Diğer Sesinin güzel olduğunu düşünüyor musun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim için ses aşırı önemli. Güncellemeler+1 yıl Ses gönderin. Sesinin güzel olduğunu düşünüyor musun? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Sesim kötü 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Konuşurken ki ses tonu mu yoksa şarkı söylerken mi? 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Konuşurken yetiyor. ☺ Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Peki 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sesini duymak istiyorum. ☺ Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Olmaz, sosyal yaşantımda yeterince delirtiyorlar benu ses tonum yüzünden burası eksik kalsın 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Sesin tahrik mi edici yoksa ince falan mı? Sesinden memnun musun ki, ☺ Sen kadın gibi kadınsın, çoğu bunu anlayamıyor. Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Naiftir ses tonum, gayette güzeldir. Anlamasınlar zerre umrumda değil. Yeterince göz yaşı döktüm artık yeter dedim bende Yorumla Soran +1 yıl Ne istediği bilen kadın! Çok şanslıyım. Güzel günler hakkındır yakında. Yorumla IşıLLL34 +1 yıl O günleri beklemeyi bıraktım, iyi dileklerin içinde teşekkür ederim. Yorumla Soran +1 yıl Çok kibarsın. ☺ Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Elimden geldiğince Yorumla Soran +1 yıl Beni meraklandırıyorsun. Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Profilimi stalklıyorsun zaten, elbette bir fikrin olmuştur Yorumla Soran +1 yıl Yetmedi. Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Yettiği kadar idare ediver, devir tasarruf devri 😏 Yorumla Soran +1 yıl Sana hep aç kaldım, açım o zaman. 😶 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Olay nasıl bu raddeye geldi 😱 Yorumla Soran +1 yıl Ne istediğini bilen, belli ve kendine has yaşam tarzı olan, ne şehirli ne köylü misali ortada her şeye uyumlu, naif, muhabbeti keyifli, boş yapmayan birisi olduğunu düşündüğüm için olabilir. ☺ Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Düşüncelerin için teşekkür ederim 🤗🤗 Yorumla Soran +1 yıl Neyse ortalık yerlerde fazla uzatmayayım. ☺ Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Tamam, iyi geceler 😊 Yorumla Soran +1 yıl İyi uykular, rüyanda ... ☺ Yorumla
WebCanımdır Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bana göre güzel değil ama trollemek için mükemmel. O yüzden kendimle barışığım. Arkadaşlar güzel diyor bilmiyorum 😄 1 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sesim kargadan hallice, güzel değil. Normal ses tonumu da beğenmiyorum ama çok güzel ve olgun bir ses tonum olduğunu söyleyenler var. 1 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Evt abi hamamda bir kere söyledim iyi ki unkapani palkcilari yoktu. yoksa Şu an kesin cd yapmistim😂 1 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Abi ben şahsen konuşurken iyide, şarkı hayatta söyleyemem rezil bir sesim var 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Şarkı söylemeyi deneyi olan birisi olmadığın için çok güzel diyemem ama normal şartlarda güzel 1 0 Yorumla
MehmetBalolu Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Güzel herhalde sesim, tanıştığım insanlar güzel diyir. 1 0 Yorumla
Damlarrsy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sesimi beğenmiyorum güçlü bir sesim yok fazla ince 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettirme. Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Düşünüyorum, çünkü gerçekten güzel. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok iddialı. Yorumla
OzanGencer Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Biraz şarkı veya türkü ile alakalı bazılarını gerçekten çok güzel söylerken bazılarında cidden karga kaçırabiliyorum 1 0 Yorumla
Gülciiii Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sesim kötü kafam güzel sadece 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kafan güzelse sesin de güzeldir. Yorumla Gülciiii +1 yıl Yorumların çok iyi denk gelmişken söylemek istedim Yorumla Soran +1 yıl Anlasalar keşkem. ☺ Yorumla
feyzaff Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Bence güzel değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Duyayım mı, Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet sesim güzeldir. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düşünüyorum evet.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sesim kötü
Konuşurken ki ses tonu mu yoksa şarkı söylerken mi?
Konuşurken yetiyor. ☺
Peki 😊
Sesini duymak istiyorum. ☺
Olmaz, sosyal yaşantımda yeterince delirtiyorlar benu ses tonum yüzünden burası eksik kalsın 🙈
Sesin tahrik mi edici yoksa ince falan mı? Sesinden memnun musun ki, ☺ Sen kadın gibi kadınsın, çoğu bunu anlayamıyor.
Naiftir ses tonum, gayette güzeldir. Anlamasınlar zerre umrumda değil. Yeterince göz yaşı döktüm artık yeter dedim bende
Ne istediği bilen kadın! Çok şanslıyım. Güzel günler hakkındır yakında.
O günleri beklemeyi bıraktım, iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.
Çok kibarsın. ☺
Elimden geldiğince
Beni meraklandırıyorsun.
Profilimi stalklıyorsun zaten, elbette bir fikrin olmuştur
Yetmedi.
Yettiği kadar idare ediver, devir tasarruf devri 😏
Sana hep aç kaldım, açım o zaman. 😶
Olay nasıl bu raddeye geldi 😱
Ne istediğini bilen, belli ve kendine has yaşam tarzı olan, ne şehirli ne köylü misali ortada her şeye uyumlu, naif, muhabbeti keyifli, boş yapmayan birisi olduğunu düşündüğüm için olabilir. ☺
Düşüncelerin için teşekkür ederim 🤗🤗
Neyse ortalık yerlerde fazla uzatmayayım. ☺
Tamam, iyi geceler 😊
İyi uykular, rüyanda ... ☺
Bana göre güzel değil ama trollemek için mükemmel. O yüzden kendimle barışığım. Arkadaşlar güzel diyor bilmiyorum 😄
Sesim kargadan hallice, güzel değil. Normal ses tonumu da beğenmiyorum ama çok güzel ve olgun bir ses tonum olduğunu söyleyenler var.
Evt abi hamamda bir kere söyledim iyi ki unkapani palkcilari yoktu. yoksa Şu an kesin cd yapmistim😂
Abi ben şahsen konuşurken iyide, şarkı hayatta söyleyemem rezil bir sesim var
Şarkı söylemeyi deneyi olan birisi olmadığın için çok güzel diyemem ama normal şartlarda güzel
Güzel herhalde sesim, tanıştığım insanlar güzel diyir.
Sesimi beğenmiyorum güçlü bir sesim yok fazla ince
Merak ettirme.
Düşünüyorum, çünkü gerçekten güzel.
Çok iddialı.
Biraz şarkı veya türkü ile alakalı bazılarını gerçekten çok güzel söylerken bazılarında cidden karga kaçırabiliyorum
Sesim kötü kafam güzel sadece
Kafan güzelse sesin de güzeldir.
Yorumların çok iyi denk gelmişken söylemek istedim
Anlasalar keşkem. ☺
Bence güzel değil
Duyayım mı,
Evet sesim güzeldir.
Düşünüyorum evet.. Keyifli geceler..
Hayır çok kaba
Yok be Reis karga gibi sesimiz var
Zaman zaman...
Sesim berbat