karı milleti ne zaman bedenine verdigi degeri bilgiye verirse o zaman erkeklerden üstün olur. bedeninizi de sevin sevmeyin demiyom da mk sadece bedeninizle ilgieniyorsunuz cogunuz oylesiniz.
Az önce kavga ettim bı kızla bu konu hakkında çok fazla redpill ve they call me Alpha blogları okuyorum kızların da okuyup bilgilenmesi lazım bence erkekler kızları obje olarak görüyor ne kadar severse sevsin
@asdfghjklasdfgjsks o tarz insanlar iyi niyetli aldatmayan gercekten seven adamlar oluyor ama fiziki ve maddi eksikliklerden dolayı tercihe dilmiyorlar boyle seylere yoneliyorlar kızları elde etmek icin. Sebebi sizsiniz knks
@asdfghjklasdfgjsks haksız degiller sadece sevilmek istiyorlar sizi etkilemenin bir yolunu arıyorlar ve bu yolun dogru oldugunu dusunduklerı icin bu akımlardan birini seciyorlar
Ya kızları obje ve et parçası olarak görmeleri ve yanlarına sadece eş olarak görmeleri ilgi sevgi merhamet göstermemeleri ve dertleşmemeleri biz kızları çok üzüyor çok yoruldum hep böyleleri denk geliyor evlenince de kötü baba oluyorlar o yüzden çocuklar babalarını sevmiuor bizim ülkede genellikle
@asdfghjklasdfgjsks duzgun erkekleri secerseniz sorun falan kalmıycak aynı sey erkekler icinde gecerli duzgun kızları arayıp bulsa boyle seylerle ugrasmaya gerek kalmaz ama once kızların duzelmesı lazım.
@asdfghjklasdfgjsks kızlar realist olursa pilller falan kalmaz. Egonuzu biraz törpüleyip kendi capınıza göre erkek secseniz boyle seyler olusmazdı asdasd
ama gercekci olup kendi capındaki erkekleri tercih etse cogu erkek yalnız kalmaz ve kızlardan nefret etmez ne feminizm ne de pill gibi sacmalıklar da ortaya cıkmaz dasasd
@asdfghjklasdfgjsks genel konstum cogu kızın standardı cok yuksek ve gercek hayat boyle bir şey degil. kendine göre erkek secmeli kızlar filmlerdekine göre degil. Kendisi 150 boyunda 180 bile begenmiyor yakısıklı renkli gözlü zengin erkek istiyor
@asdfghjklasdfgjsks ıste standartları dusuk tutup kendi capında erkekleri secseler ideolojik catısmalar ortaya cıkmaz. Birde en basta dedigim gibi biraz bilgiye onem verseler bedenlerini aksatmayacak sekilde onlar icin daha guzel olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
karı milleti ne zaman bedenine verdigi degeri bilgiye verirse o zaman erkeklerden üstün olur. bedeninizi de sevin sevmeyin demiyom da mk sadece bedeninizle ilgieniyorsunuz cogunuz oylesiniz.
Ben gercekten cirkinim kimse beni sevmiyor
bakayım mı dedigin gibi misin gercekten
Az önce kavga ettim bı kızla bu konu hakkında çok fazla redpill ve they call me Alpha blogları okuyorum kızların da okuyup bilgilenmesi lazım bence erkekler kızları obje olarak görüyor ne kadar severse sevsin
@asdfghjklasdfgjsks
ben gormuyom goren varsa da gormeyenleri tercih edin o pillciler kotu insanlar degil o akımların olusması sebebi sizsiniz
Haklısın
@asdfghjklasdfgjsks
o tarz insanlar iyi niyetli aldatmayan gercekten seven adamlar oluyor ama fiziki ve maddi eksikliklerden dolayı tercihe dilmiyorlar boyle seylere yoneliyorlar kızları elde etmek icin. Sebebi sizsiniz knks
@asdfghjklasdfgjsks
o akımların hepsi kızlara karşı duyulan öfkenin sonucu.
