Diğer Nickimdeki 19 nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilene EİG Güncellemeler+1 yıl Bilen çıkmadıııı Nickimdeki 19 nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 538 cevap paylaştı. Bu soruyu cevaplamak için büyük bir deha lazım gerçekten. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Milleti aşağılamak için mi sordun soruyu bence beynini %19 da fazla kullanan biri değilsin bildik mi 0 0 Yorumla
erkekmerkek71 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl üzerinde 19 vardır. 0 2 Yorumla erkekmerkek71 +1 yıl ben bildim Yorumla Soran +1 yıl Hayır bilemedin Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çorumlusun demek ki hemşehrim benim asdasdasd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bilemedin Yorumla BakirBirBey +1 yıl o zaman o lanet şeyi söylemeyeceğim gral asdsd Yorumla Soran +1 yıl Fesatsın bilader Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. birlikte olduğun 19 kadın falandır kesin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 1.9 bin olsaydı hak verirdim Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl o ne demek Yorumla Soran +1 yıl 2k kadar kadın ile beraber oldum demek. 19 farklı bir şey Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl bu işten para kazanmalısın Yorumla Soran +1 yıl Kazanıyorum bazen ama derdim para değil, senin gibi hatunlar ile doruğa çıkmak Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl benim gibi hatunlar ne Yorumla Soran +1 yıl Genç, güzel fizikli ve beni şevke getirecek kadınlar Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl öyle bir hatun değilm Yorumla Soran +1 yıl +50 yaş veyahut ta +120 kilo üstünden daha iyi olduğunu düşünüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şeyinin boyudur kesin :D 0 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen önce bir yazdığını kendin algıla da sonra saydırırsın bana :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevapta bile seviye yerlerde allahım :D Neyse ne yazarsan yaz seviyene düşüp de cevaplamam zaten :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Milli sporcusun sözde Atatürk'ün bir sözünü yazayım sana umarım alman gereken cevabı alırsın. "Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim" Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şükretme boşuna :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basit bir espriyi bile nerelere çektin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka ne sanacağız be? ben nereden bileyim forma numaran olduğunu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen benim ahlakımı sorgulayacak son kişi bile olamazsın :D Yorumla Soran +1 yıl Evet ilk kişiyim. Hadi yallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendisinde olsa neyse :D Yorumla Soran +1 yıl Keşke ahlak, edep diyen bir insanda (yani sende) olsa bu kavramlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çevremde o özelliklerimle tanınırım :D Gereksiz uzadı görüşümü kaldır da millet yüzüne tükürmesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay cidden ne boş yaptın ya sana katlanmak zor olmalı son yazımı da yazıp çıkayım Allah yakınındakilere sabır versin :D Yorumla krisby +1 yıl Ne boş tartışma lan bu hahsah Yorumla Soran +1 yıl Ben bile sana katlanamamışsam sana bu dünyada kimse katlanamaz. Hadi yallah seni fesat düşünceli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @krisby Değil mi? :D Yorumla krisby +1 yıl Muhattap olan sensin ama 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @krisby Yok ben gülerek bir espri yaptım saydırdığı kelimelere bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @krisby Öyle yapacağım zaten bundan sonra :D Teşekkürler Yorumla
Turcae Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Memleketin Çorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ne bilelim dayı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tahmin et Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Beyin ölçün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendi beynin olabilir fesat yaratık Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Çorum bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alakasız Yorumla
Djwnxjwb Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bir amele daha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl +1 fesat daha😂😂 Yorumla Soran +1 yıl SS aldım. Avukatımla görüşürsün artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu soruyu cevaplamak için büyük bir deha lazım gerçekten.
Bence de
Milleti aşağılamak için mi sordun soruyu bence beynini %19 da fazla kullanan biri değilsin bildik mi
üzerinde 19 vardır.
ben bildim
Hayır bilemedin
çorumlusun demek ki hemşehrim benim asdasdasd
Hayır bilemedin
o zaman o lanet şeyi söylemeyeceğim gral asdsd
Fesatsın bilader
birlikte olduğun 19 kadın falandır kesin
1.9 bin olsaydı hak verirdim
o ne demek
2k kadar kadın ile beraber oldum demek. 19 farklı bir şey
bu işten para kazanmalısın
Kazanıyorum bazen ama derdim para değil, senin gibi hatunlar ile doruğa çıkmak
benim gibi hatunlar ne
Genç, güzel fizikli ve beni şevke getirecek kadınlar
öyle bir hatun değilm
+50 yaş veyahut ta +120 kilo üstünden daha iyi olduğunu düşünüyorum
Şeyinin boyudur kesin :D
Hayır
Sen önce bir yazdığını kendin algıla da sonra saydırırsın bana :D
Cevapta bile seviye yerlerde allahım :D Neyse ne yazarsan yaz seviyene düşüp de cevaplamam zaten :D
Milli sporcusun sözde Atatürk'ün bir sözünü yazayım sana umarım alman gereken cevabı alırsın. "Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim"
Şükretme boşuna :D
Basit bir espriyi bile nerelere çektin
Başka ne sanacağız be? ben nereden bileyim forma numaran olduğunu?
Sen benim ahlakımı sorgulayacak son kişi bile olamazsın :D
Evet ilk kişiyim. Hadi yallah
Kendisinde olsa neyse :D
Keşke ahlak, edep diyen bir insanda (yani sende) olsa bu kavramlar
Ben çevremde o özelliklerimle tanınırım :D Gereksiz uzadı görüşümü kaldır da millet yüzüne tükürmesin
Ay cidden ne boş yaptın ya sana katlanmak zor olmalı son yazımı da yazıp çıkayım Allah yakınındakilere sabır versin :D
Ne boş tartışma lan bu hahsah
Ben bile sana katlanamamışsam sana bu dünyada kimse katlanamaz. Hadi yallah seni fesat düşünceli
@krisby Değil mi? :D
Muhattap olan sensin ama 😄
@krisby Yok ben gülerek bir espri yaptım saydırdığı kelimelere bak
@krisby Öyle yapacağım zaten bundan sonra :D Teşekkürler
Beyin yerine kullandığın bir organının uzunluğu
Memleketin Çorum
Hayır
Ne bilelim dayı
Tahmin et
Beyin ölçün
Kendi beynin olabilir fesat yaratık
IQ Seviyen