Çok farklı şeyler mi bunlar hepsi bir arada da olabilir mi?
Öyle garip bir soru bu da ; ) ve sizce hangisi?
Öyle garip bir soru bu da ; ) ve sizce hangisi?
Tatlı olmak = Barbara Palvin ( Çekici değil )
Güzel olmak = Tuba Buyukustun (tatlı ya da çekici değil)
Çekici olmak = Cansu Dere ( Çok güzel ya da sevimli sayılmaz)
Hem çekici hem güzel olmak = Adriana Lima
Bunlar örnekler olsun. Tatlı kızların yüz hatları çocuksudur. Çekicilerde özel bir ifade vardır. Güzellerde de bir bütünlük-simetri hali.
Bana hep tatli deniyo çocuksu bir yüzüm mu var benim?
Elmacık kemikler çıkık, yüzün dolgun, gülüşün sempatik. Yani evet sevimli sınıfına giriyorsun bence :)
Aşağıdaki kiz erkekler beğenmedikleri kıza tatlı der diyo ://
Barbara Palvin diyorum.
Ha o dedigin de var. Yakışıklı degil ama sempatik denir ya erkeklere bunun kiz versiyonu gibi. Ama ille öyle olmak zorunda degil.
Bende hangisi var
Çekicilik seksi düşündürür. ama güzel ve tatlılık bunlardan etkilenip hoşlanır lar severler. Güzel ve tatlı olmak daha ağır basar
Güzel olmak, bakım veya doğuştan gelir..
Çekici olmak , herşey olabilir yürüyüşünden, taktiğin kupeye kadar
Tatlı olmak (favorimdir) tatlılık iste. O da cesitlerle açıklanır kiminin konuşması, kiminin davranışları, kiminin belli olaylar karşısında ki tutumu , veya somutsal tatliliklar vsvs
herkese göre değişiyor ama bence
tatlı
cdn02.cdn.justjared.com/.../my-sassy-girl-05.jpg
güzel
resimdiyari.com/.../20121127171200-af4577f7.jpg
çekici
www.elisha-cuthbert.com/.../...ert-hairstyle-6.jpg
Hepsi aynı kadin mu diye saf bir yaklaşımda buluncam :/
evet hepsi aynı kadın :))
Elisha Cuthbert olur kendisi
Ilk fotoyu pek tatli bulmadim ama sonuç olarak ayni anda olmasa da üçü de olunabilir ^.^
çekicilik marifet değil bence zaten güzel ve tatlıysan istediğin an çekici durabilirsin ama tatlı olmak biraz duruş ile güzellikle ise genetikle oluyor :))
Of zor duruyo , neyse tatlıyim da kurtarıyorum ;))
Cevap
30Cevap
www.straitstimes.com/.../...wscaster-world-cup.gif
hepsi bir arada bu kadında var bence.
Hepsi bir arada olabilir. Olmayadabilir. Mesela bir kız güzel olmayabilir ama çok çekici olabilir. Ama her güzel olan da çekici olmayabilir. Sonuçta hepsi Allah vergisidir öyle zorlayarak olacak şeyler değil.
güzellik kişiden kişiye değişir ortak bir tanımı olmaz. çekicilik belli fiziksel özelliklerle olur. memeler kalçalar falan. bir de isteklilik tabii. tatlılık çocuksu bir şeydir. üçü birden olmaz kimsede. daha doğrusu çekicilikle diğerleri bir arada olamaz. çekicilik hayvani bir şeydir. güzel ya da tatlı olamaz.
q945rocks.s3.amazonaws.com/.../...tt_johansson.jpg
Hepsinin karışımı işte burda..
hepsı bı aradaysa taş oluyorsun bayan olarak güzelsen giderin vardır çekiciysen arkandan bakanın cok olur , tatlıysan kendn sevgılı bulmazsan kımse sana yazılmaz genelde kankin olur :D acıklamaydı ustune alınma :D
Hepsi bir arada olması zor.
Mesela"bahar öztan" tatlı bir kadın.
