AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Ne yazıyor orada? okuyan varmı?
Kesinlikle katılıyorum.
5 yıldız!!! bu kadar. söylenecek birşey yok çünkü
:))
kadınlar beni seviyo mu ki ben seviyim onları?
ne alaka bee. Allahım ne saçma insanlar var..
ne demek ne alaka? anlamıyo musun? seni sevmeyen bir erkeği sen sever misin? asıl burada saçma olan sensin. sen bir kere beni sevmiyosan ben seni niye seviyim ki?
çelişkinin de dibine vurmuşsun yani tebrikler. sevmek değer vermek aynı şeydir.
şiirde kasttettiği bu mu.. git tanımadığın b, ir insanı sev mi dyo sana.. sen sevdiğin kadına değer ver sev diyo.. ama sen gidip ne diyon yaa işte alaksız olan şey bu. neyse byee
valla benim sevdiğim olmadığı için hiç değer vermeme gerek yok
bu gidişle de olmaz zaten... bb
hangi gidişle? tipi kastediyosan haklısın evet
tiple alakası yok.. bir insan tipi için sevilmez. karakteri kişiliği için kalbi için sevilir.. senin düşünce tarzın sevilmeye sevmeye müsait değil. belki değişir umarım.. neyse çıkıyorum ben yaa sıkıldım.. bye
al işte yine çıktı kişilik kalp güzelliği falan. hayret bişy yaa. sürekli kişilik deyip piç serserilerin kollarına giriyosunuz. ztn sorduğun soru da bunu açıklıyo kimlere ilgi duyduğun. benim düşünce tarzım eskiden böyle değildi. sizler istemeye istemeye kişiliğe bakmadan tanımadan sırf tipten dolayı 15 yıl boyunca gömdüğünüz için değişti. sürekli durduk yerde nefret edip sonra suçlusu ben oluyorum. ben böyle adaleti sikiyim.
bak onda haklısın çoğu kız tipe ona buna meraklı olmuş. zaten bu zamanın aşkı aşk mı ki yaa gelip bana atar yapıyorsun? birinden ayrılıp diğerine gidiyo millet. ben hayatımda bir kere sevdim o da kalbini sadece tip filan umrumda değil. ama işte değmiyo alıyor musun erkeklere ne yapsan değmiyo defalarca afffet hatalarını unut ama değmiyo 3 yıl boyunca dayandım ama sonra baktım yok erkekler kadınlara değer vermiyo cidden.. bir kere sevdim daha da sevmem senin gibi erkekler olduğu sürece.. gidip bikkaç o***pu yüzünde tüm kılzara aynı muamele eden erkeklerden de bıktım. tüm kızlar aynı siz tipe paraya pula meralısınız diye. gel de şimdi erkeklere güvenmeyi dene.. onşar da haklı artık kızlar da erkekler gibi oldu.. hayatın çivis çıktı ne demeliyim ki. boşuna konusuyoruz şu an.. . tartışmaya lüzum yok ikimizde anlaşamayacaz çünkü cevap yazmana da gerek yok...
sevemessin güvenemessin çünkü şekilcinin önde gidenisin hanımefendi hala tipe önem vermekte ısrarcısın ama gizlemeye çalışyosun yemezler. ayrıca biri beni sevse değer verse saygı duysa hayatım üzerine yemin ediyorum asla ve asla bırakmam başımın tacı yaparım ayriyeten imana gelirim rabbim dualarımı kabul ettin şüfürler olsun diye. ama bak olmuyo olmuyo olmuyo. sen beni sevemessiin neden çünkü tipten dolayı ilgi duymuyosun.
Wolkydj haklı kadınları etkilemek için karizman ve kasın varsa her kadını yatağa atarsın devir böyle.
https://i.hizliresim.com/nGWnRR.jpg
@NurettinKırak1995 ne yapmaya çalışıyosun sen? :D
seni haklı çıkarmaya çalışıyorum hani kız tipe bakmam diyor ya bakıyım bana karşı koyabilecek mi?
aynen kanka haklısın bu devrin kızları böyle işte bedduayı hak ediyorlar.
