Diğer Sabun büyüsünden nasıl korunurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birine sabun büyüsü yaptım fakat karmasından korkuyorum nasıl neyle korunabilirim? Güncellemeler+1 yıl Daha önce örümcek büyüsü yapmıştım bi şey olmadı Sabun büyüsünden nasıl korunurum? Cevapla Sabun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ProfessorSnape5 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu yapacak kararı nasil alabildinKorunamazsin Allah'tan korkmadın miYerler ve gökler onun iken hiçbir yere saklanamazsun 1 1 Yorumla ProfessorSnape5 +1 yıl Niye yaptın ne yapmıştı sana Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İyi b. k yedin. Ve sana söyleyim o döner dolaşır seni bulur. İnşallah büyüyü bulurlar çözerlerde o cinler intikamı senden alır 0 0 Yorumla
hazallley Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Karması cok fena. Büyüyü bozman lazım. Perişan olursun yapma sakın nolur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaptım bile Yorumla hazallley +1 yıl Peki nasıl yaptın Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her türlü yaşıycan o karmayı yaşatacaklar sana bekle 0 0 Yorumla
Erzincann24-24 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sei allah bile kurtaramaz cunku en buyuk sirktir buyu yapmak yaptirmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir bk olmaz merak etme, ben terk edildim o kız halen çok mutlu, neyin karması acaba, olabilir belki olmayabilir de. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Büyü haram değil mi ya herşeyi bu kadar normalleştirmeyin 5 sorudan 3 ü büyü ile ilgili Allah hidayet versin size 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl umarım sana seker o büyü. Ne kadar pis bir büyü o bulamazlarsa yapılan kişi sabun gibi eriyecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sana bu gece beddua ediyorum. Beter ol. İfritler senden başka kimseyi görmesin. Pis şeytan. 0 0 Yorumla
Ctlakkiz34t Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sabun buyusumu ilk defa duydum adam yikansin diyemj banyomu yapmiyo kokuyomu 0 0 Yorumla
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Git tövbe istiğfar et ve nas Felak oku bol bol 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O ne be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sabun büyüsü birini öldürmek için yapılıyor ve yapan kişinin başına kötü şeyler gelebiliyor buna karma diyoruz Yorumla Ctlakkiz34t +1 yıl Oha ben asik et. mek icin sandim hoslandigin erkegin olmesi icinmi yaptin knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bunu yapacak kararı nasil alabildin
Korunamazsin Allah'tan korkmadın mi
Yerler ve gökler onun iken hiçbir yere saklanamazsun
Niye yaptın ne yapmıştı sana
İyi b. k yedin. Ve sana söyleyim o döner dolaşır seni bulur. İnşallah büyüyü bulurlar çözerlerde o cinler intikamı senden alır
Karması cok fena. Büyüyü bozman lazım. Perişan olursun yapma sakın nolur
yaptım bile
Peki nasıl yaptın
Her türlü yaşıycan o karmayı yaşatacaklar sana bekle
Sei allah bile kurtaramaz cunku en buyuk sirktir buyu yapmak yaptirmak
bir bk olmaz merak etme, ben terk edildim o kız halen çok mutlu, neyin karması acaba, olabilir belki olmayabilir de.
Büyü haram değil mi ya herşeyi bu kadar normalleştirmeyin 5 sorudan 3 ü büyü ile ilgili Allah hidayet versin size
umarım sana seker o büyü. Ne kadar pis bir büyü o bulamazlarsa yapılan kişi sabun gibi eriyecek
Sana bu gece beddua ediyorum. Beter ol. İfritler senden başka kimseyi görmesin. Pis şeytan.
Sabun buyusumu ilk defa duydum adam yikansin diyemj banyomu yapmiyo kokuyomu
Git tövbe istiğfar et ve nas Felak oku bol bol
korunamassın hiç bir şekilde
naneleri yerken bize mi sordun
Yapan da yaptıran da etkilenir kaçari yok
O ne be
sabun büyüsü birini öldürmek için yapılıyor ve yapan kişinin başına kötü şeyler gelebiliyor buna karma diyoruz
Oha ben asik et. mek icin sandim hoslandigin erkegin olmesi icinmi yaptin knk
az dabbe izleyin.