Güncellemeler
+1 yıl
😞😞😞😞😞
Güncellemeler
+1 yıl
Igrenc uyandım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyuyamiyorum. Ağlama krizleri yaşıyorum
Sadece biraz ilgi istedim. Görmüyorum.
Ben bu hayatı istemiyorum :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli olmadi ki şimdi açık tan yaz soruyu mesaj kutuna ilgi yağmurları yağsın😅😅😅
Abuk subuk mesajlar istemiyorum
O zaman sen birilerine yaz ne diyeyim ilgi isteyen sensin dimi😅😅
Tanimadigim insanlardan istemiyorum. Hic iyi tavsiye veremedin.
😅😅😅 ne duymak istiyorsunki? Sanki sende ne istediğini bilmiyorsun gibi geldi😅
Sabaha uyanmayı istememe hissine o kadar aşina ki ruhum...
Sen kendine deger vermezsen baskasi neden versin?
Hakettigim icin
Hak ediyorsan önce sen kendine deger ver. Önceligin "BEN" OLSUN
Neyin var? Ne seni bu kadar üzdü?
Işim yok. Eski çevrem yok herkesle bir bir koptu iliskimiz, yalnizim. Uzerine bir de 3 yildir sevdigim kisi beni sadece kullanmak istiyo, üzüldüğüm şeyleri ona soyledigimde sonra konuşuruz diyip umursamiyo.
Okudun mu? Eğer okuduysan mesleğin bir şekilde olur. Çevre günümüzde herkesin problemi. İnsanlar çıkarcı ve zamanla ilişkiler kopuyor. Yalnızlık keyifli bir şey kendine zaman ayırıyor ve kendini geliştirebiliyor insan.. 3 yıldır sevdiğin kişiye gelince, sence bu kadar geçmişin olmasına rağmen seni kullanmak isteyen birisi üzülmene değer mi?
Okudum.
Kimsenin benim kadar yalniz oldugunu sanmiyorum. Telefonum çalmaz, mesaj gelmez. Kimse yok hayatimda. Arkadas yerine koyabilecegim bi kuzen bile yok.
Değmez ama yine de kontrol edemiyorum duygularımı. Bu kadar duygusuz olmasi zoruma gidiyo eskiden sevgiliydik simdi yabanci gibi.
Peki genel olarak çekingen asosyal biri misin? Özgüvenin yerinde mi kendini beğeniyor musun? Çok kapatmışsın her şeye kendini gibi gördüm seni çünkü.. Sevgilinle konuşmadın mı neden böyle oldun diye? Seni mi çekici bulmuyor artık sorun neymiş?
Fazla sosyal degilim, guvende hissettigim ortamlarda bulunurum. Insanlara karsi iyiyim ama guvenemiyorum hemen ısınamiyorum o yüzden yüzeysel kaliyo muhabbetim. Zaten bu yastan sonra okul arkadasima anlattigim gibi her seyi anlatamiyorum onlar da oyle. Çünkü yetiskiniz, iş hayatı var , birçoğu evli belki cocuklu. Ben onlar gibi degilim. Uzak hissediyorum.
Diger konuya gelirsek fiziksel olarak çekici biriyim beni hala güzel buluyo. Baska insanlardan hatta kadinlardan cok iltifat aliyorum. Herkes görüntümü kullanabilecegim bir meslek edinmemi tavsiye ediyo. Ama görüntü benim ruhumu kurtarmiyo :/ cok mutsuzum ve takintili düşüncelerim var. Onun ilgisini istiyorum. O da hayir bekledigini sana vermiycem diye acikca söylüyo
Bak kendi problemini kendin soylemissin. "Guvende hissettigim ortamlarda bulunurum". Biraz o alandan cikman cesaretini toplayip yeni ortamlara girmen lazim. Erkek arkadasina gelince eger istegi cinsellikse ve sen bunu ona vermiyorsan bundan dolayi sinirlenip ilgisini cekiyor olabilir. Zor olsa da boyle bir insanala gelecegin planlamnmayacagini sana soylemem lazim.
:(
Hayatin sonu degil bu.. Tek erkekte o degil. Bu kadar yipratma kendini
Uyumalısın.
Hayır
Uyu ki zihnin dinlenebilsin.
Uyuyamiyorum
Neyse ki geç de olsa uyumak durumundasın.
Mecbur uyuyakalicam bi saatte elbet
Ve zihnin dinlenecek. Seni uyutmayan sorundan bir gün daha uzaklaşacaksın.
Uzaklasacagim bir sey degil maalesef
Zaman bir şekilde uzaklaştıracaktır.