Napiyim kisa kalmisim iste ^.^ Kisa minyon kizlari sever misiniz yoksa yatakta iyidir gibi pis dusunce icin mi oyle diyorsunuz?(Dalga gecen gecebilir serbest ^.^ )
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi ailemde en kısa benim 1.58 boyum var kuzenlerimden benden kısa olanlar var ama kardeşlerimden yok sülailenin erkekleri uzun kızları orta veya kısa neden se :-) boyımdan memnunmuyum eh en azından 1.60 olaydım eyiydi :-) ama boyuma rağmen pek topuklu giymem genelde spor allahtan eşim çok uzun değil yoksa çok kötü olurdu benim için.
03 Yorumla
Soran+1 yıl158 iyidir ;)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür
Soran+1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılO zaman gercekden de 155 Imdat! ben kendime kisaboylu diyordum, sen benden de kisaymissin:)
08 Yorumla
Soran+1 yılBoyu 165 olup da kenidi "kisa" tabir edenler gibi itici oldugumu dusunmuyorum kendimi her halimle seviyorum ^.^ minyonum da. Annem 41 yasinda gorenler ablam saniyor cook tatli ben de oyle olucam herkes kendino sevmeli. Umarim sen de kendini seversin bir gun =^.^"
- +1 yıl
Ben kendi boyumu hic bir zaman takinti etmedim zaten, boyum 157, topuklu ayakkabi hic giymedim, nefret ederim, ben de anneme benzemisim, ailede her kes 180 den fazla, kader ortagim benim gel :(((
Soran+1 yılOkadar da uzun degilmissin ama iyidir 157 sev kendini ^.^ benim tum aile sulale kisa en uzun kuzenim 183 onu da deve gibo goruyorlar abim 167 dayilarim 165 den yukari yok halalrim teyzem hep 150 :D
- +1 yıl
Kendi boyumu cok seviyorum zaten, babam 189, kardes, amca, abla, teyze 185-175 arasi, kocam da 174, boy farkim cok ideal kocamla 23 sm. kadar, ama o da uzun boylu begenmiyor
Soran+1 yılUvv herkes uzunmus sizde bir de evlisiniz ne guzel begenen begenmis zaten napcan bundan sonra boyu :D
- +1 yıl
3 cocuk var, buyuk oglan 11 yasinda boyuma yetismis, daha da uzun olup beni gecmeyi dusunuyor, kisa anneler bile ayak altinda kaliyor:) ne yapalim, kisa olmanin uzunlar tarafindan degeri:)
Soran+1 yılHay masallah :)
- +1 yıl
:))
Akıl önemlidir arkadaşım. Eğer akıllı isen, bütün erkekler için dünyanın en güzel kadınlarından bir tanesisindir.
00 Yorumla
Desene yağmur en gec sana ugruyor:-))
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
Soran+1 yılRica ederim ;)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
84Cevap
sevgilim aklıma geldi minyon tipli kızlar cok daha tatlı oluyolar bebek gibi sesleri sempatik tavırları oh mis ekonomik boy çok yemez az yer kaplar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen her zaman açim yiyorum ama kilo almiyorum :D boylesine denk gelirsen isin zor :D
Soran+1 yılOha 37 kilo mu ölmeyi unutmus o :D bende bir zamanlar 38 dim 10 kilo aldim zor guc bu gunlere geldim zayif ve kisaysan hic iyi olmuyor
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ben de ufak kız seviyorum ama ufak kızlar sevmiyor nedense. Hepsi boylarına bakmadan 1.70 boya burun kıvırıyor...
02 Yorumla
Soran+1 yıl170 benim icin uzun bile 180 den iyidir ne oyle abi kardes gibi :D
Haha benimle ayni boydasin. 155 bir bucukluk diyen oluyor uyuz birsey yaz
04 Yorumla
Soran+1 yılPirelliyiz :D
Soran+1 yılGecsinler biz boyle guzelz ^^
155 idare eder ya halamın boyu 140 kocası 190 o naapsın hahah =)
Yatakta iyi falan olduklarını da sanmıyorum denk geldi yane daha önce..00 YorumlaAllah yaratmış, kimi kısa, kimi çok uzun.. severim ve gocunmam.. bakma üzülme öyle, kalbiniz güzel.. boya takılma sakın... :)
00 YorumlaHem ne demişler Gotü yere yakın olandan korkacan :)) İdeali odur zaten kendinden uzun kızla gezenler bir garip olur :)
00 Yorumla
+1 yılDediğin gibi yatakda çok iyiler ben bir keresinde kizin ayaklarini yere degdirmemistim kucagimdan inmedi :) tüm evi dolasmistik o vaziyette ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılIgrencisiniz!
- +1 yıl
İğrenç mi?
Nesi iğrenç be !. seni motive ediyorum dediğine bak :))
Soran+1 yılAyip ama tek dusunceniz o mu? Hic mi kimseye asik olmazsiniz evlenene kadar beklemezsiniz.
