Diğer Galerimde fotoğrafıma bakarken yakınlaştırıp bu detayı gördüm bu paranormal bir şey mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir benim mi dikkatimi çekti arkadaşlarım bir şey yok diye ama bariz var yani bir görüntü yakınlastırdıgım için belli oluyor Güncellemeler+1 yıl Göremeyenler için tam ortada yüz var Galerimde fotoğrafıma bakarken yakınlaştırıp bu detayı gördüm bu paranormal bir şey mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Galeri Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,4b cevap paylaştı. Perde desenini yüz sanmışsın hepsi bu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani ben de gördüm ama çok önemsemeyin, aldanma bunlar.Göremeyenler buyurun. 0 3 Yorumla sanmamm +1 yıl Kanka ben halâ göremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sanmamm soruyu unutmusum bakayim bida😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sanmamm açık kahverengi yerde çığlık atan surat var🤣 Yorumla
sonerbst Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 46% +1 yıl Tamamen kameradan dolayı ışığın kırılması veya mercek yansıması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ya hay ben senin ya nasıl uyucam ben şimdi yüze bak korkutucu ya harbiden yalnız kalıyorum zaten nasıl uyuyacam 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Evet bir yüz var, hatta biraz Atatürke benzettim 0 0 Yorumla
salvatore_ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Burasi neresi biz nereye bakiyoz 0 6 Yorumla the03 +1 yıl Memelerini cekmis sanki soldakine bakarsan bikininin bronzlasma izi var. Yorumla salvatore_ +1 yıl Valla memelerini de goremedim. Cozemedim fotoyu garip Yorumla the03 +1 yıl Resmi ac teli sola cevirip bak Yorumla Soran +1 yıl @the03 yav o yanağım ya Yorumla Soran +1 yıl Yanağımın yanına bakın arkasına yüz var Yorumla salvatore_ +1 yıl Arkadaki yuz ne alaka ışıktan perdedeb golgeden yansimadan bisiler olmus kim bakcak sana ordan ya Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Nerde ne var gece gece dolduruşa getirme kendini. 1 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu gece uyuyamazsam onu sana salıcam 0 0 Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Goguslerin baya buyukmus. Ortada bisey yok be. 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Önemli bir şey değil 0 0 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok birsey yok birsey yok birsey sakin sakin 0 0 Yorumla
serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 669 cevap paylaştı. Ben yüz görmüyorum 0 0 Yorumla
oziist34 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Paranormal perde :) 0 0 Yorumla
melek343 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben anlamadım ya 1 2 Yorumla melek343 +1 yıl Kız töbe de Yorumla melek343 +1 yıl Gece gece valla yatamam Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 578 cevap paylaştı. Bi şey göremedim 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 585 cevap paylaştı. Perde arkasında mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Perde desenini yüz sanmışsın hepsi bu.
Yani ben de gördüm ama çok önemsemeyin, aldanma bunlar.
Göremeyenler buyurun.
Kanka ben halâ göremiyorum
@sanmamm soruyu unutmusum bakayim bida😅
@sanmamm açık kahverengi yerde çığlık atan surat var🤣
Tamamen kameradan dolayı ışığın kırılması veya mercek yansıması
ya hay ben senin ya nasıl uyucam ben şimdi yüze bak korkutucu ya harbiden yalnız kalıyorum zaten nasıl uyuyacam
Evet bir yüz var, hatta biraz Atatürke benzettim
Burasi neresi biz nereye bakiyoz
Memelerini cekmis sanki soldakine bakarsan bikininin bronzlasma izi var.
Valla memelerini de goremedim. Cozemedim fotoyu garip
Resmi ac teli sola cevirip bak
@the03 yav o yanağım ya
Yanağımın yanına bakın arkasına yüz var
Arkadaki yuz ne alaka ışıktan perdedeb golgeden yansimadan bisiler olmus kim bakcak sana ordan ya
Nerde ne var gece gece dolduruşa getirme kendini.
hic birsye yok
Bu gece uyuyamazsam onu sana salıcam
bisey yok bisey yok bisey yok
Sanki yüzünde çizik var
Goguslerin baya buyukmus. Ortada bisey yok be.
Önemli bir şey değil
Yok birsey yok birsey yok birsey sakin sakin
Birisi orta parmak yapmış görünüyor
Ben yüz görmüyorum
Hiçbir şey yok
Paranormal perde :)
Ben anlamadım ya
Kız töbe de
Gece gece valla yatamam
ne görmem gerekiyo
Olabilir umursama,
What is this