Öncelikle günaydın arkadaşlar.
2 Temmuzda Xiomi note 10s telefonu internet üzeri mağazadan elime ulaştı. Şarj ettiğimde çok fazla ısınma oldu. Mağazayı aradığımda ilk şarj vs normal dediler. Ama aynı gün ve ertesi günde telefonu 10 15 dk kullandığımda yine ısınıyor. Ki oyun bile değil instagram falan. Yani şarjdaki kadar olmasada üst ekranda ve arkasında yine de baya ısınma oluyor. İade etmek istediğimi söyleyip aradığımda satıcı ile iletişime geçmem söylendi. Satıcı ise dao raporu olmadan olmaz dedi. Bende xiominin yetkili servisine gönderdim telefonu. Dün bana geri gönderildi ve raporda 45 dklık incelemede bir sorun bulunamamıştır ve xiominin standartlandadır falan diyor. Ama ısınma sorunu hala devam ediyor. Bu konuda ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aynı marka model örneklerleri araştır herkeste olan birşeyse yapacak bişey yok ama bilemiyorum önce bi iyi araştır sadece senin telefona özel bi sorunsa git tüketici hakları falan biyerlere başvur
Birkaç kişi de daha olmuş ama alıp hiç sorun yaşamayanda var aynı markada.
Telefonun ışığını sonuna kadar açarak kullanma ayrıca bende ıphone x var mesela benim telefonunda ıphone x lerde var bu yazın sıcaklarda telefonla ağır program ya da pubg falan oynanmıyor ısınıp ekranı otomatik kısıyor böyle sorun var mesela bide yani olabiliyo ama klimanın altında normal havada kışın falan o sorun olmuyo belki sende cok sıcak havada kullanıyosan aynı sorun olabilir kullandığın uygulama ağır birşeyse ozamanda fazla ısınır
Soğuk odada da aynı şekilde maalesef. Ve ben hep ışığı kısık kullanırım. Oyuna girmeden bile böyle zaten ki daha çok oyun için almıştım
Var o zaman bi sorunu
Sim kart takılan cihazı iade edemezsiniz maalesef, ikinci el olarak satabilirsiniz.
Kart takmadım henüz. Zaten sadece 2 gün bendeydi. 4 günde yetkili servisteydi.
Cihaza sim kart takılmadı ise 14 gün içinde iade hakkınız var.
Ama satıcı kutuyu açmamış olmanız ya da dao raporu almanız gerek dedi. Emin misiniz?
Siz cihazı nereden aldınız? Neden Mediamarkt, Teknosa veya Vatan Bilgisayar gibi yerlerden almadınız?
Teknosadan. Ama satıcı reyontekmiş. Ona dikkat etmemiştim. Farklı satıcılarda varmış teknosada
Daha önce Vatan Bilgisayar'dan cihaz alıp iade etmiştim ama Teknosada durumlar ne bilmiyorum.
teknosaya gittim ama satıcı başka biri olduğu için bizim sistemde gözükmüyor direkt satıcıyla kendiniz iletişime geçmelisiniz dendi maalesef. Yani kendi mağazalarında satılsa da sorunlarda ilgilenmiyorlar satıcı farkı yüzünden
internet alışverişlerinde 14 gün koşulsuz iade hakkın vardı, bu hakkı kullanmadığın için servisle uğraman gerekecek
bugün satın alalı 7 gün oldu ama yetkili servise ulaşmamı söyledi satıcı. iade kabul etmedi. hala geçerli midir acaba? yetkili servise gitti geldi telefon ama sorun yok diyip bir şey yapılmadı
hala geçerli
Tüketici mahkemesine gidin
kesin iade olabilir mi peki? nasıl yapıcam?
Evet ürün tuneti heyeti bulunur yaşadığınız ilçe veya ilde gidip durumu anlatın faturalar ve servis raporu ile başvuruda bulunun eğer ki haklı çıkarsanız cihazınız ücretsiz olarak değişim veya iade sağlanır
çok teşekkürler deneyeceğim umarım olur. süreç uzun mu sürüyor
Değişiyor
teşekkürler
kronik bir sorun olabilir