@NurettinKırak1995 ha knk yeni elektro house parça var ama demo halinde yorumunu almak isterim.
https://soundcloud.com/wolkydj/electro-house-demo
bak soran arkadaş ben onu tanıyorum gerçekten ona çok büyük haksızlıklar yapılyor sandığın gibi kadın düşmanı biri değil o kadınlar ona düşman.
aynen kanka
@NurettinKırak1995 tamam olablir ama baştan aşağı oksana Allah aşkına ona kötü bişey demedim tipine taktı gidiyo. benim sucum ne yaa.. insanı delirtiyo cidden Allah aşkına bişey de artık yazmasın bişey sinirlewrim altüst oldu.. psikolojik sorunları var bence doktora gitmeli. bu kendini sevmiyo belli.. onu seven biri illa ki karşısına çıkar 2-3 o***pu kız iççin delirmiş çocuk resmen.. küçümsediler düşman oldular vs niye milleti takıyo ki. sonra gelip benim gibi masum insanlara sataşıyo :D demediğini bırakmadı bu ne Allah aşkına.. kızamıyorum da sadece üzülüyorum :/ az önce biraz kızdım kırıcı şeyler dedim ama sonra düşününce üzüldüm ne yaşadıını bilmiyorum çocuğun sonuçta ama benin ne günahım var ben sınanıyor muyum şu an :D?
Kanka tamam bence muhabbeti burada sona erdirelim çünkü bunun sonu yok.
üzülme nefret et benden düşman kesil sana bu yakışır 15 yıl kadar sıçın ağzıma siz sonra gelip doktora git deyin. bide 2-3 o* diyo ulan beni dışlayanların sayısı 2000'den fazla sen ne konuşuyosun? bilip bilmeden yazıyo yaa
@NurettinKırak1995 ayrıca seni şu an tanıdım bana videolarımı izle demiştin bir sorunda ka. ç yaşında evlenmek istersin diye bir soru sormuştun hani hatırladın mı bişey anlatmıştın başına gelen kötü olayla ilgil. Allah aşkına sence ben kötü biri miyim. niye şu an bu arkadaşla sınanıyorum ben?
2000 den fazla. durup dururken mi senden nefret ediyorlar yoksa bana ettiğin gibi anlayıp dinelemden gardını aldığın için mi?* eğer durup dururkense psikolojinin bozulması normal bişey diyemem. ama sen böyle davrandığın için nefret ediyorlarsa sen haksızsın.
kanka kız gerçekten üzgün boşver tartışmayı konuyu burada kapatalım.
yahu kızım ben seni savundum dedim ki Wolkydj'ye kanka konuyu burada kapatılım kız gerçekten üzülüyor diye sen şimdi bana niye atar yaptın.
@NurettinKırak1995 tip vücut görünce konustu dedin daha ne diyecen.. seniin ego maşalah tavan yapmış.. arkadaşla konusmuyordum sana anlatıyordum belki anlar ona karşı kötü bişey demediğimi diye ama yok ikinizde aynısınız bişey demiyorum artık...
@NurettinKırak1995 ayyy kusura bakma yaa artık arkadaşın saçmalıkalrından o kadar başım döndü ki yanlış okuyuup günahını aldım çok özür dilerim yaa :( :( ben artık en iyisi hiiçbişey demeyecem çünkü ne dersem diyeyim arkadaş bana hakaret etmekte ısrar ediyo.. sen de kusura bama günahını aldım kötü davrandım :(
sorun değil kanka neyse daha fazla tatsızlık çıkmadan bu tartışmayı burada sonlandıralım hepinize iyi bayramlar.
