Diğer Seni Kurtlar Vadisi karakterine benzeteyim mi? Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kurtlar Vadisi izliyordum, baktım soru hakkım gelmiş soru sorayım dedim )) Güncellemeler+1 yıl Random söylüyorum o yüzden alınmayın ve gücenmeyin şkdjjdjd Seni Kurtlar Vadisi karakterine benzeteyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. Olur benzet 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Erdal
lovelveovoeve Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl zaman kaybı bence o tarz diziler ama siz bilirsiniz 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sıkılıyorum ne yapayım 🤷 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olur, gönder gelsin 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Cerrahpaşalıların ablası Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl O kim ya Yorumla Boavistaa +1 yıl Netin var baksana :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Amaaan neyse Yorumla Boavistaa +1 yıl Omooon noyso Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. Tabi Kime Benziyorum Knk 😊 @Boavistaa 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Aslan Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Benzet, Memati olmaya talibim 😄 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl İclal
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Benzet bakalım. 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hikmet Yorumla Severance +1 yıl Deli Hikmet iyidir. 😂 Yorumla
Miséricorde Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Halen geçerliyse benzetebilirsin. 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Meral Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayr benzetme o mafya dizisinde çiçeklern işi ne 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çiçek solmuş Yorumla By_Barsss +1 yıl Elif te bir çiçekti Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Benzet bakalım 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Abdülhey Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hadi bakalım 😄 0 14 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ahu Süperlegs +1 yıl İlginç Boavistaa +1 yıl Niye Süperlegs +1 yıl Ana karakterler dışında kimseyi tanımıyorum 😅 Çok eskiden izlediğim bir diziydi. Ahududu araştırıp baktım ama sorum çözüldü 🤣 Süperlegs +1 yıl Ahududu nerden çıktıysa artık 😂 Ahuyu* Boavistaa +1 yıl Ahududu ye canın çeksin :D Boavistaa +1 yıl Çekmiş* Süperlegs +1 yıl Keşke ne olduğunu bilsem 😂 Boavistaa +1 yıl Böğürtlene benziyor diye biliyorum Süperlegs +1 yıl Evet, gördüm 😄 Boavistaa +1 yıl Benim yerime ye Süperlegs +1 yıl Bulabilirsem eğer 😄 Boavistaa +1 yıl Hep aklına gelirim artık Süperlegs +1 yıl 😄😄
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Benzet 1 4 Yorumla İnselcilişki +1 yıl Elif cünkü inat aynı dilde türküsü bile var burun fındık agzı kahve fincanı tıpkısı Yorumla Edameda06 +1 yıl Puhahha sjjsjsu Yorumla İnselcilişki +1 yıl 🤪. Yorumla Boavistaa +1 yıl Leyla Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Evet 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl İnci Tataroğlu 1İnciTanesi +1 yıl İnci mi 🦪 1İnciTanesi olarak çok mutlu oldum ☺ Boavistaa +1 yıl Denk geldi ))
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Benzet broo 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hüsrev ağa Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Asya Tuna Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Nazlı Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Ben hiç izlemedim iyi bir karakter dimii sbhxbsh Yorumla Boavistaa +1 yıl Evet çjdjdjd Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl İyi iyi djcbxh Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ever😅 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ebru Alemdar Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kdkdkdk Yorumla Boavistaa +1 yıl Ne jdjdj Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur benzet 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Zeynep Yorumla privisk +1 yıl Özelliği? Yorumla Boavistaa +1 yıl Ajan diyelim :D Yorumla privisk +1 yıl Teşekkür ederim, güzel :d Yorumla Boavistaa +1 yıl Rica ederim )) Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beni deeee😃 0 12 Yorumla Boavistaa +1 yıl Feraye Yorumla dikenliyıl +1 yıl Sarıya benzer saçı olan kadın mıydı Yorumla Boavistaa +1 yıl Siyah 🙄 Yorumla dikenliyıl +1 yıl 😅😅😅pardon hedef şaştı Yorumla Boavistaa +1 yıl Renk körü müsün nesin çidjdjd Yorumla dikenliyıl +1 yıl Yazarken siyah mıydı diye düşündüm aman dedim yazmış bulundum artık Yorumla Boavistaa +1 yıl Olsun olsun np Yorumla dikenliyıl +1 yıl Saçı at kuyruğu olan mıydı peki😀 Yorumla Boavistaa +1 yıl Netten bak ya xiejdjd Yorumla dikenliyıl +1 yıl Uf gıcık 🧐 Yorumla Boavistaa +1 yıl 🙄 Pis Yorumla dikenliyıl +1 yıl 🐈miyuw Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 432 cevap paylaştı. Olur 🤭 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Nina Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl söyle bakalım :) 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl İskender Affedilmeyen +1 yıl iskender büyük gladyonun adamı vay :) Boavistaa +1 yıl Fena karakterdi
