Ne kadar daha sabretmem gerekiyor gerçeklere erişmek için?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar daha sabretmem gerekiyor gerçeklere erişmek için?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Araştırmalısın.
Yapmadığım şey değil :)
ne hakkında yardımcı olabilirim
Kendi hakkımda.
seni kendinden daha iyi tanıyan birine sormayı dene
Mesele tanımak değil bence, kendim hakkında gizemler mevcut ve onu doğrudan bilen birisini bulsam zaten soracağım.
gizemlerden biraz bahsetmek ister misin çok özel değilse tabi
İnsan olmadığımı öğrendim.
Yıllardır yaşadıklarımın haddi hesabı var mı bilmiyorum. Yani karışık ve uzun bir durum.
ben bu konular hakkında ciddi bir bilgiye sahibim. ne demek istediğini az çok kestiriyorum. nereden öğrendin?
Kendim, yaşadıklarımdan farkettim. Ayrıca Vampirler, Şeytan olduğumu söyledi. Anonim kişiler seçilmiş kişi, Zeus vs. şeylerden bahsetti. Onun dışında çok şey yaşıyorum eskiden beri.
Telefon sinyalinden vb. iletişim kuranlar var. Geceleri dışarıdaki lambalar yanıp sönüyor düşüncelerime göre, sular azalıp artıyor vs..
Öz ailemin başkaları olduğunu farkettim bir şekilde. Vampir de onayladı böyle olduğunu...
Çok uzun, mesaj atmak istersen belki daha ayrıntılı da anlatabilirim
vampirlerle telapatiyle mi iletişim kurdun
Hayır telepati ile iletişim kurunca çok usta olmadığımdan zorlanıyorum.
Vampirlerle internet üzerinden iletişim kurmuştum, daha doğrusu beni buldular.
Anlıyorum. Doğruluğu hakkında bir şey demeyeceğim ama bidliğimiz gibi dünya sadece insanlara ait değil hatta kutsal kitaplarda bile bahsedilen insan melek melezleri vs mevcuttur. Onlardan biri olma ihtimalin varsa Şeytan olarak tasvir ettiğin düşmüş meleklerle telapatiyle iletişim kurmanı öneririm. Normalde insanlar bu yazdıklarımızı delilik sanarlar. Ama yaşayan bilir. Seni anlıyorum
O kadar basit bir durumda olsaydım zaten buraya yazmazdım, bildiğin üzere bu Dünyada delilik olarak bakılıyor. Ayrıca düşmüş melek ile Şeytan aynı anlama geliyor mu emin değilim.
Kutsal kitap diye geçenlerin doğrudan öyle olmadığına eminim, en azından kuran'ın kutsal bir tarafı yok.
Bir yazıda Thor'un Marduk/Lucifer olduğunu okudum mesela ama Tanrı olarak geçer. Anunnaki muhabbetleri de artıyor ilginç bir şekilde...
Tam hakim değilim ama Meleğin düşmüşü kalkmışı nasıl oluyor pek anlamıyorum...
Bence din olarak bakarsak Pagan dinleri Politeizm daha mantıklı... Ama hepsi bağlantılı olmalı. Zaten kafam karışık neyse...
Daha fazla yardımcı olabileceğin bir şey yoksa teşekkürler :)