Bi moralim bozuk olamaz evde hemen kızıyo.
Hep gülmem hep sahte davranmam gerekiyor. Bıktım ya yeter napiyim bi akıl verin arkadaşlar
Bi moralim bozuk olamaz evde hemen kızıyo.
Hep gülmem hep sahte davranmam gerekiyor. Bıktım ya yeter napiyim bi akıl verin arkadaşlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neşeli olmanı istiyor, sahteden de olsa sırıt sende.
Niye ben kendim olmaktan çıkiyim? Tamam arada sırıtırım ama her seferinde olmaz olmuyor. Artık özüme dönmek istiyorum rahat rahat içimi dökmek istiyorum. Enerjimi atmak istiyorum. Döküyorum bu sefer üzülmeye başlıyor. Ona mı üzüleyim kendime mi şaşırdım.
Beni tanımıyor bile bu yüzden. Yanlış anlaşılmalar oluyo o yüzdende.
Sende haklısın, anlat sende bir şekilde içinden geçenleri, bir kere üzülür iki kere üzülür ama üçüncü de anlar seni, sende bir insansın her zaman mutlu olacaksın diye bir kaide yok. En azından benim babam gibi evladının hayatını çöp kutusu gibi tekmeleyen bir baban yoktur, dinler anlamaya çalışır seni. Zorla sende anlatmaya çalış, ne kadar üzülürse üzülsün, alışır
Haklısın iletişim kurmak en güzeli..
İnşallah babanda seni anlar sana sevgi verir.
Benim için geçti artık.. Bana kalırsa dediğimi yap, tekrar suratını asık görüp sorduğunda karşına al rica ederek konuş, sonuçta b*klu poşete sarılı şu dünyada her şey her zaman güzel gitmiyor.. Umarım anlar seni, ki eminim anlayacak. Umarım her zaman ilişkiniz çok tatlı olur öyle devam eder, senden sevgisini eksiltmesin gerisini gerçekten boş ver
Sağol arkadaşım...
Yapıver sen de nolacak adamın canı sıkkın belli ki eline mi yapışır
Belki de seni üzgün görmeye dayanamıyor