Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar lütfen yardım edin halıda iz kalmaması lazım gerisini hallederim taktik verin Allah aşkına
Güncellemeler
+1 yıl
Off geçen haftada çaydanlığı yakmıştım annemin sözünü dinlemeyip yine kendi başıma iş yaptım ağzıma etcek bu sefer ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aspirin kullan halıdaki tüm lekeleri alacaktır
Aspirin yoktur başka bir çare yok mu
Bilmiyorum o zaman deterjan kullan eğer aspirin olsaydı tüm lekeleri geçirebilirdin
Ne yani geçmez mi halıda ki leke şimdi offf ya annem ağzıma etcek
Hepsi geçmez ama büyük bölümünü geçirir
Yumurta bile kiramayacak kadar yeteneksiz olamazsın mq
Bir beze bulaşık deterjanı dök köpürt halıya bastırarak iyice sil
Kum balığı diye bir tabir var bilir misin? Ya da hipermetrop sazan
Ne alaka şimdi?
Sakin ol bezi yıka bulaşık deterjanı sık sil hemen
Kabasını elimle aldım hemen. Ama iz bırakmamam lazım napcam
Sirke ile sil
Sirke ne oluyor salatalık turşusu var kavanozda onun suyunu mu alayım
Allah belanı vermesin senin la bildiğin sirke dolabı aç bak vardır illa , mutfak dolaplarında da vardır
Vakla bilmiyom abla o ne ki ben bunu sıvı sabunla yıkasam iz kalır mı off ya annem ağzıma etcek
Yağ Çözücü İle Temizleme
Bu kimyasallar ise genellikle yağda pişirilmiş yumurtaların lekelerinin çıkarılmasında kullanılmaktadır. Bu kimyasalı halının lekeli kısmına döküp biraz bekledikten sonra pamuklu bir bezle silerek lekeden kurtulabiliriz. Yağ çözücü maddeler de yoğun içerikli kimyasallar olduğundan iyice durulamaya ve temizlik esnasında havalarını solumamaya özen göstermeliyiz.
Sirke İle Temizleme
Neredeyse her türlü temizlikte kullanabildiğimiz sirke bu lekelerde de bize yardımcı olacaktır. Sirkeyi veya sirkeli suyu lekenin üzerine döküp bir süre beklettikten sonra çamaşır deterjanı ile köpürttüğümüz bir bez ile silersek de bu lekelerden kurtulabiliriz. Bu işlemi gerek duyulursa tekrarlamalıyız.
Diyor bak ablacım
Tamam abla teşekkürler. banyoda yağ sökücü var mı bakcam orada deterjan gibi şeyler var inş bulurum bulamazsam sıvı sabun dökecem
Sil silince haber et bari ablacım
Abla sildim ama geçmedi tam ya iz kaldı fotoda yüklüyemedim xper yetmiyormus biraz kurusun 1 saat sonra tekrar silcem