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. 1.87 boyuma rağmen 1.50 hastasıyım..
Sadece yatak mevzusu değil, cidden güzel buluyorum.. :)10 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyatakta iyidir gibi pis dusunce icin oyle diyoruz :P asajslkjasljkna
01 Yorumla
Soran+1 yılPuff tamam. s
+1 yıl1.58'im 43 kiloyum cep boy diyor arkadaslarim ama alistim artik alinmiyorum.
00 Yorumlayine aynı cevabı veriyorum minyon kız candır can
soru başlığın harika :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana aşağıdaki şarkıyı hediye ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=UIUd-EdiFF801 Yorumla
Soran+1 yılNeden disliyorlar orasini anlayamadim ve benle ne alasi var
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. niye dalga geçilsin, türkiye ortalaması da 156 cm zaten...
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir ya oyle bir ortalama yok uydurmayin.
- +1 yıl
Türkiye ortalaması 1.61. Bilmiyorsanız uydurmayın.
Bir bastibacak daha bka bassan beline kadae batiyorsundur sen simdi (dalga gecmek serbest diyince yapmam geekiyormus gibi hisawdiyorum :D)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi -.-
+1 yılYatak işini karıştırarak soruyu çok farklı boyutlara taşımışsın keşke yapmasaydın bunu daha iyiydi. Kısa kızlar daha bir tatlı geliyor bana. Yatak olayını düşünmedim. İçim fesat değil sanırım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMinyon sorusu sorulunca hep "yatak" isin icine girdigi icin karistirdim acava herkes yatak icin mi minyon istiyor merak ettim
- +1 yıl
Öyle bir şey yok ya. Sen boşver o konuları
Her pozisyonda, evire çevire, amuda kaldırarak, kucaka zıplatarak, sek sek oynatarak, duvara dayayarak, domaltarak yedirecen. Ne yer beeeeeeee.
20 YorumlaSeverim tabi ya hele bir de zayifsa alir beslerim onu *.*
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.65 boylarnda olsam severdim de bodur geliyo bna bacm gbi duruyo ynmda sevmem ole en azzzzzz 1.70 olcak
12 Yorumla
Soran+1 yılBoy kac
Cevap sahibi+1 yıl185
minyon bir çok kız arkadaşım oldu. gerçekten arasındakilerden unutamadıklarım ve rüyama giren çok oldu.
00 Yorumlabence gayet iyi hem seksilik açısından hem yanıma yakısma açısından benim boy 1.70 bence 1.55 kız çok iyi olurdu bence tanısmalıyız :d
00 Yorumla
+1 yılben de 169 falan boyundayım ve minyonum ne war bunda buyutulecek :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılMinyon erkekler candir^.^ bir de zayifsa immm :))
- +1 yıl
55 kilo yum :)))
Soran+1 yılIyi ozaman umarim gonlunce birini bulursun ;)
Ülkede ortalama boy erkeklerde 172,6 santim, kadınlarda 161,4 santim.
Yani ortalamanın biraz altındasın. Sıkma canını...
Kısa minyon ama zayıf olan kızlardan bende hoşlarınım tatlı olurlar.00 YorumlaDiğer konusunda 339 cevap paylaştı. yatakta iyidir. bir sağa bir sola cewirebiliyosun iyi oluyo :) o kadarcık boyun nesiyle dalga gecıyım mık :)
04 Yorumla
Soran+1 yılUff tek dusunceniz malum sey mi ya -,-
Soran+1 yılOldu
Bence minyon kızlar saglam olur ama insanlar kendisiyle barışık olursa mutlu ederler ve mutlu olurlar yatakta iyi demeyecegim çünkü sen bu yonunu keşfetmişin😆
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir daha once kimseyle birlikte olmadim minyon yayakta iyi olur tabiri icin mi minyonlari seviyorsunuz diye merak ettim.
+1 yılYa şimdi göreceli bir durum ama bana itici geliyor çünkü uzunum (1.90)
00 Yorumla
+1 yılİstedigin zaman kucaklayip opebiliyosun.. sahiplenmesi daha kolay.. yataga hic girmiyorm bile ;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız imdadiye, artık evlerin m2 leri küçüldü ekonomik davranmak lazım. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHihahaa :D
götü yere yakından korkacaksın demiş atalarımız. fakat ben korkmam altta işe yaramazsın ama üste çıkınca zevkli olur seninle...
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir o ya seven vardır tabi bu arada kısa kız yok kısa topuklu var artık :) .
02 Yorumla
Soran+1 yılTopukluda cirkin duruyo kisa kizlarda diyorlar. Sanirim topuklularima veda etmek zorundayim ühü :'(
- +1 yıl
Hazal kaya 1.70 lere kadar çıkıyor mesela inanma öyle şeylere :) .
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi kıza göre değişir yüzü tatlıdır boy fark yaratmaz tabiki.