@NurettinKırak1995 bayram bayramlıktan çıktı onun sayesinde ama sağol hepimize iyi bayramlar..
tipini görmedim ulen :D cidden sorunun var senin tek bana değil diğer insanlara da ayısını yapıyormussun bu yüzden üzülmem geçti :D tek benim başıma gelmemiş bu durum :/ neysetamam sen haklsın ben kötüyüm ben kezbanım hadi rahatldın mı lütfen artık bişey yazma.. yazmamayayım diyorum ama bir sürü mesaj atıyorsun bıktım yeter.. bu soru kaldırılmıyor mu yaa bildirim gelsin istemiyorum artık :(
ayısını değil aynısını yanlış yazmısım :/
kime face twitter sormusum? kim dedi bunu sana? abuk syle... yoksa uydurup bir de iftira mı atıyn be?
inkar etme yaa inkar etme nolursun. ya neden itiraf etmiyosun seni tipin yüzünden dışladım düşman oldum diye heee? neden nefret etmiyosun benden? nefret et hadi senden nefret ediyorum de. tipine baktıkça midem kalkıyo de. bunları söle yüzüme hadi rahatla içinde ki nefreti kus bana
herşey güzelde kendi kendinizi becerini anlamadım
ayy geç onları Allah aşkına yaa
gaylıga teşfikmi var anlamadım ya-.- homofobigim ben
bir sıktır gıt mk..
küfüre lüzum yok katılmıyorum de yeterli.
Kanki kusura bakma ya. Ulan yanlış oldu soruları karıştırmışım. Özür dilerim. Ayrıca senin soruna gelince evet tabiki de bu paylaştığın şeyde yazanlar konusunda sonuna kadar Haklısın ama işte malum bu ülkenin abaza insanları işte neye değer verilmesi gerektiğini bilmiyorlar. Neyse ben tekrar özür dilerim karışıklık için :)
Yorumu kaldırabilsem kaldırıcam ama kaldıralamıyor galiba neyse yapacak bişey yok :)
yok yaa önemli değil :)) takma :) yanlışlıkla olduysa hiiç sorun değil arkadaşım :))
Anlayışın için teşekkür ederim. İyi geceler :)
iyi geceler :))
Bence erkek kadın değil olay. Geçinme derdi
Kadınlar cok deger veriyo dimi neyse..
karşılıklı değer verilmeli ama malesef insanlarda bu yok artık
Sadece yazmakla da olmuyor.
orası doğru
Bizi doguran kadinlar şimdiki kizlari lanetliyo
yaa her kız farklı değil. nasıl her erkek farklı değildir. böyle düşün.
Boyle genellemeler yanlis bro
cok atarliymis bunu yazan arkadas
bilmem öyledir belki
Kim yazmışsa helal olsun
Hak edene (hakettiği) değeri verin ! Burası önemli
Haklı😄
Haklı...
Kim bu şair?
Kadın baş tacidir
keşke herkes böyle düşünebilse..
adam konuşmuş bee :)
Nediyor la bu.
boşver boşver ;)
niye bpş verim.
tartışacak gücüm yok :D istediğin yorum var istediğini oku :D
sen kimsinki ben snle tartışayım yıkıl gözüm görmesin
aaaa bu da ayrı bir deli.. kibar ol arkadaşım sen kimsin ki yıkıl diyorsun padişah sandın kendini herhalde mutsuz kral ! bana krallığın sökmez ;)) iyi geceler
:D yanlkıloşkla başkasına yazıyordum :D ben gidiyorm ya.
hoşçakal ;))
SEn anban a holşakal diyemezsin l*n yazamıyomda
çarpıldın :D :D
hep senimn yüzünden.
midem yanıyor
git uyu geçer :p
tamam knaka gdşyorum ama bana emretkme
emir değil bu sen öyle görüyorsan farklı düşünmeye çalış ;) hadi iyi geceler :D
tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaybol
Güzel yazmış
Hangi şair la bu :)