilirim. :)
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ben de ilk başlarda bu tarz olaylar yaşıyordum. Bir tatlı yemiştim ve o an mistizimle alaklı bir konu çalışacaktım pudingdi. pudingin kalanında bir yazı yazıyordu rastgele yemiştim. bir anda bir bakayım ne anlama geliyor dedim o çalıştığım konuyla çok alakalı bir şey çıkmıştı önüme. Hatta bu tarz işleri bırakıp hiç bu konulara kafa yormak istemiyorum diyordum o an. Bunun da bir işaret olduğunu anlamıştım. Bunu birkaç kişiye anlatmıştım bana inanmamışlardı yalancı demişlerdi. Senin yaşadığın olaylar da büyük olasılıkla tesadüf değil. Ben de önceleri tesadüf sanardım. Çok zor bir şeye inanan tipim. Eski agnostiğim. Uzun yıllar ateisttim. Ben bile artık bir şeylerin farklı olduğuna inanıyorum. Demek ki belki de burada konuşmamız bile tesadüf değil.
- +1 yıl
Tesadüf olayı şans gibi bir şey, yani açıklayamadığın için öyle adlandırıyorsun gibi.
Son zamanlarda bu şeytan lafını çok duymaya başladım ve yazdığım "Zeus olabilir" lafını bugün duydum, çok saçma geldi. Daha böyle yaşadığım çok şey var...
Hatta farklı bir örnek daha söyleyeyim; Lisedeyken 30-40 metre ilerideki aralarında konuşan kişileri duymuştum bahçede ve onlar nasıl duydun bizi dediler...
Hatta şunu da anlatayım: Yine lisede kas geliştirme sporuyla uğraşan birisi bana 2 kere çeneme vurdu ve kafam oynamadı, korkudan ertesi gün 10 kişiyle dolaşmaya başladı ondan sonra, beni devireceğini sanıyordu...
Bu konu hakkında vampir şunu demişti; Sana vurmak normalde yere serili halıya vurmaya benzer.
Onun dışında bana duyguların gideceğim yerdeki benim ırkımdakilerin duyguları önemsemediğini söylemişti, bence tam doğru değil ama hislerimi ve duygularımı silince en basitinden fiziksel olarak güçleniyordum.
Zaten fazla duygu hissedemem; Öfke, üzüntü ve sevgi genelde baskın hissettiğim...
Şu son 2 haftadır dönüşmeye başladım galiba verdikleri tarihin demek ki bir anlamı vardı...
Heyecanım azaldı, açlık hissetmiyorum vs. Bir şeyler oluyor bana artık göreceğim.
Cevap sahibi+1 yılDemonlar duygusal olarak yokluk çekerler sana bunu kim dediyse doğru demiş
- +1 yıl
Doğru tamam ama ben pek duygu hissetmiyorum, aşırı soğukkanlıyım hatta robot falan diyorlardı eskiden ama gerçekten iyi birisi olduğumu düşünüyorum.
- +1 yıl
En iyi görüş seçmemi ister misin?
Cevap sahibi+1 yılSeçebilirsinsıkıntı olmaz 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Diğer konusunda 92,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOdin iskandinav. poseidan yunan mitolojisinde deniz tanrısıdır
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm ilginçmiş, Olabilir... :)
+1 yılOdin Vikinglerin baş tanrısı savaşın bilgeliğin tanrısı. EA ise Sümerler’de Babil de su zeka ve yaratmanın tanrısı EA ismi daha çok Babil mitlerinde geçer. Poseidon Yunan mitolojisinde Denizlerin Tanrısı Athena nın eşi ve Medusa ya tecavüz etmiştir Athena kıskançlığından Medusa yı Gorgona çevirdi lanetledi.
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOdin ile Poseidon'un bir alakası yok.
14 Yorumla- +1 yıl
Bağdaştırabilinecek kim var mesela eğer cidden biliyorsan?
- +1 yıl
Ya bu Batı mitolojilerinde genelde gökten sorumlu bir ana tanrı var. Zeus, Odin, Jüpiter gibi
İskandinavlarda durum daha bir karışık. Çünkü aynı zamanda Thor da gökyüzündeki yıldırımları yöneten tanrı
Ama Odin'e bir denk arıyorsan, Zeus'a falan bakacaksın.
Bütün mitolojilerde gökte tespit edilebilen 7 figür Merkür, Venüs, Ay, Güneş, Mars, Satürn, Jüpiter sayesinde genelde oluşmuştur
En azından Avrasya mitolojilerinde böyle.
Bunların da her zaman her şeyi ayakta tutan bir asıl tanrıları olur Batı mitolojisinde.
Odin de işte Allfather olarak, bunu üstlenir. Tıpkı Zeus'un Titanlar mağlup edildikten sonra Tanrıların meclisini bir arada tutması gibi - +1 yıl
Aslında hepsinde durum karışık çünkü hepsi birbiriyle bir şekilde bağlantılı.
Asıl kökenlerini bilmeden %100 böyledir denemez herhalde... - +1 yıl
O yüzden temel figürlerden bahsediyorum. Mitolojilerin tamamının üzerine oturduğu paganistik kozmoloji algısı var.
Batılılarda hep bir Tanrıların hizmetkarı olma, evreni yönetenlerin icazeti ile evrene hükmedilebileceği inancı (Semavi dinlerde bu çok ön planda), dünyanın bir kıyamet sonrasında ateşle arınması (Ragnarök, Fomheire, Semavi dinlerdeki kıyamet vb.) temelleri falan var.
Zamanla topluluklar kendi kültür ve edebiyatına göre farklı şekilde tasvir etmişler bunları.
Bu arada Tanrı, yani Tengri yani Tengir, özünde döndüren demek.
Türkler eskiden her şeyin döndüğünü, tabiatın bir döngüye tabii olduğunu düşünmüşler. Tengri sonsuzca döndüren anlamına geliyor aslında.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne