1,5 yıldır iş yerindeki kıza karşı olan duygularımı unutsun istiyorum. Artık ona karşı bir şey hissetmediğimi bilsin istiyorum. Bunu ona söyleyerek yapsam ne kadar ikna olur bilemem. Veya arkadaşları araya soksam inanır mı bilmiyorum. Ama ona karşı bir şey olmadığını bir şekilde anlatmam lazım.
Sanki onu unutmuş gibi yapıp ters tepki yapmak felan değil amacım. Cidden bir şey olmadığını bilsin. Çünkü ona karşı tavırlarım beni rahatsız ediyor artık. Ona karşı bir şey olsun istemiyorum. Başkalarıyla çok samimi olduğu için kıskanıyorum ama içime atıyorum sanki bu böyle devam edecek gibi duruyor. Bu da bana zarar veriyor. Önce o bir şey olmadığı bilsin içimde sonra ben unuturum.
Nasıl olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkese nasıl davranıyorsan ona da öyle davran ne fazlası ne eksiği
Bu durum üzerime yapıştı. Kız beni kırmamak için kibar davranıyor diğerlerine mesela daha yakın samimi ama bana mesafeli ve kibar. Böyle olunca bende öyle davranıyorum. Döngü devam ediyor. Üzerime yapıştı.
Kıyamam ya aşk acısı mı oluyor bu simdi başka ilişkiler yaşarsan unutulur gider birde öyle denesen
Ben bu yaşadıklarımdan sonra tabii ölümüne ihanetler bilmem neler yaşamadım da sadece duygular beni yıprattı o yüzden bu yaşadıklarımdan sonra daha başka kızlarla ilgilenmem uğraşamam. Onun dışında zaten benim unutmam önemli değil ben unutsam da bir şey olmaz unutmayıp içime atsamda bir şey olmaz. Zaten ben bu duyguya tek başıma girdim tek yaşarım o sorun değil. Asıl mesele kız bunu unutsun ona karşı olan hisselerimin bittiğini bilsin artık istiyorum. Ama olmuyor ne yapsam kapı ona çıkacak. Unuttum desem redd yedi kendini avutuyor olur. Bir sürü şey var. Bunu ona nasıl inandıracağım aradığım soru bu?
Görmezden gel yokmuş gibi davran bu kadar
En iyi taktik bu ama hem ben yapamıyorum öyle direkt unutuyorum yine bir şeyler soruyorum ona. Hadi onu geçtim bu kız öyle görmez gibi umrunda olmaz onu görmezden gelmem ama aynı zamanda da unuttum sanmaz çünkü çok hamle yaptım üzerime yapıştı bir kere
O zaman hem görmezden geleceksin hemde başkalarıyla mutlu olduğunu eğlendiğini göstereceksin başkasıyla seni görsün
Ben hep morali bozuk geziyorum dükkanda o gırgır şamata umrunda olmaz tabii. O yüzden haklısın
Unutarak
Mesele benim unutmam değil ben istediğim kadar unuttum diyeyim ama bu durum ona yansımıyor.