Üniversitedeki çalışkan kız deyince aklınıza ne geliyor?

Bana hep çalışkan derler. Dikkatimi çekerler cekmeye çok ugraşanda oldu. Elbette çekerler ama sonra çalışkan kız arkadaş kafa kız ahlaklı saygılı vs diye vazgeçerler. şu an erkek arkadaşım bile yok. Konuşan bir erkek arkadaş bile. Ben sevgili değil arkadaşı kastediyorum. Sizce nedendir? Kendimi normalde hiç övmem konuşanla samimi konuşur iyiliğini isterim. Ama normalde gülümsediğim konuştuğum pek görülmez. Ben bilmiyorum bazen üzülüyorum. Ben acaba neden böyleler? Utangaç biriyimde. Sanırım kimse umursamıyor. Kızlarla aram iyi ama erkekler kaçıyor gibi. Oysaki geçen sene dikkatimi çekmek için peşimden koşanlar bile vardı. Bir erkek arkadaşımız vardı. O zaman. Onunla tanismadan evvelki zamanlardada cok dikkat cekerdim ama o gitti ve tum buyu gitti sanki. Onunla alakasi yoktu bunun ama o gidince ilginin azalmasi dikkatimi cekti dogrusu. Acaba o bir sey mi soylemistir hakkimda? Onuda severdik bekllemem ama psikolojisi az bozuktu belkide bilmiyorum. Derdim arkadaslik sadece ama neden byleler bilmiyorum.
Üniversitedeki çalışkan kız deyince aklınıza ne geliyor?