öğretmenhanımm24 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur 😅 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Perihan Velid Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Benzet 0 10 Yorumla Boavistaa +1 yıl Timur Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Ben ilk 97 bölümü izlemiştim 19 yıl önce Yorumla Boavistaa +1 yıl İlk 97 bölüm efsane ya Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Evet haftada 2 kez izlerdim. İzledikten sonra 5 dk. etkisinden kurtulamazdım Yorumla Boavistaa +1 yıl İlk çıktığı zamanlar millet sokağa çıkmazmış ekranlara kilitlenirmiş Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Evet doğru. Haberlerde öyle diyordu. Yorumla Boavistaa +1 yıl Güzel diziydi Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Aslında o yıllarda TVdeki her şey güzeldi. Çok güzel yerli diziler vardı, güzel spor programları, Figo, Zidane vardı, çok güzel yabancı şarkılar vardı Rashid taha, Britney Spears, Tatu, Noir Desir, Las Ketchup gibi. Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Yerli diziler Birol Güvenin dizileriydi daha çok. Yorumla Boavistaa +1 yıl O zamanlar küçüktüm bilemiyorum :D Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Olur 😅 0 8 Yorumla Boavistaa +1 yıl Funda İlmen Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Detay ver detay😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Detay metay yok :D Yorumla AgresifKızıl +1 yıl İzlemedim ya bilmiyorum bu karakteri 🙄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ufff netten baksana ben mi diyeyeyim 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Diyeyim* Yorumla AgresifKızıl +1 yıl 😡😡😡😡 Yorumla Boavistaa +1 yıl Agresif olma şş 🙄 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merak ettim 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Erkan Yorumla Gezginn34566 +1 yıl İyiymiş 😀 Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
mrfcanx1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Yaz bakalım 😂😂 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ştandart Kazım :D Yorumla mrfcanx1 +1 yıl Yok be sludkdjdmdjdljdkf Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Benzet 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Eren Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl hiç izlemedim 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Selvi Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Haydi söyle 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Canan Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Elife canan dedin usta Yorumla Boavistaa +1 yıl Pwnfjeowoww Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benzet 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Derya Yorumla merakettimmişte +1 yıl o kim 🙄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Netten bak 🙄 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. olur reis 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Fuat Tataroğlu Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Memati Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Eyvallah profosor abuzettin Yorumla Boavistaa +1 yıl Eyvallahlar bizden Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hayır diyeceksin kiSus lan itoglu Yorumla Boavistaa +1 yıl Erdala derim bir tek Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Olur dinliyorum seni 0 7 Yorumla Boavistaa +1 yıl Safiye Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl :/ Yorumla Boavistaa +1 yıl Noldu be :( Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl Polat ve Elif'ten başka kimseyi tanımıyordum Yorumla Boavistaa +1 yıl Elif dememi mi bekliyordun jfjfjd Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl Yoo daha çok polat bekliyordum Yorumla Boavistaa +1 yıl Erkek olmadığın için kaybettin Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. olur 🙂 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Muro Yorumla
Damızlık1Erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Benzet bakalım 😅 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Testere Yorumla Damızlık1Erkek +1 yıl Güzel 😅 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur benzet 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Halit Yorumla akigolar1990 +1 yıl Abdülhey deseydin keşke Yorumla Boavistaa +1 yıl Birine demiştim önceden Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benzet bakalım 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sadık Yorumla
Zirvedeydimduyamadım Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Benzet 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Nesrin Yorumla Zirvedeydimduyamadım +1 yıl Hahsjfj nerden? Yorumla Boavistaa +1 yıl Aklıma o geldi ya cjdjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Olur benzet
Erdal
zaman kaybı bence o tarz diziler ama siz bilirsiniz
Sıkılıyorum ne yapayım 🤷
Olur, gönder gelsin
Cerrahpaşalıların ablası
O kim ya
Netin var baksana :D
Amaaan neyse
Omooon noyso
Tabi Kime Benziyorum Knk 😊 @Boavistaa
Aslan
Benzet, Memati olmaya talibim 😄
İclal
Benzet bakalım.
Hikmet
Deli Hikmet iyidir. 😂
Halen geçerliyse benzetebilirsin.
Meral
Hayr benzetme o mafya dizisinde çiçeklern işi ne
Çiçek solmuş
Elif te bir çiçekti
Benzet bakalım
Abdülhey
Hadi bakalım 😄
Ahu
İlginç
Niye
Ana karakterler dışında kimseyi tanımıyorum 😅 Çok eskiden izlediğim bir diziydi. Ahududu araştırıp baktım ama sorum çözüldü 🤣
Ahududu nerden çıktıysa artık 😂 Ahuyu*
Ahududu ye canın çeksin :D
Çekmiş*
Keşke ne olduğunu bilsem 😂
Böğürtlene benziyor diye biliyorum
Evet, gördüm 😄
Benim yerime ye
Bulabilirsem eğer 😄
Hep aklına gelirim artık
😄😄
benzet bakalım
Gamza
Gamze*
Benzet
Elif cünkü inat aynı dilde türküsü bile var burun fındık agzı kahve fincanı tıpkısı
Puhahha sjjsjsu
🤪.
Leyla
Evet
İnci Tataroğlu
İnci mi 🦪 1İnciTanesi olarak çok mutlu oldum ☺
Denk geldi ))
Benzet broo
Hüsrev ağa
Olur
Asya Tuna
Olur
Nazlı
Ben hiç izlemedim iyi bir karakter dimii sbhxbsh
Evet çjdjdjd
İyi iyi djcbxh
Ever😅
Ebru Alemdar
Kdkdkdk
Ne jdjdj
Olur benzet
Zeynep
Özelliği?
Ajan diyelim :D
Teşekkür ederim, güzel :d
Rica ederim ))
Beni deeee😃
Feraye
Sarıya benzer saçı olan kadın mıydı
Siyah 🙄
😅😅😅pardon hedef şaştı
Renk körü müsün nesin çidjdjd
Yazarken siyah mıydı diye düşündüm aman dedim yazmış bulundum artık
Olsun olsun np
Saçı at kuyruğu olan mıydı peki😀
Netten bak ya xiejdjd
Uf gıcık 🧐
🙄 Pis
🐈miyuw
Olur 🤭
Nina
söyle bakalım :)
İskender
iskender büyük gladyonun adamı vay :)
Fena karakterdi
Olur 😅
Perihan Velid
Benzet
Timur
Ben ilk 97 bölümü izlemiştim 19 yıl önce
İlk 97 bölüm efsane ya
Evet haftada 2 kez izlerdim. İzledikten sonra 5 dk. etkisinden kurtulamazdım
İlk çıktığı zamanlar millet sokağa çıkmazmış ekranlara kilitlenirmiş
Evet doğru. Haberlerde öyle diyordu.
Güzel diziydi
Aslında o yıllarda TVdeki her şey güzeldi. Çok güzel yerli diziler vardı, güzel spor programları, Figo, Zidane vardı, çok güzel yabancı şarkılar vardı Rashid taha, Britney Spears, Tatu, Noir Desir, Las Ketchup gibi.
Yerli diziler Birol Güvenin dizileriydi daha çok.
O zamanlar küçüktüm bilemiyorum :D
Olur 😅
Funda İlmen
Detay ver detay😅
Detay metay yok :D
İzlemedim ya bilmiyorum bu karakteri 🙄
Ufff netten baksana ben mi diyeyeyim 😂
Diyeyim*
😡😡😡😡
Agresif olma şş 🙄
Merak ettim
Erkan