Türkan şoray ve gülşen bubikoğlu güzel bir kadın
Çekici kadına bir örneğim yok. Vsvs
mesela sen tatlı görünüyorsun ama çekici değilsin ve çirkinde değilsin ama monica belluci çok cecıcı ama tatlı değil ama guzel
Ben aslında yokum yani :/
Ortaya karışık bişey söyledin ne dediğini sen anladın mi ^.^
Tamam ya yeter moralimi bozuyosun :/
Yalancı :(
Yürürum ne be ayy abaza çıktı :///
Ben sana Yürürum lafını ilk kez duydum alınma ;)
Argo literatüru ne zamandır kültür seviyesi belirliyor acaba :p
Kullanılmayan organlar körelir demiş Lamarck ;)
Çok ince bir çizgi vardır aralarında tıpkı delilikle dahiliğin arasında olduğu gibi. Ama bir türlü dahilik tarafına geçemedim ben :(
mesela sen tatlısın. senle herşeyi yapardım. çok mutlu olurdum. ama çekici değilsin.
çekici olan aynı zamanda senin için güzel olandır bana kalırsa ki malesef çekicilik daha çok haz veriyor insana.
Benim bildigim tek sey erkekler begenmedikleri kizlara tatli diyor
Bana herkes tatlı diyo ://
tatlısın sen çekicilik yok güzellik var ama tatlılığın bastırıyor sempatikliğini kullanarak kandırabilir gönül alabilir istediğini yaptırabilirsin.
Neyim tatlı anlamıyorum hep tatlı deniyo yolda bile çok tatlısin diye laf yiyorum :/
Çekici olmak daha önemli gibi
çekici olcak yoksa guzewllıkde bitiyo tatlılıkda para etmıo :)
Niden yhaa :/
Hepsi yüz yapısı ile alakalı.
Hayır olmaz diye kesin konuşmayacağım fakat ben görmedim duymadım.
ve bana göre çekicilik.
Bu erkeklerdede vardir yakisikli tatli karizmatik... kimi adam karizmadir kimi yaksklidir vs hepsi bir erkekte toplanablr
Rakip, şarap, votka yan yana koymuş gibi düşün ☺ ama karışınca ortaya ne çıkar bilemiycem 😉
Güzellik geçici ve göreceli , çekicilik herkes de işe yaramaz. C şıkkı '' Tatlı Olmak ''
Hepsi birarada oluyor. Hatların düzgündür güzelsindir, kadınsı hal ve hareketlerin vardır çekicisindir, güler yüzlü hafif minyonsundur tatlı gelir.
hepsi bir arada olur bide esmerse ben o kızı gece yarısı kaçırırım söyleyeyim dikkat etsinler bu kızlar kendilerine bilmem anlayabildiler mi
Yuzun iyise guzelsindir guzel guluyorsan tatlisindir vucudun diyi ve guzel giyiniyorsan cekicisindir ve hepsi sende mevcutsa bomba oluyorsun ;))
Mesela sen güzel değilsin ama tatlısın. Yani gülüşle birleşince öyle oluyor.
güzelse genel olarak bir hoşluk verir insana
çekiciyse arzularsın yatmak istersin
tatlıyla yüzüne bakmaya doyamazsın öyle seyredersin
Hepsi de bende Var Farkı ney ben de çözemedim :SFsdasfasd
aynı anda olmasa da karımda bu dediklerin oluyor.. zaten o yüzden karım...
basta akıllı olmak gelır sonra ıster tatlı ıster cekıcı ıster guzel olsun
Sacini uzat makyajimi farkli yap tatli olamazsin :)
nasıl anlatılır bilemedim kii
Sevimli olsun, benim olsun der geçerim.
çekici olmak diğerlerini döver
Hmm haklısın sanırım ^^
cok guzelsin bu kadar net!
mümkünse hepsi bir arada olsun.
3 ude bende mevcut :)
bir arada olabilir :)
Tabiki olabilir. Nescafede 3' ü 1 arada ://
Muskulpesent olmada hersey kabul :D
seksi olmak var bide ;)
O fazla geldi bana ^^