00 Yorumla Boyun 155 kilon 43 felan ise daha ne ister insan e yüzünde de bir sevimlilik varsa ne ister erkek.. Hem ne demişler bodur her daim piliçtir :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılValla sen le evlenirsek senin saglik acisindan pek iyi olmaz. Çünkü 1-2 ay sonra %100 boyun fıtığı geçirir sin. Benim boy 1.86 . d
00 Yorumla Bilmem ki, kararsız kaldım şimdi.. Sen yatakta güveniyorsun sanırım
08 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir dusuncem yok evlenmeden asla!
Soran+1 yıl19 abicim
Soran+1 yıl:D yağuşuklu gardasim uza
Soran+1 yılBundan sonra uzamam biliyorum ama kendimi seviyorumm ^.^
+1 yılahahaha deli kiz 155 imdat cagrisi diyor ya :D
12 Yorumla
Soran+1 yılGuzel espirik di dimi ama :D
- +1 yıl
evet begendim :D
+1 yıleğer hakkıten öyle bir minyonsan aman tanrim dirim :-)
Dadından yinmezsin :-))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatak olayı bir gerçek. 1.50 ya da 1.55 balık etli olursan inan 1.80 1.90 vs kızdan çok daha fazla zevk verirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTek dusunceniz o mu?
Cevap sahibi+1 yılYatakta odur.
Hahha güzel başlık :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTisikkirler ^^
Valla Bacım benim için Sorun olmaz da Erkekler neder Bilmem hahaa :Dsafjasfjsa
01 YorumlaBence o kadarda kısa değilsin. minyon tipleri çok beğenirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki tane ciddi ilişkim oldu ilki 156 en son sevgilim de 152 idi ben sorun olduğunu sanmıyorum sahsen ben yapmadım
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kav
Cevap sahibi+1 yılBoyum cok uzun değil 179-180 arası
Soran+1 yılCirkin durmuyomuydunuz ya :/ 152 yle
Cevap sahibi+1 yılYa açıkçası o dile getirirdi ben kısayım derdi ama ben pek sorun yapmadım işte yakısmıyoruz derdi birbirimize
+1 yılyok ya kısa severiz biz neden sevmeyelimmşahsen ben bayılıyorumm
00 Yorumlasanki victorya scret kızlarıyla doluda senmi sırıtıosun ülkede :) ama yatakta iyidir buna katılıyorum :)
00 Yorumlakilon nasıl öyle her minyonu
yatakta evire çevire olmuyor00 Yorumla
+1 yılKız dedigin erkekten kısa olmalı ki erkek sevgilisine erdar ortac gibi bakmak zorunda kalmasın :)))
10 Yorumlakısa minyon kızlara hayranım her şeyimi veririm onlar için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakta iyidir diye dalga geçilmez. çunku geçrekten iyidir.
07 Yorumla
Soran+1 yılNeyi iyidir ya tutturmussunuz minyon yatakta guzel olur diye ne alakasi var evirim ceviriyomussun bilmem ne uf cok sacma
Cevap sahibi+1 yılyooo ben onu dememiştim. domalması güzel oluyor kısa boylu bir kızın.
Cevap sahibi+1 yıldomalmayı severmisin?
Soran+1 yılDolmayi kim sevmez ^.^
Cevap sahibi+1 yılbiber gibi patla doma gibi kızar e mi :D
Soran+1 yılSupaneke dinimiz amin ^.^
Cevap sahibi+1 yılçükü düşmüş :
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatakta iyi oldukalrını senden öğreniyorum. öğrendiğim iyi oldu. artık size de bakarım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahah yerim seni çok tatlısın :))
12 Yorumla
Soran+1 yılTisikkir ederim o senin tatliligin. p
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Cok severim herşeyiyle mukemmeldirler onlar...
00 YorumlaYirim ben bide 40 45 kilo falansa ekmeksiz yirim
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de başka Seçenek vardıda biz seçmedik mk
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha iyiydi bu bize kaldiniz :D
- +1 yıl
Fıtratımızda varmış :P
bodur tavuk her daim piliç diyor çekiliyorum =)
00 Yorumlaüzülme be kardeş, ben at gibiyim de ne oluyo sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılUzulmuyorum kendimi seviyorum ^.^
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 numara olur sana 4 ü de zorlayabilirsin
00 Yorumlakısasında yerin altında ne kadarın var :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOrda da bir 150 vardir :D korkun bizden 😈
+1 yılGötü yerde olduğu için korkarım o hatunlardan. D
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni seyler uretin bayatladi bu espiriler -,-
Cok tatlı oluyolar ya ben seviyorum :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kacsin minikk :)
Boyu kısa olandan korkucan aga
02 Yorumla
Soran+1 yılHiiii neee. s. s ama bis insan yimiyoruzz
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. 155 hayat kurtarır , boyu değil işlevi önemli :)
00 Yorumlaboyu anladıkta yatak ne alaka :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa minyon sorusu sorduklarinda minyon yatakta iyi olur diyorlarya iste evirip cevirmesi kolay olurmus bilmem ne. Her erkek oyle mi dusunuyor diye merak ettim
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem