Diğer Şafiler hiç sünnet kılmıyor mu? hesapsiz7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yoksa sabah, öğle ve yatsı sünnetlerini kılıyorlar mı fazileti yüksek diye?Şafilerde sünnet niye yok? Şafiler hiç sünnet kılmıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tövbe de yav kılmaz olurlar mı Şafilerde diğer sünnet mezhepleri gibi sünnete dikkat ederler ama insan oğlu işte nefsine uyar kolaya kaçar allah hepimizi afettsin 0 1 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Ben hiç kilmiyorlar diye biliyordum. Sormak istedim. Niye tövbe diyeyim ki? Fesubhanallah Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Varya nerden çıkardınız ekstradan camiye girdikleri anda da tahiyyatül mescid namazı kılıyorlsr mutlaka 0 2 Yorumla Deepsiz +1 yıl Ehli sünnet mezhep (Şafi maliki Hanbeli hanefi) ne demek? ğeygamberin sünnetini takip edenler mutlaka namazın da sünnetine dikkat ederler Yorumla hesapsiz7 +1 yıl benim arkadaş kılmıyordu sordum Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Onlar kılamadıkları namazları kılar sünnet yerine. Eksiği olmayan kılabiliyor. ama sünniler gibi mutlak görmüyorlar 0 1 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Anladim sagolun Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ben Şafii yim kılıyorum , sünnetin mezhebi mi varmış 0 10 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Ya ben öyle biliyordum Yorumla Miyaff1 +1 yıl Bence yanlış biliyorsun. Sünnet peygamber efendimizin kıldığı namazlar , müslüman olan tüm mezheplere sünnettir yani Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Dogrusun 🙏 zaten sünneti terketmeyin diye ashabı defaatle uyarmış Yorumla Miyaff1 +1 yıl Sünnet önemlidir tabi , peygamber efendimiz hesap gününde şefaatçi olsun hepimize amin 🙏 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Amin🙏😇 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Hastayım 1 aydır sünnet kılamıyorum içime çok dert oluyor 🥹namaz da zar zor farzları kılıyorum 🥹 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Neyiniz var Yorumla Miyaff1 +1 yıl Allah razı olsun. Multiple skleroz hastasıyım ben Yorumla hesapsiz7 +1 yıl MS yani. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versinnnn Yorumla Miyaff1 +1 yıl Amin Allah razı olsun 🌸 Yorumla
Toplumsaluçurumlar Takip Et Xper 3 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şey yok, şafilerin de kılması gerekiyor. Kendilerince uydurmuşlar. 0 1 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl 😅😅 kolaylik Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Safiler kazalarını eda etmeden sünnet kilamiyor. Önce borçlarını ödemeleri gerekiyor 0 2 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Aaa bilmiyordum. 🙏 teşekkür ederim. Son sünnetleri de mi kılmiyorlar? Öğle ve yatsıdaki 2 rekatlık olan 😂 Yorumla Mari_ +1 yıl Hiçbirini 😄 Yorumla
huzurİslamdadır Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok kılarlar, yeri gelir Hanefiler de sadece farzlari kıldığı oluyor 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Kız sen bu konuları nerden biliyon 😂 0 6 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Niye bilmeyim😂 Yorumla Professore +1 yıl Nerelisin sen 😂 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Türkiyeli 😜 Yorumla Professore +1 yıl Puhahahahaa 😂 Yorumla Professore +1 yıl Tamam senin bölüm ve alan ne onu söyle bari Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Nasil yani Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl herkeste sünnet var anlamadım 0 1 Yorumla hesapsiz7 +1 yıl Ben de anlamadigimdan sordum😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tövbe de yav kılmaz olurlar mı
Şafilerde diğer sünnet mezhepleri gibi sünnete dikkat ederler ama insan oğlu işte nefsine uyar kolaya kaçar allah hepimizi afettsin
Ben hiç kilmiyorlar diye biliyordum. Sormak istedim. Niye tövbe diyeyim ki? Fesubhanallah
Varya nerden çıkardınız ekstradan camiye girdikleri anda da tahiyyatül mescid namazı kılıyorlsr mutlaka
Ehli sünnet mezhep (Şafi maliki Hanbeli hanefi) ne demek? ğeygamberin sünnetini takip edenler mutlaka namazın da sünnetine dikkat ederler
benim arkadaş kılmıyordu sordum
Onlar kılamadıkları namazları kılar sünnet yerine. Eksiği olmayan kılabiliyor. ama sünniler gibi mutlak görmüyorlar
Anladim sagolun
Ben Şafii yim kılıyorum , sünnetin mezhebi mi varmış
Ya ben öyle biliyordum
Bence yanlış biliyorsun. Sünnet peygamber efendimizin kıldığı namazlar , müslüman olan tüm mezheplere sünnettir yani
Dogrusun 🙏 zaten sünneti terketmeyin diye ashabı defaatle uyarmış
Sünnet önemlidir tabi , peygamber efendimiz hesap gününde şefaatçi olsun hepimize amin 🙏
Amin🙏😇
Hastayım 1 aydır sünnet kılamıyorum içime çok dert oluyor 🥹namaz da zar zor farzları kılıyorum 🥹
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Neyiniz var
Allah razı olsun. Multiple skleroz hastasıyım ben
MS yani. Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versinnnn
Amin Allah razı olsun 🌸
Öyle bir şey yok, şafilerin de kılması gerekiyor. Kendilerince uydurmuşlar.
😅😅 kolaylik
Safiler kazalarını eda etmeden sünnet kilamiyor. Önce borçlarını ödemeleri gerekiyor
Aaa bilmiyordum. 🙏 teşekkür ederim. Son sünnetleri de mi kılmiyorlar? Öğle ve yatsıdaki 2 rekatlık olan 😂
Hiçbirini 😄
Yok kılarlar, yeri gelir Hanefiler de sadece farzlari kıldığı oluyor
Kız sen bu konuları nerden biliyon 😂
Niye bilmeyim😂
Nerelisin sen 😂
Türkiyeli 😜
Puhahahahaa 😂
Tamam senin bölüm ve alan ne onu söyle bari
Nasil yani
Kılmıyorlar Bildiğim Kadarıyla
herkeste sünnet var anlamadım
Ben de anlamadigimdan sordum😂