İnanılmaz şeyler var zaten okudukça hem ofkeleniyorum hemde hayata dair güzel özgüven kazandırıyor altın dişi olayları falan çok güzel
@asdfghjklasdfgjsks
haksız degiller sadece sevilmek istiyorlar sizi etkilemenin bir yolunu arıyorlar ve bu yolun dogru oldugunu dusunduklerı icin bu akımlardan birini seciyorlar
@asdfghjklasdfgjsks
ben detaylı bilmem üstünkörü sadece ihtiyac hissetmedim kendi dogrularım var
Ya kızları obje ve et parçası olarak görmeleri ve yanlarına sadece eş olarak görmeleri ilgi sevgi merhamet göstermemeleri ve dertleşmemeleri biz kızları çok üzüyor çok yoruldum hep böyleleri denk geliyor evlenince de kötü baba oluyorlar o yüzden çocuklar babalarını sevmiuor bizim ülkede genellikle
@asdfghjklasdfgjsks
sorun sizde zaten cogunuz secici oldugunuz icin erkekler böyle kötü şeylere yoneliyor
@asdfghjklasdfgjsks
duzgun erkekleri secerseniz sorun falan kalmıycak aynı sey erkekler icinde gecerli duzgun kızları arayıp bulsa boyle seylerle ugrasmaya gerek kalmaz ama once kızların duzelmesı lazım.
Ya kısaca baskın olma savaşları işte bilmiyorum sonumuz hayr olsun ajjsksk
@asdfghjklasdfgjsks
kızlar realist olursa pilller falan kalmaz. Egonuzu biraz törpüleyip kendi capınıza göre erkek secseniz boyle seyler olusmazdı asdasd
cogunuz 180+ zengin yakısıklı renkli gozlu kibar erkek arayısında dasads
Alakası yok ben özgüvenli ama aynı zamanda utangaç ve olgun erkekleri seviyorum dış görünüş de zaten erkeksi hatlar ve uzun boy olsa yeter
ama gercekci olup kendi capındaki erkekleri tercih etse cogu erkek yalnız kalmaz ve kızlardan nefret etmez ne feminizm ne de pill gibi sacmalıklar da ortaya cıkmaz dasasd
Sigma seviyorum
@asdfghjklasdfgjsks
genel konstum cogu kızın standardı cok yuksek ve gercek hayat boyle bir şey degil. kendine göre erkek secmeli kızlar filmlerdekine göre degil. Kendisi 150 boyunda 180 bile begenmiyor yakısıklı renkli gözlü zengin erkek istiyor
Onlar çok boş yaşayan kizlar ya zorluk görmemiş hayal dünyasında yaşayanlar çok var arkadaş ortamimda işi gücü Instagram sevgili makyaj falan
@asdfghjklasdfgjsks
ben omegayım adssd
@asdfghjklasdfgjsks
ıste standartları dusuk tutup kendi capında erkekleri secseler ideolojik catısmalar ortaya cıkmaz. Birde en basta dedigim gibi biraz bilgiye onem verseler bedenlerini aksatmayacak sekilde onlar icin daha guzel olur
Yenir omega 5
@asdfghjklasdfgjsks
afiyet olsun adsasd
Genelde kadınların hepsi kendine bunu der anlamsızca hepiniz kendinizde kusurlar arıyorsunuz.
Genelleme yaoma
Ama öyle bir çoğunuzda var bu durum.
Ya knki öyle düşünme be baskış açın biraz farklı olsun böyle hayat gitmez ki
Sarılıp ağlaşabiliriz sonra güleriz 😂
Çirkin falan değilsin
Yatakta ve kadın güzeldir canım
Sen öyle gördüğün için
Belki gülmek olurdu ama ağlamak olmaz
Görmeden yorum yapamıyorum
Ee biz ne diyelim şimdi.
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır
Noldu