Diğer Günaydın öncelikle bu Allahin cezasi online kumar illetinden nasil kurtulacaz? Met077 Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar başına gelen var mı çözüm ne? Güncellemeler+1 yıl Eyv dostum saol Günaydın öncelikle bu Allahin cezasi online kumar illetinden nasil kurtulacaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
memogram Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl La az önce gitti 3 bin valla canımı çok sıkıyor bu durum 0 0 Yorumla
okan61trbzn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Günaydın. Pskolojik destek almayı düşündün mü hiç 0 1 Yorumla Met077 +1 yıl Hayir o derece de değilim yani birkaç aydır uğraşıyorum bununla ama kesin birakma isteğim var Yorumla
ejxhug Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl idda mi oluyor bu dediğin 0 3 Yorumla Met077 +1 yıl Yok rulet slot falan aman diyim ama Yorumla ejxhug +1 yıl idda oynadım 3 4 ay 100 TL zarardaydım. zararın neresinden dönsek kar. şimdi oynamiyorum Yorumla Met077 +1 yıl Hiçbise o dediğin. Ben bunu 2 dk da kazaniom ya da kaybediyorum eğer kendini onunla avutmaya çalışıyorsan buna devam et zarar gelmez Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tahmini kaybın ne kadar hocam 0 3 Yorumla Met077 +1 yıl 12-13civari 1.5 ayda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayhan abinin kumar bırakma videolarına bakabilirsin. Bende senin gibiyim, bırakmaktan başka çaremiz kalmadı.https://www.youtube.com/watch?v=gbqoUzk4u1Q Yorumla Met077 +1 yıl Devam ettin mi hiç Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bırakırsan sana hediyem var 0 2 Yorumla Met077 +1 yıl Zaten bugün karar verdim ve tarih attim beynimde bitirdim artik uyeliklerimi sildirebildim bir sure sonra hatirlatirim sana:;) Yorumla Met077 +1 yıl Başaramadık kayıp 40k civari Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl günaydın kahvehaneden uzak durursan kurtulursun. 0 1 Yorumla Met077 +1 yıl Keske sadece kahvehane olsa kibristayim dostum Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Üyeliğini sil 1 8 Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Hiç denemedim bende bunu 😈 Yorumla mavilipenguen +1 yıl O zaman dene Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Olmuyo kii Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Başka şeylerle ilgilenmek gerekiyormuş Yorumla Met077 +1 yıl Silinmiyor ki dondurma falan da yok kahretsin hem istiyorum bunu hem istemiyorum Yorumla mavilipenguen +1 yıl O zaman ilgilen kendine hobi edin Yorumla SadeceYunusemre +1 yıl Mesela ne ile Yorumla Met077 +1 yıl Deneyeceğim ama zor iste kibrista kumarhane de calisinca oynayasin yoksa bile oynamak geliyor icinden Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl çokk zorr mu 0 2 Yorumla Met077 +1 yıl Evet zor çünkü zarari kapatmak istiyorsun surekli ve daha da eksiye daliyosun Yorumla S97S98 +1 yıl yazok emellerin boşa gitmesin Yorumla
SadeceYunusemre Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Paran bitince oynamıyorsun kanka 0 6 Yorumla Meliodassss +1 yıl Aradığım yorum 😂😂 Yorumla Met077 +1 yıl Parayi hemen bitirecek kadar kumarbaz degiliz dostum ama çoğu zaman dipteyiz Yorumla Meliodassss +1 yıl Ya abi bu iş tamamen bağımlılık kazansan da kaybetsen de insan istiyor kurtulmak için kumar kadar sevdiğin birşeyle ilgilenmeb lazım başka bir ilgi odağı felab yani. Diğer türlü kumar adamın hayatını zehir eder cidden. Yorumla Met077 +1 yıl Öyle be knk aman bulaşmayın Yorumla Meliodassss +1 yıl Valla korkumdan bulasmiyorum çünkü insan istesede çıkamıyor onun farkındayım Allah inşallah seni de bundan kurtarır abim Yorumla Met077 +1 yıl Eyv kardesim saol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
La az önce gitti 3 bin valla canımı çok sıkıyor bu durum
Günaydın. Pskolojik destek almayı düşündün mü hiç
Hayir o derece de değilim yani birkaç aydır uğraşıyorum bununla ama kesin birakma isteğim var
idda mi oluyor bu dediğin
Yok rulet slot falan aman diyim ama
idda oynadım 3 4 ay 100 TL zarardaydım. zararın neresinden dönsek kar. şimdi oynamiyorum
Hiçbise o dediğin. Ben bunu 2 dk da kazaniom ya da kaybediyorum eğer kendini onunla avutmaya çalışıyorsan buna devam et zarar gelmez
Tahmini kaybın ne kadar hocam
12-13civari 1.5 ayda
Ayhan abinin kumar bırakma videolarına bakabilirsin. Bende senin gibiyim, bırakmaktan başka çaremiz kalmadı.
https://www.youtube.com/watch?v=gbqoUzk4u1Q
Devam ettin mi hiç
bırakırsan sana hediyem var
Zaten bugün karar verdim ve tarih attim beynimde bitirdim artik uyeliklerimi sildirebildim bir sure sonra hatirlatirim sana:;)
Başaramadık kayıp 40k civari
günaydın kahvehaneden uzak durursan kurtulursun.
Keske sadece kahvehane olsa kibristayim dostum
Üyeliğini sil
Hiç denemedim bende bunu 😈
O zaman dene
Olmuyo kii
Başka şeylerle ilgilenmek gerekiyormuş
Silinmiyor ki dondurma falan da yok kahretsin hem istiyorum bunu hem istemiyorum
O zaman ilgilen kendine hobi edin
Mesela ne ile
Deneyeceğim ama zor iste kibrista kumarhane de calisinca oynayasin yoksa bile oynamak geliyor icinden
çokk zorr mu
Evet zor çünkü zarari kapatmak istiyorsun surekli ve daha da eksiye daliyosun
yazok emellerin boşa gitmesin
Paran bitince oynamıyorsun kanka
Aradığım yorum 😂😂
Parayi hemen bitirecek kadar kumarbaz degiliz dostum ama çoğu zaman dipteyiz
Ya abi bu iş tamamen bağımlılık kazansan da kaybetsen de insan istiyor kurtulmak için kumar kadar sevdiğin birşeyle ilgilenmeb lazım başka bir ilgi odağı felab yani. Diğer türlü kumar adamın hayatını zehir eder cidden.
Öyle be knk aman bulaşmayın
Valla korkumdan bulasmiyorum çünkü insan istesede çıkamıyor onun farkındayım Allah inşallah seni de bundan kurtarır abim
Eyv kardesim saol
Ya hep ya hiç