Diğer Yeni kapandim boynumun gozukmesi haram mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cogu kisi kapaliyken boguzlarini aciyor bende sakinca yok diye dusunup onlari gibi yaptum seviyorum oyle yakisiyor bende actim sadece boynum gözüküyor gunah midir bu? Güncellemeler+1 yıl Vaz gecemiyorum baska türlü yakismiyor Yeni kapandim boynumun gozukmesi haram mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Günah sadece boyun da değil kuran da ne yazıyor omuzlarına döküceksin o örtüyü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ya Yorumla Soran +1 yıl O kadar mi yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuran meali yok mu evde azhab süresi 59. ayet ve nur süresi 31. Ayet bak nasıl tesettur olucağını anlatıyor günümüzdeki tesettur değil ki onlar açıklardan daha fazla dikkat çekiyorlar hatta internetten bak bu ayetlere Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Gormem lazm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anan yapsin bakarsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Günah sadece boyun da değil kuran da ne yazıyor omuzlarına döküceksin o örtüyü
Nasil ya
O kadar mi yani?
Kuran meali yok mu evde azhab süresi 59. ayet ve nur süresi 31. Ayet bak nasıl tesettur olucağını anlatıyor günümüzdeki tesettur değil ki onlar açıklardan daha fazla dikkat çekiyorlar hatta internetten bak bu ayetlere
Yoooo
Ciddi?
Bence kapat ya
Gormem lazm
Anan yapsin bakarsin
Kapatman lazım
Cok kotu
Günah